Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

купувам ризница "Драгомир"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: купувам ризница "Драгомир"

Първоначално публикуван от stanislav_7140 Преглед на мнение
    ОК,аз се прибирам евентуално в четвъртък така че до тогава ще се знае къде са и как да ги взема.

Искам да БЛАГОДАРЯ на Ива за всичко което направи за осъществяването на поръчката,защото наистина доста направи и заслужава благодарност,въпреки че тя не участваше в нея.
    БЛАГОДАРЯ
    То ако не беше тя нямаше да вземеме нищо и от мен БЛАГОДАРЯ утре имам свободно време и ще изпитам ризницата надявам се не по предназначение
    Кавазаки КЛХ 300 04г
    Кавазаки КХ 65 04г
    Опел Астра 94г
    Мерцедес 124 91г

Коментар

Преди малко звънях в магазина, все още не са им докарали останалите ризници, които поръчахме.
      За сега нека направиме една среща в 18.30 пред магазина.
      До тогава е работното време, тъй че е добре да се отиде на време.

В 16.00 ще се обадя за потвърждение, че са налични ризниците. Тъй че проверете отново темата или звъннете по телефона за да сте сигурни.
      Ако някой е платил, пък не може днес да дойде, ще ги взема в мен и ще се разбираме допълнително как да си я вземе.

Ризниците на Митков, Димитър и NikiKB днес би трябвало да заминат по куриер.
      DCRT®

Коментар

Все още не са докарали ризниците в магазина от склада им

Разбрахме се да звънна утре, за да проверя как стоят нещата

Срещата отпада, остава или за утре или за сряда ...
        DCRT®

Коментар

Взехме всички ризници, които бяха платени.
          Останалите (borkoboy; kiketo и DOBERMANN®) могат да минат днес или утре да си ги вземат от магазина срещу 135 лв. Останали са 1бр S; 1бр М и 1 бр ХL.
          borkoboy може да мери на място и да си избере L или ХL.

artly до колкото разбрах вече си е взел неговата.

ПС: Иване, съжелявам, операцията "Драгомир-Вегас" пропадна
          Последно редактирано от iva_kx; 21-08-07, 13:54.
          DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
            ПС: Иване, съжелявам, операцията "Драгомир-Вегас" пропадна
            Ми тъй ше е, като я тръбите тая "операция" на всеослушание

Честито на притежателите на новите ризници
            Hristo Draganov
            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Едно голямо "МЕРСИ" за организаторите на тази трудна мисия: Ива и Станислав.
              От вчера и аз се сдобих с дълго желаната ризница, нямам търпение да я пробвам Честито на спечелилите, а за останалите които си останаха само с желанието могат да отидат в магазина и да говорят с хората как може промоционалната цена да продължи и след тези бройки, на мен ми обясниха че трябвало да си запишем някакъв клиент в тяхната система (примерно "Оффроуд- България") и ще ни направят VIP и ще може всеки да ползва намаление от ~15% без нуждата да се правят такива сложни организации.

Още веднъж благодаря!
              Honda Africa Twin RD07 '95

Коментар

Къде точно се намира магазина? И предполагам ако просто отида и кажа: "А здрасти пичове, абе знаете ли аз съм от "Offroad - Bulgaria" дайте да направим една отстъпчица а?", няма да е много добре... въобще май ще трябва да поговоря с Iva_kx, или? Малко ми е мъгла и за крайната цена... А и ако някой има отзиви за ризниците ще е добре.

Коментар

Моята ризница все още не е пристигнала . Но предполагам , че утре ще ми я прати бат` Станислав , тъй като май ще отсъства до днес .
                  [URL="http://userbarmaker.com/"][/URL]

Коментар

С пращането на ризниците се справих чак днес,защото се обадих в понеделник следобяд и ми казаха че ще доидат във вторник но тогава имаше малко проблеми вкъщи и нямаше никои вкъщи и отмених поръчката за вчера с уговорката да се обадя да потвърдя но те цял ден не ми вдигат телефона,та чак днес сутринта в ми вдигнаха и потвърдих,така че от утре са налични.
                    Извинявам се за закъснението.
                    MG RACING

Коментар

Още веднъж едно голямо БЛАГОДАРЯ на леля Ива и чичо Станислав ! Нека все така да бъдат добри модератори ! И с пожелания да дават повечко точки за репутация
                      Също така - Честито на печелившите
                      П.П.
                      Леля и чичо в кръга на шегата естествено
                      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от NikKB Преглед на мнение
                        чичо Станислав !
                        Как чичо бе,на 22години съм
                        MG RACING

Коментар

Ааами само се шегувах

Коментар

Бахмаааму

Пуснах най-обикновена обява, а е станала тема с 6 страници (засега)
                            2010 CRF 250 R

Коментар

Хихи Димитре ... мислех си, че само аз пълня форума с мухи

Какво стана с останалите, взеха ли си ризниците

mr_n00n3, мисля, че няма да има проблем...даже можеш да кажеш че ризницата е трябвало да бъде заявена вече ... + - 1 бройка е все тая. Момчето даже предложи да регистрира клиент на името на форума и така всеки от този форум би могъл да ползва тази отстъпка ...
                              DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                                mr_n00n3, мисля, че няма да има проблем...даже можеш да кажеш че ризницата е трябвало да бъде заявена вече ... + - 1 бройка е все тая. Момчето даже предложи да регистрира клиент на името на форума и така всеки от този форум би могъл да ползва тази отстъпка ...
                                Окей, но къде е магазина? И ако може някакъв отзив за тези ризници...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X