Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам Рейндж Класик, с раздатка Борг Уорнър, ляв волан

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Купувам Рейндж Ровър 3,9 , с раздатка Борг Уорнър, ляв волан

Вече търся каквото излезе ... почвам да се отчайвам ....
    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      Успех.
      Благодаря

A1+

Коментар

Здрасти, колега.
        Пиша ти, защото и аз минах по твоят път. Повече от година безуспешно търсих Рейндж Класик без значение 3,5 или 3,9. Бюджета ми беше като твоят. Гледах три. Единият за 3500 возеше и работеше добре, но беше гнил, ама много гнил. Другият за 3000, беше поникнала трева в него и въобще не запали. Третият изглеждаше наистина перфектно, но работеше на 7 цилиндъра и въпреки усилията на собственичката, да го разхожда по сервизи, не беше вред. Не посмях да рискувам. Искаше му 4500.
        После седнах и се замислих. И аз, като теб искам да разхождам 4 човеци с багаж по баирите. Това значи много багаж. Бензиновият Рейндж си е ламя, както знаеш, т.е. иска газ. А с газова бутилка по-малка от 60-80 литра аз не бих се заврял по чукарите. А това си е бойлер в багажника. Ако не изхвърлиш и резервната гума на покрива, къде ще слагаш багажа? Ни така, ни така. Демонтаж на резервоар, газова бутилка отдолу... я зарежи.
        И...........си купих Патрол дълга база.
        Nisan Patrol`92, GR, RD28T дълга база

Коментар

Колега звани на този тел 0895427880.Предлага се 3.9 автомат.И 2.4 VM.

Коментар

Първоначално публикуван от kalio_kkk Преглед на мнение
            Здрасти, колега.
            Пиша ти, защото и аз минах по твоят път. Повече от година безуспешно търсих Рейндж Класик без значение 3,5 или 3,9. Бюджета ми беше като твоят. Гледах три. Единият за 3500 возеше и работеше добре, но беше гнил, ама много гнил. Другият за 3000, беше поникнала трева в него и въобще не запали. Третият изглеждаше наистина перфектно, но работеше на 7 цилиндъра и въпреки усилията на собственичката, да го разхожда по сервизи, не беше вред. Не посмях да рискувам. Искаше му 4500.
            После седнах и се замислих. И аз, като теб искам да разхождам 4 човеци с багаж по баирите. Това значи много багаж. Бензиновият Рейндж си е ламя, както знаеш, т.е. иска газ. А с газова бутилка по-малка от 60-80 литра аз не бих се заврял по чукарите. А това си е бойлер в багажника. Ако не изхвърлиш и резервната гума на покрива, къде ще слагаш багажа? Ни така, ни така. Демонтаж на резервоар, газова бутилка отдолу... я зарежи.
            И...........си купих Патрол дълга база.
            Благодаря , колега .
            За разхода не мисля че е проблем , след като ще се ползва няколко пъти в годината, а резервната гума си отива на стойка отвън на задната броня Относно 3,5 не искам два карбуратора Да поясня концепцията малко , ще се тегли ермарке, не много тежко , няколко колелета и багажа , който не се побира в багажника

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от rsimeonov Преглед на мнение
              Колега звани на този тел 0895427880.Предлага се 3.9 автомат.И 2.4 VM.

Колега , обадих се на този телефон. Обещаха да направят снимки и да пратят, ама не ми искаха мейла Та пощата ми е :
              ivan_nedoklanov@lycos.com
              Ако не е проблем да пратите снимките там
              Благодаря
              Весели празници

A1+

Коментар

Колега намери ли вече джипката?

Поздрави

Коментар

От: Купувам Рейндж Класик, с раздатка Борг Уорнър, ляв волан

Като бивш собственик на 3.9 Вог, с автомат искам да ти кажа да си вземеш някой читав а не с проблем. Ако е подържан добре и в добро състояние е голям кеф, ако ли не а като Чероки. Аз за 1 година каране като основна кола, му смених два пъти комутатор и нормалните неща като свеши и други консумативи, дразнят разни дребни проблемчета като клеясали контакти, слаби връзки и други подобни, който ще са проблем ако се кара няколко пъти в годината. Иначе отоплението на челното стъкло, кожените ел. седалки, автопилота и послушният V8 си струват разходите. Продадах го заради по добрата марка джипка. Разход от 14 до 66 на сто, зависи от крака. Помни, че "накрая всеки си купува Тойота", но това е едно добро стъпало към нея.
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
                    Колега намери ли вече джипката?

Поздрави
                    Не за сега

За мноооогоооо ракии и на теб

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                    Като бивш собственик на 3.9 Вог, с автомат искам да ти кажа да си вземеш някой читав а не с проблем. Ако е подържан добре и в добро състояние е голям кеф, ако ли не а като Чероки.
                    Ей това за Черокито не го разбрах, ама ще го прочета пак като уветрям малко от празниците

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                    Продадах го заради по добрата марка джипка. Разход от 14 до 66 на сто, зависи от крака. Помни, че "накрая всеки си купува Тойота", но това е едно добро стъпало към нея.

Според мен "по-" и "най-" при ЖИПКИТЕ няма , има само подържана и закърпена колкото да върви . Всичко е въпрос на необходимост и възможността да я задововлиш.
                    За разхода съм сигурен, че е така . От скромния ми опит с автомобилите съм стигнал до извода , че големия двигател е за предпочитане , ако си разумен водач
                    Относно Тойотата ..... ами имам само 6000 левчета ( коита са от заем на всичкото оргоре) ... като порастна един ден .....

A1+

Коментар

Колега Симеонов .. .ще може ли някак да ни свържеш с въпросния Рейндж , че не ми отговарят на телефона
                      благодаря предварително

A1+

Коментар

Колеги от нямане на къде ми се пръкна една идея
                        В момента има някакви Рейнджове за 2-3 хиляди лева с английския мотор . Намерих в някаква морага в София Диско на части със 3.9 мотора. Може ли някой да ми каже колко ще ми струва подмяната на мотора и скоростите и кой е навит да се занимава с това ?
                        Предварително благодаря

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от RUDECANCEL Преглед на мнение
                          Колеги от нямане на къде ми се пръкна една идея
                          В момента има някакви Рейнджове за 2-3 хиляди лева с английския мотор . Намерих в някаква морага в София Диско на части със 3.9 мотора. Може ли някой да ми каже колко ще ми струва подмяната на мотора и скоростите и кой е навит да се занимава с това ?
                          Предварително благодаря
                          Не се захващай. Препоръка от човек с много опит в това
                          sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от kupona Преглед на мнение
                            Не се захващай. Препоръка от човек с много опит в това
                            А ще можеш ли да ми кажеш по конкретно защо ?

A1+

Коментар

Двигатела върви със скоростната кутия = поне 1500 лв. + 2500 лв. за рендж ровъра + 1000(1500) за труд за смяна на мотора + непредвидени части, напасвания, проблеми = само като пари поне на 5 000. като бонус получаваш допълнителни проблеми за това, че не е оригинално.
                              sigpic

Коментар

Ами какво да направя , акто единствената оферта за рейндж за момента е за 7500 и то без гуми иначе 9000 ......
                                Май се примиря накрая .. . и ще върна парите набанката

A1+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X