Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фондови Пазари. Акции, Облигации и всякакви такива щуротии.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
    Сутрин с кафето винаги разглеждам движенията на борсите, както комшията разглежда доматите и фасула по двора. И виждам, че вече си на 200 измамливи $. Всеки българин обича да го черпят
    Мъсковски се сринà под цената на IPO-то си. Вътрѝ ме с 20-на долареса. Измамни-и-и-и-ик!
    Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

Цялото американски пазар е днес надолу, не се ядосвай, до утре ще се оправи.

Коментар

Днес се сринал сутринта корейския пазар. Повечето големи компании са с по 5-10% надолу от вчера.
        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Купувайте бре! Когато пазарите падат, масите се паникьосват и продават добри компании на ниски цени, а който знае и мисли- купува.
          Само още малко да ми паднат Пфайзера и Телефониката и "ам-ам'
          Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.

Коментар

• Bogoljub Gagic
            Bogoljub Gagic коментира
            Редактиране на коментар
            Аз купѝх още един Элон Масковский, ша са праЙм на Гордън Гекко (пак)

• siem
            siem коментира
            Редактиране на коментар
            Успех!!!

Дайте акъл за акции на военнопромишлени фирми. Там е хляба.
          Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнение
            Дайте акъл за акции на военнопромишлени фирми. Там е хляба.
            Ми не особено... Райнметал ме вътриха с много. Едно 50 % са надолу откакто ентусиазирано купих някаква фракция от тяхна акция (една цяла е хиляда и петстотин ли, нещо такова беше, ойро).
            Има разни фондове тип "European defense companies" - яваш-яваш го дават, я поскъпнат с 1% годишно, я не.
            Иначе преди две години спечелих по 20+ процента годишно от Raytheon, Oshkosh и Honeywell, но пък SAAB и BAE Systems се изложиха яко.
            Ся съм купѝл от некви производители на дронове и чекам големийо джакпот.
            Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

• Bogoljub Gagic
              Bogoljub Gagic коментира
              Редактиране на коментар
              А, също така бех купѝл и Боинг - оно падà-падà, падàха му самолетите, тотална щета и изведнъж кат подскочѝ - брях?! Двойно се дигнà и побързах да го шитна.

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
          X