Приятно разглеждане
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
История на земните температури за последните 20000 години - илюстрована
Свий
X
-
От: История на земните температури за последните 20000 години - илюстрована
Я, последния северно-американски покемон изчезнал 9000 пр.н.е.
Напреки на глобалното затопляне през последните 16г. изразходвам еднакво количество гориво, за да се отоплявам зимата. Все в България сме прецакани...The Flat Earth Society has members all around the globe.
-
Според часовника ми съм на 85м надморска височина. Бански имам, шезлонг имам, ще чакам морето...
Всъщност кога се очаква да свършат горимите изкопаеми?Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Радвай се. На някои люде в Сибир глобалното затопляне им докара 15 градуса надолу тази зима.Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеНапреки на глобалното затопляне през последните 16г. изразходвам еднакво количество гориво, за да се отоплявам зимата. Все в България сме прецакани...
Коментар
-
На ди Каприо филма ако не сте го гледали.
Land Rover Discovery
Където е текло пак ще тече ...
Коментар
-
Според чичко Гугъл, оценявайки концентрацията на редки изотопи в изкопаеми раковини.
Според учените концентрацията на връзките между въглерод-13 и кислород-18 определя температурата, при която е протичало нарастването на раковините. Те комбинирали резултатите с други геотермометри и моделни симулации. Новата техника за измерване се нарича комплексна термометрия на въглеродните изотопи.Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Само не сади налъми, че когато цъфнат налъмите...Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеКак да се радвам? Ще садя нар в градината. Имам кактуси и киви на двора. Искам маслини и банани.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Чрез проксита. Процеси които зависят от температурата и оставят трайна следа.Първоначално публикуван от ak101 Преглед на мнениеТия цветни картинки са много красиви. И все пак, как успяват да съберат данни с точност десети от градуса от преди 10 000 години?
Това е едно от прокситата.Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнениеСпоред чичко Гугъл, оценявайки концентрацията на редки изотопи в изкопаеми раковини.
За да е хубава картинката, се ползват няколко. За 20000 години за много области на земята има и история от дървесни пръстени.
Коментар
-
Срещат се две планети: - Какво ново ? - Ами... Май съм прихванала разумен живот. - А, дреболия, и аз съм го карала. Шест-седем хилядолетия само и отминава. Ще вдигнеш малко температура; за кратко, може и повече ако заразата стигне до термоядрена реакция. Ако се лекуваш на стадия на античността, обикновено започва ремисия. За профилактика взимам по три астероида на хилядолетие след всеки ледников период и нямам проблеми.
Така, че стискайте зъби! Малко остана!
Апропо, Дънов е казвал " За какво се натискаме за това Бяло море, като то само ще дойде при нас..."ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО
Коментар
-
Ако няма Глобално затопляне кой ще седне да ти плаща данък въглеродни емисии и да точи квотите от процъвтяващ за бизнес за трилиони долари.
Коментар
-
Да, с точност 3-5 градуса. Това, че през 1283 средната температура била 14.8 градуса, са пълни глупости.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЧрез проксита. Процеси които зависят от температурата и оставят трайна следа.
Коментар
-
Нека кажем, че оценката за точността на дадено измерване е неразделна част от самото измерване.Първоначално публикуван от ak101 Преглед на мнениеДа, с точност 3-5 градуса. Това, че през 1283 средната температура била 14.8 градуса, са пълни глупости.
Изобщо не са глупости.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар