Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Визуална психодиагностика

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Визуална психодиагностика

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
    Когато срокът на наказанието изтичал, тъй като жигосаното не може да се заличи, добавяли отпред "не". Сиреч - Некрадец.

Ами ако пак открадне?
    Тогава режат ли?

Коментар

Мисля, че към рецидивите са подхождали малко по-радикално.

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
      ...
      от преди 3-4 дни:
      http://www.dnes.bg/world/2010/07/19/...v-rusiia.94783

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        А, сигурно само глупак ще твърди сериозно че това е наука. Но е крайно ценен клон на приложната психология.
        И аз мисля почти същото. Само че по линия "приложна психология" са разработени (и то отдавна) такива методики, че се доближават до наука.

Говорил съм с няколко разбирачи на въпроса, за двама тези номера влизаха в професионалните умения. Значи подобни трикове и у нас се използват - предимно в разузнаването. Изучавани и изследвани са били в научен институт, макар и не към БАН.

Освен това бъдете сигурни, че когато в ЦРУ или някъде другаде разглеждат видеопосланията на Осама бин Ладен, анализът не е ниво "ти к'во мислиш", а е на научно ниво.

Освен това в курсовете по арабска култура, въведени в няколко японски компании още преди 30 години, имаше часове за това коя мимика какво значи.

Освен това, бъдете 100% сигурни, че чужденците, които са истински заинтересувани какво става и какво ще става в България, използват "визуалната" с пълна пара. Понякога им е трудно, понякога - предполагам - лесно, особено ако става дума за дейци, които се изявяват не толкова с мисъл, намерения, дела и резултати, колкото с глас, лаф, поглед, стойка и чупка.

На когото му се търси из нета по тази тема, подходящите думи не са "визуално психо...", а body language.
        Искам България чиста!

Коментар

"Границите на моят език, са граници на моето мислене " - Витгенщайн Логико-философски трактакт
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
          X