Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проверка на глоба за превишена скорост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Не мога да разбра как събират толкова НП някои хора . Вчера ходих в КАТ за да си подновя книжката че ми изтича на края на месеца . Карам в София (и страната) всеки божий ден . Всички коли които карам са достатъчно мощни и за секунди ако не гледаш си прескочил максимално разрешената скорост . Нямам нищо а не е да спазвам дословно ЗДП и ППЗДП . Не го и нарушавам грубо де . Има моменти в които и да искаш е трудно да го спазваш . Случка от вчера . На околовръстното максимално разрешената скорост е 80 км . Незнайно защо в средната лента всички се влачат с 60 а в крайна лява всички вървят с 90 . Естествено поемам си риска и карам в крайна лява с 90 .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      Не мога да разбра как събират толкова НП някои хора...
      Не ти трябва
      До последният уикенд бяха 6.
      Тогава годих до Сърбия и на границата ми връчиха само 2 понеже останалите не са на мое име.
      Което ме подсеща, че до седмица е добре да платя поне тези два...
      Всички са за скорост.
      Враг усраине

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Това с мотора ли ? Щото с него освен един среден пръст друго не могат да снимат .

• Esper
        Esper коментира
        Редактиране на коментар
        Повечето са от консервата.
        Добре, че е мотора иначе немаше да са само 6.
        Иначе вероятно всички са и със среден пръст - в последно време не пропускам

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      ...Естествено поемам си риска и карам в крайна лява с 90 .
      Никакъв риск не поемаш. За шофиране с до 10км/ч над разрешеното няма санкция, а като се приспадне толерансът от 3км/ч и факта че ако не гледаш скоростта по GPS, а на таблото, от там също идват още между 3 и 6 км/ч надолу, и не си със скорост, която им позволява да те санкционират.

А за мощните коли имаш много поздрави от мен. Едно е една кола да развива дадена скорост, съвсем друго да го прави с такава лекота че усещането вътре да е за 50км/ч надолу спрямо реалната. Изобщо не споменавам че след часове по маистралата със 150 (реални, по GPS, за които не могат да ме санкционират) при излизането от нея и каране по нормален път с 90, при читава кола чувстото е почти като да си спрял.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колкото по-шумен е автомобилът в купето, толкова по-реалистично е усещането за скорост в него. А ако друса и потропва - хептен.
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 116,523 в 10:45 на Днес.

Зареждам...
        X