Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Комби до 4500 лв., предлагайте

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Комби до 4500 лв., предлагайте

Благодаря на всички за полезното инфо и затова че взимат отношение.Гледах ето този Галант, http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...2&slink=7doomo свързах се и с човека,фен на марката е,има още един Галант.Притеснява ме само че е автомат,досега не съм имал такава кола и затова съм малко ''резерве''Иначе колата изглежда подържана добре.Оглеждам се и за октавия също и пасат.Доскоро гледах бензиновите пасати 1.8 турбо но такъв не намерих читав.Тези като на колегата от пост 10 не съм ги гледал но и те са алтернатива,само това окачване ми се струва калпава работа.
    Yamaha Yz450F
    Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
    Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Разгледай и Субару . За тези пари може доста читав екземпляр да се намери
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Галанта изглежда добре, автомата е само "+" , ако разбира се е здрав, което ще се установи когато го покараш, но принципно тези автомати са здрави. Доста е инвестирано в него..пазари го, според мен ще можеш да смъкнеш 10-ина процента ! А Субару за тези пари- дърт Форестър или някое Легаси, но не ти препоръчвам евтино Субару- скъпо излиза после..
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:001.jpg
Прегледи:1
Размер:226.1 КБ
ID:5608030преди няма и месец се спряхме на това-320 дизел,136 коня,4500 ми излезе Доволен се чувствам
          HUSGVARNA 630 SMR
          PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Галанта ще ходя да го гледам,320-ка карах вчера на един приятел,че и чипосана,наистина върви много добре.........но ми е тясна,краката ми при нормално положение на седалката,за да има малко място за пасажерите отзад,опират във волана.Карах Галант на един мой човек,само че ръчка,ами много добре ми се стори.Само това мое предубеждение за тези автоматици(не че съм карал автомат де,освен Хамър-военен,но това не е адекватно сравнение).Та ще видя галанта,търся и октавия,на трето място разглеждам и пежо 307 sw 110 hp HDI.
            Yamaha Yz450F
            Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Погледни и някоя Ланчия Либра, не са скъпи, а комбито си е голямо.

Коментар

Най доброто комби е ван . Прозрях тая истина след поне 5 комбита през живота . Сега си карам Рено Еспейс втора серия 2.1 ТД и си свиркам . Място има за всички и багаж товариш колкото искаш . Откачаш задните седалки и имаш товарно пространство над 2 метра . С двете допълнителни седалки е 6+1 места .
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Най-доброто комби е дългата джипка
                  Но разходите са големи, не е бърза и поне половината не са особено комфортни на дълъг път.
                  Аз за тези пари, ако нямах, пак бих си взел дълга витара.

Коментар

галанта ако го караш го гледай и отдолу ! И мога да си позволя да не ти препоръчам 2.5 ....не заради друго ама много гори...това нещо с газ градско 14-15 ...няма туй унуй...Иначе уникална кола,но дори дизела който бях избрал преди доста години на сестра ми си хапваше нафтица..7-9 градско и около 6 извън...мислех да ти предложа и Волво в40 ,но там е хубав само турбо бензина който пак не е за всеки...
                    Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

...влюбен си колега,Галанта ти е легнал на сърце.Успех с избора
                      HUSGVARNA 630 SMR
                      PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Професионалиста ме усети Но все пак аз много ценя съветите на хората в този форум,досега не са ме подвели,затова събирам всякакво инфо и съответно приемам предложения.
                        Yamaha Yz450F
                        Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
                          ...влюбен си колега,Галанта ти е легнал на сърце.Успех с избора
                          Май сте "прав"!
                          -Дано,колегата добре да си направи "сметката"!( Той,продавача е описал "инвестирани" средства в колата,които надхвърлят цената която търси ?!)

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                            Най-доброто комби е дългата джипка
                            Но разходите са големи, не е бърза и поне половината не са особено комфортни на дълъг път.
                            Аз за тези пари, ако нямах, пак бих си взел дълга витара.
                            Ако джипа ти е що годе подготвен за черно на асфалт е мъка и обратното .
                            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Нисан Примера бензин.
                              Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Близо 5-6 години нямаше такъв дизайн като на Галанта и аз също страшно харесвам колата, но това което съм чувал от много добър приятел и собственик на Галанат - нереално висок градски разход (15-16/100 в Сф) и постоянни проблеми и ремонти на предницата (с по 3 носача от двете страни). Първият проблем го реши с газова, но вторият си е факт и на всеки 10-15000км. е в бокса за някакъв ремонт. Ниска е. Иначе е страшно доволен и от автомат, и от возия, и от пространство (шофьорско, пасажерски и багажно). Ако колата е гледана и поддържана, взимай. Успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X