Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Промени в правилата тук!

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Администратор Венцислав Петров, умишлено не започвам с "Драги" или "Уважаеми", предвид разностранното съвременно разбиране на тези думи от българските читатели.

Въпросът ми е "педерасТ" (секс ориентация) и "педераС (м.р.), съответно "педераСкиня" (ж.р.) - тип характери, обидни думи ли са?

Въпросът ми е породен от следното. Работех за Университет в Италия. Когато шофирах, често ползвах определението "педераст" за кофти шофьори, както често се случва в България. Веднъж една моя студентка ми обърна внимание, че "в Италия "педераст" не е обидна дума, както в Бг).

Очаквам мотивирано становище!
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

• Венцислав Петров
      Венцислав Петров коментира
      Редактиране на коментар
      Нещо ли съм пропуснал? Ако да, линк ми трябва... не мога да изчета всичко... И освен това да добавя, че избраните" от мен са добавени в съответната група... Тоест ограниченията ще се появят след часове, като стигне крона на сървъра до тях... Но ще дойде със сигурност...

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Това за педераса и на мен ми е интересно - ако Е такъв то ЗАЩО се обижда еле ако го е написал примерно в ника си?

И аз чакам някой да разясни

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
    Минах набързо, каквото видях, видях... Та, някои да не се сърдят... Добавил съм всеки, който съм видял да напише нещо не според онова най-горе дето аз съм написал... Като мине известно време, ако се сетя може да извадя някой от този списък..., ама може и да не дойда до там, имам си и други работи... С други думи, лесно се влиза в групата, трудно се излиза... Е..., ваша си работа...
    Не си прав Венци, не си никак прав или аз не виждам достатъчно за да осъзная мотивацията ти.

Разумно е да отдам поне 50% вероятност, ти да си знаеш много добре работата, и аз да не разбирам добре ситуацията, много ми се иска да е така.

Ти открито насърчаваш боса да се лигави още повече, той вече словоблудства във всяка тема до която му стигне времето, а той време има много, а реална обективна добавена стойност в негативни измерения.

Казвам, че не си прав, защото не мисля, че цената която плаща стойноста на форума за безплатни модераторски услуги е адеквтна, поне не и в моите ценностни разбирания.

Но, ти си знаеш, ти си Админ, ти решаваш, просто от страни, не изглеждат добре нещата, особено в последните месеци и седмици.

Бъдете живи и здрави!

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      ГЛУПОСТИ 😳

В темата която си пусна за Америка 1 дума нямам,да не се пениш за нищо и ти,но поне не ти мина номера и реши да се заядеш / предната страниц си снимал отговора ми,аз съм снимал отговор на какво 😜……./

Та не си прав,че и вица за това няма да споменавам.

Ако ви преча да спра да пиша в дадени раздели а? Сериозно

Отговор на #15.9
    Босе,като не помниш,води си записки и си ги забождай с кабърче на една дъсчица. И дъсчицата винаги да я носиш с теб де.😘
    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot_2026-07-05-17-59-43-304-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg Прегледи:0 Размер:189.8 КБ ID:7045204
    Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• kameno karp
      kameno karp коментира
      Редактиране на коментар
      😂😂😂Целувки от слънчева и зелена България.😘😘😘

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      😳Трапера за теб ли пише горе?

• kameno karp
      kameno karp коментира
      Редактиране на коментар
      Колкото и да се пънеш,няма как да вляза в твоя коловоз Босе.😉

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5347.png
Прегледи:5
Размер:289.0 КБ
ID:7045209

Те ти го у Гугъл,преведи си го сам
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Не знам какъв е тоя тертип на водене на разговор - от темата която се обсъжда се преминава към лични нападки.
      Водете нормален и културен разговор.
      Няма значение какъв е опонентът. Ако можете го оборете. Ако не можете, не го нападайте заради безсилието си. Това не ви прави по-убедителни, по-начетени или по-умни.

Детска градина. Моят татко е по-силен от твоя...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Ами опитвам се,ама не става. Под всеки пост-Шаран,Шаране,Каракудка....явно разликата в нивата е пропаст!😕
        Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 3 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
        X