Първоначално публикуван от turtey
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тест за интелигентност 1. клас
Свий
X
-
На двуцифрено число втората цифра не се променя като се добави десет.
25+10=35
Анадънму?
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Ба ли га....пак първата: 10 +10=20 или 20+10=30Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
Към която и цифра да добавиш 10 вече я превръщаш в число и тя спира да бъде цифра. Става двуцифрено число. Условието на задачата е цифрата да не се променя. Превръщането и в число е промяна.
За да разбереш защо смятам логиката ти за неправилна, айде ся и по сложния въпрос - коя цифра се увеличава с 1, когато прибавиш 10.
А?
Коментар
-
Оффф... Последен опит. Условието е към ЦИФРА, повтарям ЦИФРА, потретям ЦИФРА, да се добави 10 без Цифра-та да се промени.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеНа двуцифрено число втората цифра не се променя като се добави десет.
25+10=35
Анадънму?

Тем паче към ЦИФРА, повтарям ЦИФРА, потретям ЦИФРА, да се добави 10 и ЦИФРА - та да се увеличи с 1.
Ферщейн? Дефиниция за ЦИФРА да давам или или нема нужда?Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.
Коментар
-
Нито 10 нито 20 са цифри.Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
Ба ли га....пак първата: 10 +10=20 или 20+10=30Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.
Коментар
-
Не ми офти, а прочети бавно! какво си написал в пост едно.

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Втората цифра не се променя, първата се увеличава с едно.
Ако ти се спори, бяла немска бира. Или келер.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Ми написал съм което съм написал. Коя цифра не се променя, когато добавим десет. А не коя цифра на кое двуцифрено число не се променя.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеНе ми офти, а прочети бавно! какво си написал в пост едно.

Четете фнимателно класиците и условието на задачата.
Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.
Коментар
-
Именно към цифра не можеш да добавяш нищо. Можеш към число.Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
Ми написал съм което съм написал. Коя цифра не се променя, когато добавим десет. А не коя цифра на кое двуцифрено число не се променя.
Четете фнимателно класиците и условието на задачата.
Затова и каквото съм написал по горе.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Вятърко...с цифри не можеш да извършваш аритметически действия...Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
Нито 10 нито 20 са цифри.
Май си бегАл от часовете по математика
Коментар
-
Па дай снимка на учебника, иначе съм съгласен с теб.Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
Оффф... Последен опит. Условието е към ЦИФРА, повтарям ЦИФРА, потретям ЦИФРА, да се добави 10 без Цифра-та да се промени.
Тем паче към ЦИФРА, повтарям ЦИФРА, потретям ЦИФРА, да се добави 10 и ЦИФРА - та да се увеличи с 1.
Ферщейн? Дефиниция за ЦИФРА да давам или или нема нужда?байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар