Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам Рейндж Класик, с раздатка Борг Уорнър, ляв волан

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам Рейндж Класик, с раздатка Борг Уорнър, ляв волан

Здравейте ,
    търся гореописаната жипка , по възможност със ръчни скорости , но в краен случай може и автомат
    Имам събрани 6000 пари
    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

От: Купувам Рейндж Ровър 3,9 , с раздатка Борг Уорнър, ляв волан

Баси. Аз намерих за приятел 3,9 автомат с Борг Уорнър и газово за 1600лв. Ренч Ровър Класик.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      Баси. Аз намерих за приятел 3,9 автомат с Борг Уорнър и газово за 1600лв. Ренч Ровър Класик.
      Колега ако и на мен намериш такова , дори за 2000 пари си мисля че ще имаш голяма почерпка от мен
      Междудругото или както викат малко на запад през голямата локва "бай дъ уей" , май йма едно за продаване по вашия край и си мислех да се свържа с теб за помощ при огледа

ПослеПис като знам славата ти за обръщане на дирекции, от тебе мога да зема и десен волан , с уговорката да го направиш от правилната страна, срещу заплащане рзбира се

A1+

Коментар

Да го намерим първо.

Коментар

Забравих да кажа че трябва да е с 4 врати . Идеята ми е да се разхождаме 4-5 човека из китната ни Родина

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от RUDECANCEL Преглед на мнение
            Забравих да кажа че трябва да е с 4 врати . Идеята ми е да се разхождаме 4-5 човека из китната ни Родина
            Лигавщини. Ти ще слизаш лесно.Другите да се спасяват.

Коментар

Абе прав си ама ....... все пак съм си решил да има повечко порти

A1+

Коментар

Този рендж 3,9 се продава само с автоматична кутия. Може би има с ръчна, но са изключителна рядкост и май ги слагат само на дискавъри.
                А за вратите 95% са с 4(5) врати, така че ако намериш с 2 ще е по-скоро късмет
                sigpic

Коментар

Да си купи 3,9 с ръчна кутия, а Борг Уорнър все ще намерим отнякъде.

Коментар

Вие да не падате от Луната?
                    3,9 с "ръчната" раздатка няма.С две врати няма.С ръчна кутия има рядко,ама с автомата е по-добрия вариант.За 6000лв може да се намери поочукан в чужбина, но с докарване и обслужване ще надхвърлите бюджета....
                    3,5 е по-вероятно да намерите за подобни пари.
                    Аз имам една 3,9 Вог , но не съм убеден дали трябва да се продава за такива пари....
                    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Ми аз откъде да знам бре? Да нямам като теб 20 Ренджа.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                        Да нямам като теб 20 Ренджа.
                        Засега

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                          Вие да не падате от Луната?
                          3,9 с "ръчната" раздатка няма.С две врати няма.С ръчна кутия има рядко,ама с автомата е по-добрия вариант.За 6000лв може да се намери поочукан в чужбина, но с докарване и обслужване ще надхвърлите бюджета....
                          3,5 е по-вероятно да намерите за подобни пари.
                          Аз имам една 3,9 Вог , но не съм убеден дали трябва да се продава за такива пари....

Колега благодаря , за информацията и ако това е опит за някаква оферта , отворен съм да те излушам със всичките ти аргументи
                          Поздрави от слънчево Русе

ПослеПис : Траргата май беше каза че е намерил за 1600 лева такова животно ( не се заяждам ) просто пазар , има търсене има и предлагане това е

A1+

Коментар

Няма как да стане да намериш такова чудо за 1600 лв. да не говорим, че в България почти ги няма, а за продажба скоро несъм виждал освен за части.
                            Но мисля, че за 6 000 ако се поразтърсиш може да намериш добър екземпляр.
                            Все пак ако решиш да преговаряш с Руси Русев знай, че повечето пари над 6000 които ще дадеш за неговия ще ги спестиш неколкократно от бъдещи ремонти ако вземеш от някъде някакъв джип.
                            Последно редактирано от kupona; 09-11-10, 07:37. Причина: правопис
                            sigpic

Коментар

Бе намерих го, ама беше в окаяно състояние. Което обаче не е важно, защото ще се реже.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X