Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем в училище
Свий
X
-
До: Проблем в училище
Първоначално публикуван от niki_88 Преглед на мнениеА някои може ли да ми каже има ли в Пловдив Регионален Инспекторат по образование и ако има къде е???Благодаря на всички отзова ли се на проблема ми.
Успех ти желая!!!
Коментар
-
Да, има. Инспектората се намира на ул. Цариброд ( улицата започва от Джумаята) , номера не го знам, но тя улицата е съвсем къса, няма начин да не го намериш. На входа има караулка с полицай, да пази инспекторите от всенародната любов. Ченгето ще те пита по каква причина идваш. Гледай да му отговориш така, че да няма какво да те пита повече.
Допреди няколко години и аз бях ученик и берях горе- долу същите ядове. Направихме и подписка, събрахме и веществени доказателства за некомпетентността и алкохолизма на даскала ни по чужд език. Лично ги занесох. ксерокопия, жалба, подписка , входящ номер и прочее. Резултата беше формална проверка и неустановяване на нарушение, т.е нищо не стана. Дано ти успееш.
Коментар
-
А къде са родителите ви? Те подкрепят ли вашите действия? За тях предполагам не е проблем да поговорят с директора на училището. Все пак ще им обърнат повече внимание. И за жалбите после - сигурно може да се напише една жалба и да се внесе при директора и инспектората. Желая успех!Женя Вълчанова 0888272565
Коментар
-
Здравеите,отново днес имах пак практика.И какво????Отидох в 8:05 и познаите господина пак го нямаше.Чаках го до към 8и30 и го нямаше.Помислих си,че ще доиде след малко и реших да отида да закуся.Варнах се към 9 часа и познаите него пак го нямаше.Отидох при директора казах му,че пак го няма и тои каза добре"довиждане" с една дума отиваи си.Отидох пак да го чакам и доиде към 10:40 после доиде още едно момче от класа и каза влизаите вътре.Блязохме и го чакахме,доиде една куриерска фирма и му донесоха пратка,полсе тои за обади по телефона и започна да се кара на някои,че кашона не бил здрав и часта кочто поръчал можела да се счупи.И след това доиде при нас в 11 часа и ни каза отиваите си,другич път ще караме практика,а ние в 11:05 ни започва следващия час.Петък имам работа в Пловдив ще отида ш агенцията която ми казахате.За което ви благодаря много.Дано да се реши броблема.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар