Наглостта почва да дразни.
Днес ме настига полицейска кола, пуска мигалките и ме спира. Полицая, изключително добронамерен и внимателен, ме информира, че не съм минал на преглед. Обещавам да мина веднага. Човека ми пожелава приятни празници и се разделяме
Тръгвам да търся прегледи, защото съм обещал. Намирам. Посрещат ме и с усмивка ми съобщават, че не мога да мина на преглед защото "НЯМАТ СТИКЕРИ" Свършили, щели да ги сменят с нов модел и пр салати. Намирам друго място където също се гласят да си ходят. И там няма стикери.
А, да ми обясни някой за к'ъФ чеп са тия стикери, като на всеки полицай справката излиза на таблета, по номера на колата (като на този който ме спря).
Как англичаните си карат колите без хартиена гражданска? ... не, че в Англия имат много коли, но...
Защо ние печатаме на специална хартия с водни знаци какви ли не простотии.
Зелени карти с няколко халограми.....всяко тримесечие ако е разсрочена.
Еко такса на специална хартия.
Квитанция за платена еко такса
Картонче за ГТП с халограма.
Стикери с ЧИП?!?!?!?! и ВНИМАНИЕ, камери които ще следят за тоя чип.
....а колата има номер и цялата тая схема е само за ....
Стикери за ГО
Има още много подобни "капчици" които пълнят язовир. В същото време телевизор за 5000лв се продава в магазина с касова бележка. .... и тя е напълно достатъчна.
Това всичко го плаща народа, отива в джобчето на нашия човек и се фактурира на цени 10 пъти по-високи от нормалните цени на подобна продукция в бранша.
Като преди с "зелената енергия" ... на тройна цена, но само за наши хора.
И като каже някой, че при Тато имало наши и ваши, веднага познавам глупака.
Днес ме настига полицейска кола, пуска мигалките и ме спира. Полицая, изключително добронамерен и внимателен, ме информира, че не съм минал на преглед. Обещавам да мина веднага. Човека ми пожелава приятни празници и се разделяме
Тръгвам да търся прегледи, защото съм обещал. Намирам. Посрещат ме и с усмивка ми съобщават, че не мога да мина на преглед защото "НЯМАТ СТИКЕРИ" Свършили, щели да ги сменят с нов модел и пр салати. Намирам друго място където също се гласят да си ходят. И там няма стикери.
А, да ми обясни някой за к'ъФ чеп са тия стикери, като на всеки полицай справката излиза на таблета, по номера на колата (като на този който ме спря).
Как англичаните си карат колите без хартиена гражданска? ... не, че в Англия имат много коли, но...
Защо ние печатаме на специална хартия с водни знаци какви ли не простотии.
Зелени карти с няколко халограми.....всяко тримесечие ако е разсрочена.
Еко такса на специална хартия.
Квитанция за платена еко такса
Картонче за ГТП с халограма.
Стикери с ЧИП?!?!?!?! и ВНИМАНИЕ, камери които ще следят за тоя чип.
....а колата има номер и цялата тая схема е само за ....
Стикери за ГО
Има още много подобни "капчици" които пълнят язовир. В същото време телевизор за 5000лв се продава в магазина с касова бележка. .... и тя е напълно достатъчна.
Това всичко го плаща народа, отива в джобчето на нашия човек и се фактурира на цени 10 пъти по-високи от нормалните цени на подобна продукция в бранша.
Като преди с "зелената енергия" ... на тройна цена, но само за наши хора.
И като каже някой, че при Тато имало наши и ваши, веднага познавам глупака.
Коментар