Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Стари големи радиокасетофони

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Стар голям радиокасетофон

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
    Днес следобед го изпратих, надявам се, да ти свърши работа.
    Успех в "човъркането".
    Първо да ти блогодаря за старателното опаковане колега. Не очаквах че ще попадна на толкова запазена Вега. Сега остана да намеря и читав майстор във Варна който да я стегне
    Audi a4 2,5 tdi
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.Руски форум: питаш нещо и теб те питат.Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп
    Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

• От: Стари големи радиокасетофони

Впрочем , аз също имам интерес към работещ касетофон , ако е с 2 гнезда още по-добре. Ако някой има излишно нещо - оферти на лично

Коментар

Първоначално публикуван от plamensolakov Преглед на мнение
        Първо да ти блогодаря за старателното опаковане колега. Не очаквах че ще попадна на толкова запазена Вега. Сега остана да намеря и читав майстор във Варна който да я стегне
        След като ме изгониха от 4 сервиза във Варна се наложи сам да си разглобя Вегата е разбира се купих и още 2 такива и сега от трите направих един то всичко вътре е на модули
        Благодаря още веднъж на Бочев
        Audi a4 2,5 tdi
        Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.Руски форум: питаш нещо и теб те питат.Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп

Коментар

Здравейте отново На някого от вас попадал ли му е такъв касетофон JVCНатиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0588_1.jpg
Прегледи:1
Размер:114.5 КБ
ID:5644336 търся този или подобен модел (има такъв и с еквалайзер)Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0607_3.jpg
Прегледи:2
Размер:35.9 КБ
ID:5644337аааа да се похваля вече и трите веги работят Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10387472_10205073164326941_6302349892602819902_n.jpg
Размер:51.8 КБ
ID:5644340
          Последно редактирано от plamensolakov; 22-02-15, 20:25.
          Audi a4 2,5 tdi

Коментар

Първоначално публикуван от plamensolakov Преглед на мнение
            Здравейте отново На някого от вас попадал ли му е такъв касетофон JVC[ATTACH=CONFIG]780281[/ATTACH] търся този или подобен модел (има такъв и с еквалайзер)[ATTACH=CONFIG]780282[/ATTACH]аааа да се похваля вече и трите веги работят [ATTACH=CONFIG]780286[/ATTACH]
            Имаше някъде из продавалника. Ама ше трябва доста търсене, че май пишеше само "касетофон" или "радиокасетофон" .
            висете отпуснато

Коментар

Да касетофони има но аз търся точно този или подобен Натиснете снимката за да я уголемите

Име:JVC_PC55.jpg
Размер:97.2 КБ
ID:5644477илиНатиснете снимката за да я уголемите

Име:JVC_PC-R55C.jpg
Прегледи:2
Размер:63.9 КБ
ID:5644478Благодаря все пак
              Audi a4 2,5 tdi

Коментар

сега чак открих точно модела който имах на времето Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25hfqea.jpg
Размер:11.9 КБ
ID:5644795
                Audi a4 2,5 tdi

Коментар

Пардон!
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Чета темата от самото и начало,сега и аз имам проблем.Касетофона ми SHARP GF - 777 едната ми касета спря да превърта,като натисна бутона за превъртане до край започва да превърта,да попитам някакво фрикционно колело ли е проблема или ремък,нямам представа от механиката му.Благодаря предварително !

Коментар

Първоначално публикуван от mimval Преглед на мнение
                      Чета темата от самото и начало,сега и аз имам проблем.Касетофона ми SHARP GF - 777 едната ми касета спря да превърта,като натисна бутона за превъртане до край започва да превърта,да попитам някакво фрикционно колело ли е проблема или ремък,нямам представа от механиката му.Благодаря предварително !
                      Не го ли продавате SHARP GF -777?

Коментар

Аз имам хитачи от 1986г. и все още слушам музика на него, и касетофона и радиото му работи.

Коментар

Колеги,и аз да питам,нещичко излишно ако имате,че това си е краста не по-малка от колкото нашата основната?
                          Контакт както решите.Основно се търсят преносими японски радиокасетофони от 70те и 80те. Демек от младостта ми.Помагайте
                          Последно редактирано от bradi; 17-08-16, 20:49.
                          +359 889 301 623 Явор
                          Suzuki Grand Vitara 2,0л.2007

Коментар

Да повдигна темата и пак да питам,няма ли някъде по тавани,мазета,вили или на село
                            от тези дърти щайги?
                            Поздрави.
                            +359 889 301 623 Явор

Коментар

Здравейте, бях миналата седмица до Симеон откъм женския пазар към бул. Мария Луиза има едно магазинче между арабските за техника и там видях няколко.

Коментар

Благодаря колега за инфото.Ще се разходя да разгледам но по принцип при прекупвачите цените са силно раздути.
                                Лек ден.
                                +359 889 301 623 Явор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X