Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Русофили VS Американофили. Анкета.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Хубавото* на тази скапана, прогнила, разпадаща се [...] Европа от която сме част (географски, икономически, културно [...]) е, че на който не му харесва може да си вземе каквото има за взимане и да си отиде там където си му харесва.

*или пък лошото?
    Дела трябват, а не думи.

Коментар

Няма опция за тези, които не сме нито русо, нито американо. Аз съм европофил. На 57 съм, за протокола.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Вальо, анкетата не пита за България. Аз съм българофил
        И съм на 58 лазарника
        И не искам да се връща комунизЪма
        И не съм американофил
        Как да гласувам?!?
        Панайот Бърдарски
        0887 60 77 22

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Нямаш опция, и аз нямах та гласувах за Тръмп

Да направим сдружение на потребителите на поялници?
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от trav Преглед на мнение
          Като чета Мишо и ме лови страх за България.
          Страх ме е като се замисля , че на изборите ще изпратим човек зад който ще стоят такива като Мишо.
          Майкко мила , Представете си 120 мишо в парламента. Леле какви закони ни чакат ...
          Ще се само цитиам ,ама гледайте какво става . Мишо ще индустриализира Европа както русия
          Радев посочи индустриализацията на Русия като пример за подражание

Коментар

Не съм писал от доста години във форума ..... ама племенничката ми работи за Българска компания в Русия. Миналата есен, обиколих четири по-големи града там ..... определено се зачудих, кой е по-европеец. Щото аз например, в общински град, нямам и канализация 2026г. Не съм нито Русо нито Американофил, но и в двете, започва да ми харесва повече отколкото в Европа.
          Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Мишо на 50% е прав,но и това е много кофти

Европа ще го отнесе ако продължава така ма това сме си го говорили, живот……да му мислят младите
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
              Да направим сдружение на потребителите на поялници?
              Ще се разцепите на фракции, според начина на ползване

Коментар

Вальо ви постави пред избор. Все едно отивате, да гласувате.
                Знам, че повечето от вас не ходят да гласуват, щото не им харесва никоя от манджите в стола. Предпочитат да си чешат интелектуално макарите пред телевизора и да се кефят на набраните гъби. Естествено, с непоклатимото "аз си знаех, че така ще стане".
                Поставени сте пред избор- действайте и не се оправдавайте с "ама, точно мойто го няма". Бългорофили няма отдавна, няма нужда от това извинение.
                Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

• pansim
                  pansim коментира
                  Редактиране на коментар
                  Нещо не съм съгласен.Както обикновено нещата не са черно-бели, а 256 нюанса сиво
                  Та мога да се оправдавам с право

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                Вальо ви постави пред избор. Все едно отивате, да гласувате.
                Знам, че повечето от вас не ходят да гласуват, щото не им харесва никоя от манджите в стола. Предпочитат да си чешат интелектуално макарите пред телевизора и да се кефят на набраните гъби. Естествено, с непоклатимото "аз си знаех, че така ще стане".
                Поставени сте пред избор- действайте и не се оправдавайте с "ама, точно мойто го няма". Бългорофили няма отдавна, няма нужда от това извинение.
                Тримата глупаци (© Доньо Донев) и умник Гюро ( © Елин Пелин) стоят на ръба на пропастта. Тримата глупаци гласуват да скочат, умник Гюро гласува против. Абе, няма не искам - де-мо-кра-ци-я мнозинството решава, ти се подчиняваш!
                Възстановил се от травмите и излекувал изпочупените кокали, умник Гюро се отказва от по-нататъшно участие в "демократичния процес". Отива за гъби при следващото гласуване.
                Двама от Тримата Глупаци, за да не се минат да скочат пак, решават да последват умник Гюра. Не гласуват. Или гласуват с "не подкрепям никого" Еми, тогава решението за ново скачане в пропастта се взима от единия гласувал Глупак. Няма не искам - де-мо-кра-ци-я мнозинството ГЛАСУВАЛИ решава, другите се подчиняват!
                В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 5 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 13,406 в 15:26 на Днес.

Зареждам...
                X