Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проверка на глоба за превишена скорост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

В предишните години плащах по 5-600 лв на фонда за безопасност от камери и радари. А уж не карам много бързо. Никой не ми е виновен, така че си плащам и продължавам. За 2025г това е единствената ми глоба, направо съм за златен талон.

Коментар

Аз пък не мога да си платя глобата за каране без винетка, на сайта не ми разпознава да имам глоба, обаче имам имейл с уникален номер и сума за плащане, на толбг машина пак не става да си намеря глобата, мисля да платя по банка и да си нося принтирано извлечение, че съм платил да не ми се заяждат тия с колите по междуградските пътища.
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

• gecata1059
        gecata1059 коментира
        Редактиране на коментар
        Спри при тези на пътя и плати при тях
        Брат ми плаща няколко пъти. Но само с карта.

• BatGeorgeone
        BatGeorgeone коментира
        Редактиране на коментар
        Да, за това жокер ми не требе, но вчера с очите си видях и усетих мъката в клон на ДСК и видях как от 4 банкомата само 1 работи и другите се рестартират или блокират и се опасявам да не стане проблем на пътя и да троша нерви...

• ezhko
        ezhko коментира
        Редактиране на коментар
        Може да се плати глоба за каране без вината на касите в OMV. Лично пробвано и работещо.

Имам прецеднт - това е нещо ново!
      Преди малко се звъни и на вратата Народната Милиция.
      Търсят майка ми да и връчат фиш за който знам ама си го бех сложил на чепа.
      Взех го, к'во да права - то е ясно, че все някога щеше да се случи.

Обаче да обикалят по блоковете и да звънят по адреси не знам кой и откога им е вменил.
      Ама то колкото повече нема паре ще стават все по-изобретателни началниците.

Измайтапих го дали като я гледа жената мисли, че може даже да потегли - аз съм тоя със средният пръст.
      Вика - нема ядове: преди половин час връчих фиш на един дедо '33 набор за още по-голяма скорост.
      С годините явно стават все по-арогантни
      Враг усраине

Коментар

Сигурно съм писал, ама не ме мързи да го направя пак. Който иска да не отваря ни вайбър, ни да отваря на квартален ни да ходи до приемна или КАТ! Като мине малко време глобите ги пращат към НАП. Не помня адреса на арменската черква. Иначе спокойно всеки е свободен да отиде до попа там.
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Тоя фиш има адски изстрадал вид.
          Надупчен е от десетки телбоди все едно е стрелян със сачми
          И това не беше кварталният а патрул на КАТ - бяха си с лунохода.

Кварталният и се беше обаждал по телефон преди за друг случай да ходила до районното за да и връчат фиш.
          Виж това и бях забранил да прави.

Това обаче е нещо наистина ново - обслужване до врата.
          Даже спомена, че висели половин час некой да им отвори вратата на входа.
          Немаше как да се откаже при толкова старание

П.С: Баси, това било от лани, юни месец
          Враг усраине

Коментар

Тези от Нап не забравят. Миналият октомври получих писмо от Нап за образувано дело за 20 лева от 2010 г.
            Мислех да обжалвам за давност, но го бяха обединили с едни 20 лв. от Софийска община за паркиране от 2023 та ги платих.
            CR-V 2.0i RVSi 147PS

Коментар

Не виждам какъв е проблема! Нарушил си нещо си.....плащаш си гяволъка.
              Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Ясно, че ще се плаща, бил съм и при НАП за същото.
                Ма некак ме изненадаха тоя път с алтернативният начин на връчване.

До пратят по тевно, на домашен адрес катаджии ми е още по-нестандартно от това та пишат на вибратор0
                Враг усраине

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 1 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                X