Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Загубената Война

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Загубената Война

Според някои Войната с Иран е загубена - нефта пак си е толкова колкото трябва да е,протока пак отворен колкото си беше отворен преди това,никакви позитиви от цялата тая пукотевица там,само се изложихме АМЕРИКАНЦИТЕ за пореден път.

Вести така пише,и ФАКТИ такива Факти подават

Много лошо така,Путин поне 5 години устисква срещу вероломните нападения с дрончета на Украинците,а тия за 2 месеца и клекнаха на Иранците.

Защо така?

На къде отива Света не знам,гледам и не вярвам на очите си…….та очаквам на сериозни отговори от сериозни хора пенсионери, живели,видели,наясно с нещата

🥃🥃
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Да почна първо с един въпрос. Какъв го дирихте там!? Както твоето,така и на вашия мненията се сменяха постоянно. За да не стане пак грешка,да уточня от сега. Въпроса "какво търсихте" е риторичен.
    Сега по същество. Евреите(нямам си идея как) ви навиха да бомбите Иран заедно с тях. Че сами,много бързо щяха да дадат фира. Спряхте нефта,цените скочиха,правихте се на мъже до момента в който на Си му писна да създавате проблеми на Китай. Привика вашия и му каза да си обира крушите,че иначе ще стане патаклама. Ама не Сирия,Афганистан,Венецуела.....а истинска патаклама. Вашия обяви победа,подписа поражението(защото нищо от това за което официално отиде не получи) и това беше май.😁
    Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Аз съм казал 12 часа и са 12 часа,за теб няма да се променя

Карп на инглиш е ШАРАН въпреки,че не се изписва така

Karp" is an archaic or alternate spelling of the English word carp. Depending on context, it refers to a type of freshwater fish, a common surname, or a complaining verb
      Толкова години и не се сети защо си Шаран ли?

А ти рови,да не стане пак аз да съм ти виновен,че ЛЪЖЕШ
      Последно редактирано от BENZBOSS; Вчера, 19:41.

• kameno karp
      kameno karp коментира
      Редактиране на коментар
      И двамата много добре знаем как се пише шаран-carp! 😏 Ама не го вземай много навътре.😘

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      😳УЖАС

като Априлското въстание, нямаше достатъчно комити

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Не им и трябваха,2 месеца,3 да са според някои,за чий са им Комити или Чета с предатели?

Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнение
    Да почна първо с един въпрос. Какъв го дирихте там!? Както твоето,така и на вашия мненията се сменяха постоянно. За да не стане пак грешка,да уточня от сега. Въпроса "какво търсихте" е риторичен.
    Сега по същество. Евреите(нямам си идея как) ви навиха да бомбите Иран заедно с тях. Че сами,много бързо щяха да дадат фира. Спряхте нефта,цените скочиха,правихте се на мъже до момента в който на Си му писна да създавате проблеми на Китай. Привика вашия и му каза да си обира крушите,че иначе ще стане патаклама. Ама не Сирия,Афганистан,Венецуела.....а истинска патаклама. Вашия обяви победа,подписа поражението(защото нищо от това за което официално отиде не получи) и това беше май.😁
    Я да го има написано,да няма после Ма не съм го писал това,че уж ясни правила искахте ма друг да ги спазва
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

• kameno karp
      kameno karp коментира
      Редактиране на коментар
      Ти май ме бъркаш с някого! Аз винаги си стоя зад думите!

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Виждам,е горе Ясен/пресен пример.

Кажи за СИ

kameno karp коментира
    Днес, 20:31
    ...Ти защо постоянно ме наричаш Шаран!?🤔

(Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.)
    Всички те наричат (или поне те знаят) като Шаран - от ника ти и от подписа ти следва, че сам си се кръстил така.
    Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

• jkd
      jkd коментира
      Редактиране на коментар
      Къде ги гледате такива. На мен вторият резултат в гугл ми излиза Karp, православен светия:

Карп (на гръцки: Καρπός) е римски духовник и светец.

Един от Седемдесетте апостоли на ранното християнство, той подпомага апостол Павел в мисионерската му дейност, служи на остров Крит, а след това е епископ на Бер в Македония. Според житието му там влиза в конфликт с местната еврейска общност, което довежда до убийството му.[1]

Православната църква отбелязва паметта му на 26 май.

St. Karp (often known as St. Carpus or Saint Apelles) is one of the Seventy Apostles chosen and sent by Jesus Christ to preach the Gospel. He faithfully assisted the Apostle Paul, and is widely celebrated by Orthodox Christians for his profound wisdom, meekness, and devotion.
      На гръцки карпос е fruit; grain; produce; harvest; the product of something - children (fruit of the body), poetry (fruit of the mind), profit. Няма смисъл да се гадае, ми е мисълта. Вариантите са много.
      Последно редактирано от jkd; Вчера, 21:50.

• kameno karp
      kameno karp коментира
      Редактиране на коментар
      Американския модератор не гадае. Той всичко знае.🤣

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Значение Карп на английски е karp Meaning - няма да го търся на гръцки след като е написано на английски,а виж после това какво вади на първо изречение.
      Не гадая,ти си го пише Шаран

И ЗАЩО го търсиш КАРП като е написано KARP/ 🥸

УЖАС

Ще видим, когато изтече срока за истинско спиразумение. До тук видяхме само, че совите не са това, което са.
    Nissan Qashqai 1.3 DDT

Коментар

• kbot
      kbot коментира
      Редактиране на коментар
      И някои се нагушиха от движението на цените ...

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Може боя да продължи,по-лошо едва ли ще стане

//Радо// коментира
    Днес, 20:52
    Без да се обижда човека ама ме напуши на смях. През цялото време мислех че е някаква латинска мъдрост изречена с две думи. Сега проверих.
    Спотаѝ се нещо той... А аз се сетих за Калин "Mad Dog Арсеналски" Димитров, който си беше сложил следния подпис: "No one left`s behind !". Викам му: "Зèми си оправи подписа - какво значи това?" А той: "Правилно е написано, имам го на тениска - това е девизът на N-ската Airborne "Widowmakers" Special Operations Task Force !!!" И се намеси Гоблина и му казва: "Така, както е написано, се превежда като "Никой на лявото задницата"" . И Калин се скри...
    Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
      ....
      Позицията, тезата която представяте е задължително да бъде ясно обоснована с факти и твърдения.
      Написаното от Вас не може да съдържа каквито и да са лични квалификации към опонент и трета страна.
      Написаното от Вас не може да съдържа каквато и да е обидна квалификация към който и да е тук и навън включително прякори, преиначавания на имена и прочее.
      Днес са публикувани тези правила и са залепени.
      Някой чете ли ги? (въпросът е риторичен)
      Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        И аз това се чудя,Шарана нагази първото правило за няма и 15 минути та съм му дал 12 часа да се поправи преди да кликам по правилата за които се бореха някои

В крайна сметка ще разберем ли какво значи "kameno karp" според замисъла на титуляра му?

Коментар

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        А според него може да е ЦАРЯ на Блатото ма така изписано съм дал вече какво вади Гуги на първо изречение та за това и не само е ШАРАН

• kameno karp
        kameno karp коментира
        Редактиране на коментар
        BENZBOSS коментира
        Днес, 20:36
        Карп на инглиш е ШАРАН въпреки,че не се изписва така.
        ===============
        Казах ти да не се косиш. Удурдисай си го и си го напиши както на теб ти пасва.🤣🤣🤣

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        🐟 не се срамувай

Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнение
      Да почна първо с един въпрос. Какъв го дирихте там!?😁
      Има два начина да ти отговоря- да ти сдъвча инфорамцията-
      безполезно - не приемаш чуждо мнение.

Втория начин, по добре е да ти дам линк към извора. (махни глупостите за демократите ) и имаш всчико.
      Дали ще разбереш незнам

Последно редактирано от trav; Вчера, 20:50.

Коментар

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Не ми го отваря на мен

И как да махне глупостите на Демократите като това е упорка,един демократ каза…….на каквото се опря един друг виден мислител тук
        Последно редактирано от BENZBOSS; Вчера, 20:49.

• trav
        trav коментира
        Редактиране на коментар
        Pod Force One with Miranda Devine

Donald Trump Unleashed: Bibi, "Are You Effing Crazy?!"

Едно от малкото места където Тръмп говори свободно. Това интервю е извора от където изкараха че се е скарал с Нетеняху..
        Не е . Но за много анализатори , разчитат на мързел и че няма да гледат интервюто.

Обяснява защо е била бомбардировката и каква е целта.

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Няма да го гледат

Нахвърляй с 5-6 изречения ЗАЩО пък после да спорят с идеята,че лъже след като честно загуби войната

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      В крайна сметка ще разберем ли какво значи "kameno karp" според замисъла на титуляра му?
      Въпреки напъните на американеца,НИЩО не значи! Навремето голяма част от оборудването ми беше на ККАRP и им бях фен. Ако вземеш първата буква от Kameno и добавиш KARP , става KKARP.Фенщина😁
      Ама то само с ядене не става. Трябва и акъл. Една такава реклама на нещо имаше. Какво ли се сетих за нея!?🤔
      Натиснете снимката за да я уголемите  Име:k-karp.jpg Прегледи:0 Размер:6.4 КБ ID:7043195
      Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• kameno karp
        kameno karp коментира
        Редактиране на коментар
        Да гледааааат??? Ти ги обърка с някой.🤣 Гледай какво е писал американския модератор-Карп на инглиш е ШАРАН въпреки,че не се изписва така. Той си ги натъкмява,че да пасват на неговата теория.🤣

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Оффффф, на гръцки било……ма писано на английски м.а чети горе,жив ШАРАН

• jkd
        jkd коментира
        Редактиране на коментар
        На мен ми изглежда писано на латиница, а не английски

Може да е транслитерация - изразяване на буквите на един език чрез буквите на друг... Варианти много.

Четох, четох и тоз меморандумЪт все повече ми мяза на капитуландур
      https://www.bgonair.bg/a/4-world/421...u-sasht-i-iran

Коментар

• kartechar
        kartechar коментира
        Редактиране на коментар
        И да добавя, че: https://www.bta.bg/bg/news/world/114...ya-vav-voynata

• NIKSD
        NIKSD коментира
        Редактиране на коментар
        Ами нормално. Сума и народ четяха “Славния кораб Москва напълно унищожи вражеска ракета в неравен бой с врага…”, и си вярваха.
        Технически погледнато, да, ракетата беше напълно унищожена…

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 3 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
    X