Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Комби до 4500 лв., предлагайте

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам: Комби до 4500 лв., предлагайте

Та,след няколко дневно гледане по цял ден на обяви и едно безмислено ходене до Варна,реших да пиша тук.Трябва ми комби,или седна с голям багажник,сумата до която търся съм я посочил в заглавието.Държа колата да е преди всичко в много добро състояние,както външно,така и вътре.Предпочитам да взема кола от колега която е подържана.Бях се насочил към пасат,ауди,но вече съм отворен за предложения.А,и все пак различни мнения и предложения ще са ми интересни.
    O89857O552.Предпочитам на лични или тук в темата.
    Последно редактирано от STROIL; 30-08-14, 18:41.
    Yamaha Yz450F
    Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
    Всичко с ''рошави''гуми!

От: Комби до 4500 лв., предлагайте

Първоначално публикуван от ivo929 Преглед на мнение
    А,и все пак различни мнения и предложения ще са ми интересни.
    Нищо не продавам, но още в предишната ти тема исках да ти дам идея(не намерих време тогава), та затова тук да драсна накратко.
    Тъй като и моите лични критерии са подобни, от доста време съм измислил да е модел на VAG, базиран обаче на по-ниския клас от Пасат. Т.е. нещо на платформата на Голф 4(без да го изключвам и него). Това са Шкода Октавия(Мк1), Сеат Толедо/Леон и Ауди А3. За да е комби, остават само Шкодата и Голфа. Имат и читава система за 4х4, ако ти е мерак. Избора на двигатели е много голям. Има и дизели без помпа-дюза след 2000г. Окачването не е "плашещо". Този модел на Шкода се правят до 2010(успоредно със следващия модел), Голфа го спират доста по-рано. Вярно, по-нисък клас коли са, но са доста по практични и безпроблемни от по-луксозните обезценили се до същите цени на вторичния пазар. Дизели с дюзи за по хиляда лева бройката(и не е да не се чупят) или бензинови с големи двигатели(макар и с газ), са за хора, които не биха си ограничили бюджета до 5000лв. Аз лично не бих си купил кола, която евентуално не бих могъл да си позволя да поддържам и ремонтирам.
    Успех!
    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

+1 за Октавия. Изключително здрав и простакоустойчив автомобил. Моята /1.9 TDI 90ps/ я продадох на около 400 хил км, после я караха 5 години учебна в Русе и още се опитват да я убият, но не успяват. Предницата и се прави за смешни пари, икономична е.
      За посочения бюджет може да се намери читав екземпляр след 2000 година. Аз лично предпочитам стария мотор 1.9 TDI 90 или 110 кс- непретенциозен към горива, лесна поддръжка, евтини консумативи. 90 коня мотора , след ''чипосване'' се засилва доста прилично.
      На сърбела майката му е чесането.
      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

В момента и аз проучвам пазара за комби, но съм се спрял на Ксантия II HDI 110 коня.
        Но съм пристрастен.
        Имам втора и си търся трета.
        Има защо.
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Аз бих предложил като добър вариант и Пежо 406 комби 2литра HDI 110 коня
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Волво 945 единствения недостатък разхода - 13-15 газ в града 10-12 навън. Място има, здраво и ръбато
            После смерти плохие десептиконы попадают в Автоваз

Коментар

В интерес на истината се отказах тотално от пасат-висока цена без покритие,базирана само на едно име,лично мнение базирано на наблюдения.Сега се колебая между Октавия комби и Митсубиши галант 2.5 бензин с газов инжекцион,добри отзиви чувам и за тях.
              Yamaha Yz450F
              Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
              Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

На пасата предницата му е многостотин лева. На октавията е стоманен носач с два тампона по 10 лв+ шарнир 20 лв. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:999bol-b011118-1.jpg
Прегледи:1
Размер:8.4 КБ
ID:5607986
                На сърбела майката му е чесането.
                Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Бора дизел комби търси.
                  Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Доколкото разбирам ,темата е за предлагане на конкретни автомобили ,затова http://www.cars.bg/c816527 . Мога да гарантирам за него,има коментар на цената,както и още едни гуми с джанти (зимни) Монтирал съм зад предната броня над 500 лв консумативи преди 5000 км.
                    Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Първоначално публикуван от ivo929 Преглед на мнение
                      В интерес на истината се отказах тотално от пасат-висока цена без покритие,базирана само на едно име,лично мнение базирано на наблюдения.Сега се колебая между Октавия комби и Митсубиши галант 2.5 бензин с газов инжекцион,добри отзиви чувам и за тях.
                      Галанта гори доста без да има впечатляваща динамика, просвета му е колкото на ферари и опира на всеки бордюр. Иначе е доста по-луксозен спрямо Октавията. Въпреки това на газ ще ти е по-евтино с Галанта 2.5 отклокото с Октавия 1.9, но не много. Та ако искаш здрав и непретензиозен автомобил Октавия, ако искаш малко повече лукс и динамика - Галант.

П.П. Автомата на Галанта има хроничен проблем с едни шлици, а оправянето е 1000лв.
                      Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                      Drag Grand Canyon Daily
                      Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                      LZ1JYM

Коментар

От така изложените : Октавия. Плюсове : По-евтина поддръжка, на фона на Пасат/Галант и прочие. Особено, ако намерите 1.9 ТДИ 1Z ( 90 кс ) или AFN ( 110 ). Баща ми кара такъв 1Z, но в Пасат Б4 - разход извънградско около 4,5 . Вече над 400 000 км АБСОЛЮТНО никакви проблеми , само консумативи. Нито 1Z, нито AFN са капризни към нафта ( нямаш ядове с калпава нафта ) . Единствено при AFN се налага чистене на геометрията на турбината при продължително градско каране. Друг плюс на Октавията е,че са масови автомобили , каквито и нужди от закупуване на външни детайли или по-екзотични части ги има масово по автоморгите. Единствения минус за мен е,че ми е тясна ( 2 метра/110 кг ).
                        И още нещо - стигнал съм до извода, че колкото и да търсиш, колата сама ще те намери...
                        Успех!
                        First Man, then Machine!
                        Lada Niva
                        Honda XR 400

Коментар

Здравейте колеги, и от мен един глас за Октавията. Не са луди хората на запад продават кола, която е добра и им върши работа- имайте го в предвид при покупката. Иначе има и вариант импреза комби, обслужването на двигателя е към 700лв/ Ремък, масло филтър/, но пък е 4х4 . Успех в избора

Коментар

Търсиш едно такова запазено http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=10353
                            От половин година съм с такова и съм много доволен.
                            За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                            0878 79 20 61 Борис

Коментар

То е ясно,че избора е комбинация от прагматизъм и емоции,но по подробното проучване намалява изненадите.
                              Лично,нямам за продажба, но безплатни съвети към съфорумци мога да си "позволя".
                              Считам ,че автомобил втора ръка е по безопасно да е бензинов и с газов инжекцион за намаляне на сумите за гориво.
                              Ако се пътува на дистинации над 200-300 км може да погледнете и предложението от 10 пост (не познавам колегата,но познавам модела).
                              Ако дистанциите са до 200-300 км ,добро и удобно решение са някой мини- ванове. Лично предпочитание към модела на Нисан Алмера Тино с 1.8 бензиновия двигател. (Защо точно този модел ще обясня при необходимост).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X