Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предизборно студио - 2026

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
    Момци какво стана ? Не ви отнесохме а ви размазахме по стената . Всички заедно начело с тиквата ; шиши и кокорчо не можете да съберете колкото него .
    До тука беше лесното и очакваното. Сега идва трудното и реалността на терен- да се докаже. Ако може.

И да не съм чул, че можело да се псува по избранниците само ако съм гласувал. Ми не съм, ама няма да спра да псувам по тях, ако ми дават повод. Който не вярва, да заповяда да ме чуе. Друг е въпросът, че това няма значение за растежа на спанака.
    Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• drukman
      drukman коментира
      Редактиране на коментар
      Можеш да започваш. Повода ще дойде. вЕрвай ми.

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Ако зависеше от мен тези които не гласуват поне по 100 камшика на голо . Цялата тази дивотия с купуването на гласове е точно заради ниската избирателна активност . Този проблем го нямаше в началото на демокрацията когато избирателната активност беше 80 + % . Трудно поне в началото няма да е чак толкова . Протестите очертаха едни репери които не само не трябва да прескача а дори да доближава . Мотиките които настъпваше ГЕРБ заради ДПС него по никакъв начин не го бъркат . Сега може Делян Пеевски с целия държавен апарат да го размаже по стената . Ако зависеше от мен първо щях да почна с цените .
      Последно редактирано от sek.1; Вчера, 08:44.

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
    Момци какво стана ? Не ви отнесохме а ви размазахме по стената . Всички заедно начело с тиквата ; шиши и кокорчо не можете да съберете колкото него .
    Размазали, ама друг път. Партията на негласувалите бие обединените ви отбори с 3,3%
    Радев е от същото котило. Издигнат от БСП. Довел на власт ПП-ДБ. Същите апетити към овладяване на съдебната власт като НПО-тата...
    Всеки следващ е по-лош, а предлаганият избор е проблемът. Защото листите не се редят от низовите организации, каквито май никоя партия няма извън няколкото големи градове.

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Да гласуваш за пореден път за тиквата и шиши е върховна глупост . Румен Радев е с чиста история като политик . Това което мен много ме радва е че почти целия клас на голямата дъщеря са отишли да гласуват . Това че младото поколение не е безразлично към това което става в държавата само може да ме радва .

• trav
      trav коментира
      Редактиране на коментар
      Sek1tant а земи да прочетеш малко история. Не много от 25-26г. .
      Страшен електорат страшно бъдеще ви чака.

Иначе радвам се че младите гласуват, все пак е тяхното бъдеще. Моите са в чужбина

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      trav Най ме радва че още Румен Радев нищо не е направил а се насрахте .

Дано да стане чудо и БСП да влезе в парламента. Инак интересно, кой ще влезе в коалиция с Радев. Ако това са ППДБ ще ми е много забавно. Доста мои приятели гласуват за тях, ще ги спукам от майтап😀
    Който и да се коалира, освен Възраждане ще залезе бързо.

Коментар

• chrichri
      chrichri коментира
      Редактиране на коментар
      Иди да си поплачеш малко... И после се приготви, както казва Вальо-да псуваш...много.

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Коалиция му трябва за съдебната реформа . Ако ПП - ДБ не искат на следващите избори за са с резултата на Слави трябва да си счупят ръцете и краката от бързане .

• дядо владо
      дядо владо коментира
      Редактиране на коментар
      Не Му трябва коалиция, трябват му определени структури, а останалите като не слушат се пращат на Петрохан и Околчица.....

https://results.cik.bg/pe202604/rezultati/index.html

Като гледам как върви, може и да не му трябва никой.
    CR-V 2.0i RVSi 147PS

Коментар

С какво Радев е различен за да му давам доверие на кредит?
      Започвал на чисто? НВСВСК (царя) също започна така.
      И той получи незаслужено голям кредит.
      Не съм гласувал някъде от тогава и все още не виждам причина да го правя.
      Вие доколкото разбирам сте му дали шанс - времето ще покаже.
      В зависимост от резултата следващият път може пък и да го подкрепя.
      Но и аз мисля, че по-скоро е въпрос колко бързо ще почна да го псувам.
      Враг усраине

Коментар

• Esper
        Esper коментира
        Редактиране на коментар
        И между другото вестниците за които писах по-рано се оказаха на ППДБ.
        Добра работа - горят идеално, нямаха досадни телчета но свършиха.
        Нормално да има начало и край, то само шпека е с две начала!
        Но то и дрвята са свършиха та не е голям праз.
        Удовлетворен съм от тяхната кампания

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Царя дойде с минало и настояще на известен по света комарджия

• Esper
        Esper коментира
        Редактиране на коментар
        За мен няма разлика - не ги познавам.
        Какво остава, обещанията?
        Ха-ха дай друга приказка.
        Другото е вярата - срещу това няма да добавя нищо.
        Радвам се ако имаш такава.
        Аз нямам!

#61.2
      sek.1 коментира
      Днес, 07:54
      Ако зависеше от мен тези които не гласуват поне по 100 камшика на голо .
      Ееее, не с лошо де.
      Са, ако ти е зор да ме закараш до урната, все ще се напъна и ще ми се получи да нарисувам на бюлетината банан с 2 портокала, ама тва ли е зора?

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Точно това е . Колкото е по висока избирателната активност толкова е по безсмислена операцията по купуване на гласове .

Добре написано. Метафорично тъй...

Българската Пепеляшка тепърва ще търка сгурията около камината и ще брои разпилените по пода бобени зърна, докато тайно мечтае да ходи на бала при другите европейци. Желанията обаче свършиха, феята кръстница умря от старост, докато чакаше 40 години Пепеляшка да се сети. Животното, което тегли каляската, се оказа прасе, а не кон, тиквата си остана тиква, а мишките, които си повиквахме с песен, за да ни продължат промяната или да ни демократизират България, се оказаха именно това — мишки.
      Приказката свърши, дами и господа, започва трагедията. Седнете удобно и се насладете.
      Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена ©

Коментар

Аз ще се радвам България да е политически стабилна и икономически уравновесена и предвидима, независимо кой е кочияш на каруцата. Стига да не я обърне много на изток.

Коментар

• blackfirefly
          blackfirefly коментира
          Редактиране на коментар
          Аз пък ще съм доволен, ако по света гледат на нас с малко уважение. За което си трябва достойни политици, а не лакеи и палячовци.

Живеещ в Германия българин гласува. Колко типично.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:GGlasuva.jpg
Прегледи:82
Размер:125.8 КБ
ID:7036140

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Познай за кой 🤔

• tony553
          tony553 коментира
          Редактиране на коментар
          Мммм дааа, доста шизофренично! Отишъл в Германия, Англия, Франция или Щатите и грасува като горещ привърженик на това Бългория да излезе от ЕС и Еврозоната. Идеоти сър!

• blackfirefly
          blackfirefly коментира
          Редактиране на коментар
          Снимката е от някакво състезание, а момчето е от привържениците на руския тим. Въобще не прилича на изборна секция...

Коментар

#66.1

sek.1 коментира
          Днес, 17:03 Точно това е . Колкото е по висока избирателната активност толкова е по безсмислена операцията по купуване на гласове .
          То това е съществената разлика- ти вярваш. че има значение кой ще спечели изборите, че едните били добри, другите лоши, мармот-станьол, дядо мраз. В моите очи и представи всички са ми еднакви, все ми е тая кой купува или не купува гласове, тоя или оня, червен, син или бенбен, ляв или десен, висок или нисък, бял или черен. И 36 години, след 1990 г., живота доказа, че е именно така. И аз (конкретно) живея еднакво през цялото това време и ще продължа да живея еднакво, напреки кой управлява.
          Нещо като джипка- да може да караш и на магистрала, и на черен път, и на градско, и в сняг, и в кал- все тая.

Коментар

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            В общи линии за това сме на това положение . Тиквата и шиши повярваха че на хората им е все тая и могат да си правят каквото искат . Малко трябва това да се промени и да не ги оставяме да се умажат до уши за наша сметка .

Изключително здравословно ще е Герб да са в опозиция поне 2х4 ако може и отгоре.

Сричащият депутат измести с преференции Росен Желязков от първото място в Благоевград

Коментар

• дядо владо
            дядо владо коментира
            Редактиране на коментар
            Знаем ли, имах съсед циганин ( вече покоен ) който смяташе наум доста по бързо от мен, а и познаваше литературата която сме изучавали като ученици по-добре от мен ( или поне колкото....) та може и да се окаже по човек с главно Ч....

Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнение
          То това е съществената разлика- ти вярваш. че има значение кой ще спечели изборите, че едните били добри, другите лоши, мармот-станьол, дядо мраз. В моите очи и представи всички са ми еднакви, все ми е тая кой купува или не купува гласове, тоя или оня, червен, син или бенбен, ляв или десен, висок или нисък, бял или черен. И 36 години, след 1990 г., живота доказа, че е именно така. И аз (конкретно) живея еднакво през цялото това време и ще продължа да живея еднакво, напреки кой управлява.
          Нещо като джипка- да може да караш и на магистрала, и на черен път, и на градско, и в сняг, и в кал- все тая.
          Всъщност важно е ДА СЕ СМЕНЯТ тези еднаквите.
          Няма да обяснявам защо.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
          X