Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Промени в правилата тук!

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Промени в правилата тук!

Колеги,

Тук може да се обсъждат теми според обхвата на форума. Това което трябва да имате предвид е:

Може да поддържате, развивате каквато си искате позиция!
    Позицията, тезата която представяте е задължително да бъде ясно обоснована с факти и твърдения.
    Написаното от Вас не може да съдържа каквито и да са лични квалификации към опонент и трета страна.
    Написаното от Вас не може да съдържа каквато и да е обидна квалификация към който и да е тук и навън включително прякори, преиначавания на имена и прочее. Всичко това важи за всякакви трети страни било то хора, държави, марсианци, същества от друга вселена!

Всеки опит за нарушаване от който и да е на горните правила ще доведе до санкция...

За толкова години в които управлявам този форум, не малка част от моите приятели са получили БАН и сега си хортуваме с тях само лично... Така че недейте пробва...

VPetrov.photography

Е сега почна дебненето

За фалшиви новини или Партенки какво правим? Не им се сърдим нали и не ги наричаме с обидна за тях дума,без лични квалификации?

Фактите от къде може да са,едва ли някой лично ще пише на терен та става пак Кой в какво вярва,че последно време много вярващи се навъдиха?

🥃🥃
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Многото вярване обикновено докарва до БАН! Пък на който му се ще по-обективен подход, ей го я фейсбук, я X, я някой "специализиран" форум.. Ако пък е много, ама много добър ще иде в Народното събрание... какво толкова...
      VPetrov.photography

Коментар

Ясно, на гола вяра вяра да няма човек,Факти само и ги чепкаме

Новини като гледам може да са от къде ли не какви ли не,това улеснява нещата,всеки прав защото така пише някъде

Хайде и само по вода да ни върви
        Последно редактирано от BENZBOSS; 18-06-26, 18:54.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Добре де, правилата разбрах, ама копчето за отваряне на нова тема май го няма и не мога да пусна такава.
          Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• Тропчо
            Тропчо коментира
            Редактиране на коментар
            Разбираемо, не можеш да отвориш нова тема, докато си в ТАЗИ тема. Трябва да се върнеш в раздела.

• Urko
            Urko коментира
            Редактиране на коментар
            получи ми се

• Тропчо
            Тропчо коментира
            Редактиране на коментар
            Навремето му викаха "дърво на директориите" или нещо такова. Говоря, когато в ХТИ имаше само терминали по стаите, вързани за "дискова операционна система", набутана в едно мазе на института, а Фортран беше чудо-невиждано. Но нещата не са се променили много, май. Поне принципните неща.

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot From 2026-07-05 11-21-54.png Прегледи:0 Размер:41.9 КБ ID:7045157

Венци Петров,

Какво да правим сега, за Модератори не важат твоите правила???

Да почнем да се обиждаме на Майка, както твоя подчинен прави?

Бъдете живи и здрави!

Коментар

Не искаш ли? Ми недей еле ако не ти се пише по темата

И къде се обиди пък на майка,не е обидно да я целуваш или поне за нормалните хора не е,не знаех,че ти е обидно 🤔

И не съм ПОДЧИНЕН на НИКОЙ,не съди хората по себе си 😜
            Последно редактирано от BENZBOSS; Вчера, 12:54.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Написаното от Вас не може да съдържа каквито и да са лични квалификации към опонент и трета страна.……….😉

Искаш да се заяждаш,но тичкаш да плачкаш като ти се отговори? Малко по-мъжки можеш ли или да не питам 🥴
              Последно редактирано от BENZBOSS; Вчера, 13:12.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Както казва колегата,явно това за модератори не важи. Всяко негово обръщение към мен е обида,амааааа....явно правилата важат избирателно.💡
                https://offroad-bulgaria.com/forum/%...B9%D0%BD%D0%B0
                Тук много ясно съм обяснил,какво означава ника ми и какво НЕ означава(особено за тези които не могат да четат,а си ги насосват )

#2.3
                BENZBOSS коментира
                18-06-26, 20:36
                Карп на инглиш е ШАРАН въпреки,че не се изписва така.
                =========
                Обяснил съм специално и за Боса и брат му,ноооооо.....
                Последно редактирано от kameno karp; Вчера, 13:58.
                Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• BENZBOSS
                  BENZBOSS коментира
                  Редактиране на коментар
                  Кръстил си се на рибарски стол марка Шаран,на стопа пише Шаран,емблемата му е Шаран,ника ти Шаран и при един Гугъл това излиза……….ма се обиждаш?

Как искаш да те натичам,каракудка ли?

Добре,не си Шаран,какво си? Ти защо ме наричаш Бос? И брата го остави на мира,съсредоточи се тук 🐟,нали такова имаш в обяснението на ника си

Още един ощипан ……..все едно аз съм му правил ника 🥴😂 И стига редактира,че половината ти цитат е лъжа която не съм писал аз 🥴
                  Последно редактирано от BENZBOSS; Вчера, 13:31.

Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнение
                Както казва колегата,явно това за модератори не важи. Всяко негово обръщение към мен е обида,амааааа....явно правилата важат избирателно.💡
                https://offroad-bulgaria.com/forum/%...B9%D0%BD%D0%B0
                Тук много ясно съм обяснил,какво означава ника ми и какво НЕ означава(особено за тези които не могат да четат,а си ги насосват )

#2.3
                BENZBOSS коментира
                18-06-26, 20:36
                Карп на инглиш е ШАРАН въпреки,че не се изписва така.

Лъжа в цитата на Шарана,половината не е мое
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

• BENZBOSS
                  BENZBOSS коментира
                  Редактиране на коментар

👆Е това Шаране не е мое

А като изтрезнееш пробвай пак……и ти казах да спреш да редактираш,цитирал съм ти вече глупостите
                  Последно редактирано от BENZBOSS; Вчера, 14:21.

• kameno karp
                  kameno karp коментира
                  Редактиране на коментар
                  Направих го по-разбираемо.

• BENZBOSS
                  BENZBOSS коментира
                  Редактиране на коментар
                  Хахахахха, само дето не съм го казал АЗ това и цитата ти е лъжа

Виждам 😂😂😂😂,направо се разбра

Босеееее и на български ти куца четенето.😂 Оградил съм това което съм цитирал!
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_2026-07-05-14-37-18-750-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg
Прегледи:37
Размер:346.8 КБ
ID:7045171

Коментар

• BENZBOSS
                  BENZBOSS коментира
                  Редактиране на коментар
                  Виж си цитата горе бре Шаран

И си го пусни на Гугъл да разбереш какво ти значи ника най-после……..или хайде от мен да мине,на ти го

In zoology and cuisine, a carp is a soft-finned, freshwater fish native to Eurasia, widely raised for food and often used for sport fishing

If you've encountered Karp as a surname, it generally originates from one of three paths:As a Polish, German, or Yiddish name derived directly from the fish (Karpfen), often indicating a family of fishermen or fishmongers.
                  Последно редактирано от BENZBOSS; Вчера, 13:46.

• kameno karp
                  kameno karp коментира
                  Редактиране на коментар
                  Ти май сам не можеш да осмислиш това което си постнал. Често,обикновено.... Или много добре осмисляш,просто се чудиш от кой извор вода да донесеш. Не вървиш.😘

• BENZBOSS
                  BENZBOSS коментира
                  Редактиране на коментар
                  Не вървя-пиша……

Опит да ти спестя и Гугъла ма ти и това не можеш да го четеш,а аз те чакам да го осъзнаеш,а ти толкова години не знаеш,че като ти се кръстил на Шаран не можеш да очакваш някой да знае как точно искаш да те нарича.

Кажи как,да забравим Шарана и да те наричам как,Камено? 😳Кое от двете,Белоруското ли? Да знам поне защо не разбираш прости неща

УЖАС

Баси нивото,баси чудото 😳

Кажи как да те наричам Шаране
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Минах набързо, каквото видях, видях... Та, някои да не се сърдят... Добавил съм всеки, който съм видял да напише нещо не според онова най-горе дето аз съм написал... Като мине известно време, ако се сетя може да извадя някой от този списък..., ама може и да не дойда до там, имам си и други работи... С други думи, лесно се влиза в групата, трудно се излиза... Е..., ваша си работа...
                  VPetrov.photography

Коментар

Въпрос,че нали не можело да преиначаваме никовете тук - на Шарана който се е писал Шаран как да го наричам за да не газя правилата?
                    Последно редактирано от BENZBOSS; Вчера, 14:23.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

kameno karp (Камено карп) чети го буквално,пиши го буквално. Ако съм искал някакъв превод,сам съм щял да го направя! Ако ти се вижда дълго,може да ползваш само половината. Дали kameno(Камено) или karp(КАРП),по твой избор.
                      Последно редактирано от kameno karp; Вчера, 14:50.

Коментар

• BENZBOSS
                        BENZBOSS коментира
                        Редактиране на коментар
                        Нищо не цапам,ти се разпени като такова в леген,кажи Камено в ника ти има ли връзка,зе да го изрежа ако те дразни?

Не се пени,всичко стои написано,питам те за Камено,да не ти бьркам ника вече.

И шеф кой има да му мисли,аз помагам с каквото мога или искам или за каквото имам време 😳

• kameno karp
                        kameno karp коментира
                        Редактиране на коментар
                        Цапаме я двамата с теб.

• BENZBOSS
                        BENZBOSS коментира
                        Редактиране на коментар
                        Аз не,опитвам се да разбера дали половината ти ник значи нещо за разлика от другата му половина,ти сам казваш,че не значи,значи съвпадение някакво,че живееш в Камено 😜

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                    X