Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

купувам ризница "Драгомир"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: купувам ризница "Драгомир"

Аз ще дам вместо теб пък като доиде превода,Ива ще ми ги даде,но ти питай за експресен превод все пак
    MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav_7140 Преглед на мнение
      Аз ще дам вместо теб пък като доиде превода,Ива ще ми ги даде,но ти питай за експресен превод все пак
      Благодаря , че ще поемеш анагажимента за мене ако парите не се прехвърлят навреме .
      [URL="http://userbarmaker.com/"][/URL]

Коментар

По принцип има начин за експресен превод, нарича се "RINGS"
        но струва 8 лв.

DCRT®

Коментар

Иве , в картата ти се присъединиха още 135 лв .
          Мисля , че вече мисия "ДРАГОМИР" ВЕГАС е напълно постижима .
          [URL="http://userbarmaker.com/"][/URL]

Коментар

Май липсата на интернет ми попречи да се включа. Все пак ако има някакво забавяне пишете след понеделник ще мога да преведа пари ако евентуално още е валидна офертата.

Коментар

Първоначално публикуван от kiketo Преглед на мнение
              превод до ива от мен е направен.
              За съжаление парите така и не ги получих. До колкото разбрах kiketo няма да е в София до неделя.
              Ако някой има телефона му нека да ми го остави, защото не мога да се свържа с него за да разбера защо е станало това разминаване.

Парите на NikiKB ги получих, въпреки че са преведени днес и то от друга банка ...

В случая най-добре е да се уговориме с продавачката да резервира един брой S и 1 брой L ризница на цена 135 лв и Кики да мине да ги вземе от там.

Altry и borkoboy какво правят последно? Трябва да се обадиме в магазина за да поръчаме ризниците и е необходимо да се знае точната бройка.
              DOBERMANN®, моля те звънни на жената като Altry и borkoboy се уточнят и се разбере окончателно колко ризници купуваме, като те моля да уточниш казуса с 2-те ризници на kiketo.

Така, нека да се разбереме за среща пред магазина утре към 8.30

Първоначално публикуван от dominator_ Преглед на мнение
              Улиците са Екзарх Йосиф и Княз Борис 1 като тръгнеш от женски пазар към Мария Луиза втората пряка в дясно на ъгъла е магазин Веломания
              Това ли е адреса?

Първоначално публикуван от nik1488 Преглед на мнение
              Май липсата на интернет ми попречи да се включа. Все пак ако има някакво забавяне пишете след понеделник ще мога да преведа пари ако евентуално още е валидна офертата.
              От София ли си? Можеш да дойдеш направо за срещата.
              DCRT®

Коментар

Срещата е в 8.30 пред магазина:

http://bgmaps.com/map.asp?sid=fda319...Name=&oType=57
                DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                  Срещата е в 8.30 пред магазина:

http://bgmaps.com/map.asp?sid=fda319...Name=&oType=57

И Аз съм там
                  MG RACING

Коментар

един приятел ще дойде утре в 8,30 с парите пред магазина да вземе моята ризница размер ХЛ.

Коментар

• До: купувам ризница "Драгомир"

здравейте, сега имам достъп до нет.
                      Днес някой от форума ми ми звъня, но бях на работа и не разбрах кой е?
                      Получих смс с броиките, но приключих прекалено късно работа, за да имам възможнот да отида до магазина.. извинявам се за което.
                      Разбирам, че утре сутрин е срещата дано да имат в магазина нужната бойка или за понеделник?
                      Много хора ми се обадиаха.. и съшо така не разбрах кой искаше за понеделник да му бъде запазена?

Коментар

Такаааа,Сутринта в 8.20часа бяхме с Ива пред магазина но тои отвори в 9.30час,Доберман не ги беше поръчал предният ден както писа така че имаше само за Доминатор,митков,Димитър и никкВ,на тях по късно ива ще ми прати адресите за да им ги пращам,за останалите които са дали пари,Ива ще се включи по-късно за се види как ще се вземат,за тези
                        Като Атли може да отиде да си го вземе от магазина след понеделник,като обясни за какво става на въпрос,те са заявени като бройки и размери,ще кажете че сме идвали и сме ги поръчвали,те ще се сетят,за останалите които са дали пари а нямаше ризници за тях ще се вземат евентуално като се прибера от морето или ако се разберат с Ива по-рано,надявам се Ива която заслужава похвали защото я забавихме доста с нашите премеждия и образуваните нерви,да се включи по-късно и ще видим....

Доминатор вече получи своята ризница
                        Последно редактирано от Станислав_; 18-08-07, 12:03.
                        MG RACING

Коментар

В понеделник сутринта мога да отида да ги взема с колата.
                          Ще се чуя с Ива да видим какво ще измислим.
                          Ако има нещо, тел. ми е 088 47 47 112, че сега рядко влизам във форума.

Коментар

И тя също спомена нещо такова,ще се разберете
                            MG RACING

Коментар

Станиславе, сега ще ти пратя лично със данните за куриера.

Останалите ризници с Жоро ще минеме да ги вземеме в понеделник, и ще се разбираме от къде да ги вземете.
                              DCRT®

Коментар

ОК,аз се прибирам евентуално в четвъртък така че до тогава ще се знае къде са и как да ги взема.

Искам да БЛАГОДАРЯ на Ива за всичко което направи за осъществяването на поръчката,защото наистина доста направи и заслужава благодарност,въпреки че тя не участваше в нея.
                                БЛАГОДАРЯ
                                MG RACING

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X