Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Стари големи радиокасетофони

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Стар голям радиокасетофон

Има и един стар ролков магнетофон,но механиката му я няма а и несъм го поглеждал отзад и незнам какво му е състоянието вътре,иначе двете ролки си седят отпред.
    При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

Коментар

Донасяй го де.
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Слабо наистина. Хайде да покажа какво си донесох от срещата на колекционери в Германия и хем да повдигна темата, току виж излезе нещо така като за начало на лятото .
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF9486.JPG
Прегледи:1
Размер:121.7 КБ
ID:5286718Натиснете снимката за да я уголемите

Име:img_2180.jpg
Размер:243.2 КБ
ID:5286717
        висете отпуснато

Коментар

Тони, днес говорих с един познат, който се занимава с внос на употребявана аудио-визуална техника от Западна Европа и има магазинче за такива неща тук, в Плевен.
          Ако имаш желание, на ЛС мога да ти дам телефона му, за да си поговорите и евентуално - да се разберете нещо занапред.

ПП. И Божидар не съм забравил, за него се отнася същото с ролковите магнетофони. Ще пиша и в неговата тема.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Здравейте, поздрави на всички колекционери . Май и аз съм като вас само че, от касетофоните това което имам плаче за ремонт Lasonic trc-920

http://www.youtube.com/watch?v=ChGgYf3p52U

ето така изглежда по принцип... незнам дали някой ще се заеме с ремонта от сервизите и колко ще ми излезе всичко ..но мисля че си заслужава кеф цена няма . Чакам и един голям sharp но да но не ми мине котка пътя . Лек ден и успех.

Коментар

И аз да повдигна темата .
              Малко размествания и пренареждания. Място почти не остана, но желание за нови има много . Все се надявам да излезе нещо и оттук де. Засега само Ники (мерси пак Ники) се разписа и то с рядък звяр. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:leds.JPG
Размер:124.3 КБ
ID:5295680
              висете отпуснато

Коментар

Иван помага яко да запълвам колекцията. Мерси Иване. Ама друго наистина ли няма да излезе оттук .
                висете отпуснато

Коментар

Ееееее!!!
                  Браво на тебе!
                  Личи си, че си мераклия.
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнение
                    Ама друго наистина ли няма да излезе оттук .
                    Няма, бе! Не намирам механика за Хитачи-то. Ще се наложи да ти дам Филипс-а, ама ще стане другия месец, че още съм в Бистрица.
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Да повдигна със някой нов улов . Аз си се надявам да излезе нещо оттук при такава голяма приятелска общност.
                      Прикачени файлове
                      висете отпуснато

Коментар

Виж тук какво се продава: http://www.ljclub.net/el-skrab/el-skrab.htm

"
                        Радиокасетофон Siemens RM 971 - 15 лева Работещ. Липсва антената на радиото.
                        Голяма снимка - тук"
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:dry6kofon2.jpg
Размер:89.6 КБ
ID:5315788

Коментар

Имам го . Но се радвам когато помагате
                          Благодаря много
                          висете отпуснато

Коментар

За свежест една сцена от филм. Какъв е радиокасетофона в хеликоптера?

пп страхотно е заснета,а?

Коментар

Вие колекционирате ли ги? Да предложа още един екземпляр.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0406.jpg
Размер:54.4 КБ
ID:5321174Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0407.jpg
Размер:39.4 КБ
ID:5321175

Коментар

Благодаря много. Имам го във версият му Тошиба
                                висете отпуснато

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X