Щях да преглътна, зер сега те раздават картите, нормално е да си дадат тузове, ама защо освен пари ми късат и нервите. ....законно.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стикери по колите или как властта скубе народа.
Свий
X
-
Щот другото се учи няколко поколения, пък наш Ганя няма търпение за това.Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеама защо освен пари ми късат и нервите. ....законно.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Спарки в нашия двор са двама от най смотаните възможно печатари . Единя кара чисто нов джип Фолксваген а другия кара пикап Тойота Тундра а лодката му дето я тегли щото е запален риболовец не е по долу от стотина хиляди от старите . В София са малко печатарите без поне Порше Кайен . Не напразно един от най големите полиграфии в София е на Делян Пеевски .Последно редактирано от sek.1; 03-01-26, 10:10.
-
-
Добре де, след като темата е за циврене, няма ли някой да спомене, че по света продажбата на МПС става с договор между купувач и продавач, и не се изисква нотариалната му заверка?
Ама нали вие циврите? Аз ли да ви върша цялата работа?
Коментар
-
Минимум 30% сив сектор (според мен повече) от 105 милиардна икономика.... има още много да внасят.Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнениеГоркия оскубан народ , само за два дни вкара в банките един милиард , вади от дюшека и реве.
Вчера в Люлин при църквата имаше опашка пред банкомат. Нямам обяснение - никъде другаде не видях опашка. Може би е такъв на който още могат да се внасят левове.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
На банкоматите на ДСК може да внасяш само левове до края на месеца.
-
Да, въобще само лев и по сметка към тяхна карта, дебитна или кредитна. И аз не съм я ползвал ама мисля да засиля някой лев натам. Мислех преди нова година, ама се оказа че всички банкомати били задръстени с лева и не приемат. Лично не съм търсил, познати ми казаха.
-
-
Ти се майтапиш, но представяш ли си как се спи на твърд като камък дющек?Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнениеГоркия оскубан народ , само за два дни вкара в банките един милиард , вади от дюшека и реве.
И на фона на тия милиарди внесени в банките се мрънка, че пратките от темуту & co щели да се оскъпят с 3 пари...
Коментар
-
Първата стъпка е направена. Сега който знае какво да прави с пари ще ги прибере. Тези с пачките под дюшека явно не са знаели какво да правят с тях...Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Коментар
-
Не знам дали е редно или не, но само FYI в Германия също всяка кола има стикер за ГТП.Спрете Земята, искам да сляза!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар