Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тест за интелигентност

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Тест за интелигентност

Аз успях . То големите уравнения . Доста по лесно е да си ги представиш тях, отколкото визуално рибата и да си я напасваш.
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
      Аз успях . То големите уравнения . Доста по лесно е да си ги представиш тях, отколкото визуално рибата и да си я напасваш.
      Напротив сгъваш я мислено два пъти и всичко се изяснява, а уравнемията без лист и молив не ги умея.
      О899 2б2 1З2

Коментар

В случая понеже са две уравнения и всяко има само по едно неизвестно от дясно, много лесно заместваш на ум първото във второто и там имаш само едно събиране и едно умножение. Резултата го слагаш в първото и накрая събираш три числа. Само не трябва да те е страх от математиката .

Сгъването на опашката към тялото напрактика е точно заместване първото уравнение във второто, а следващото сгъване решението му . Само дето получаваш брой глави и трябва да ги умножиш по 9.
        Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 12-06-08, 17:30.
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Хааа - 142 за 20 мин.
          Интересното е че на всички тестове, които съм правил имам IQ м/у 140 и 148. Явно този е доста близо до истината

Коментар

Еб...и глупавия Wheyzs_team_Atv. под 80 тап съм си да ме земат елфите па дано поумнея плаче ми се.

Коментар

Не се аби! Другите се хвалят...
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Wheyzs_team_Atv Преглед на мнение
                Еб...и глупавия Wheyzs_team_Atv. под 80 тап съм си да ме земат елфите па дано поумнея плаче ми се.
                Аааа, да ги нямаме такива! Първенството го държа аз!
                Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                Аз съм пълен отличник. Имам 6.
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Взех , че нацелих 142, ама от тая рибка направо ми запуши мозъка. Добре че имах достатъчно време , че да и отделя скромните 7-8 минути та успях да я разгадая. По едно време ми идваше да си топна главата под чешмата.

Коментар

... 118

Коментар

Казва ми над 160, ама какво ли значи това? Като съм толкова интелигентен, къде ли са ми парите?

Коментар

130 на първия. Но рибата ме вкара в размисли, забравил съм как се решават елементарни уравнения

Та колко е дълга рибата ? Аз от яд след 10м избрах 54.
                        VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                          Казва ми над 160, ама какво ли значи това? Като съм толкова интелигентен, къде ли са ми парите?
                          Не всичко се измерва в пари, приятелю. И слава богу.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Не всичко се измерва в пари...
                            А другото какво е? "Благодат на душата" И каква полза?
                            Сега ще рипнете: -Какъв материализъм!
                            На спама не му е тук мястото, аме не се удържах...
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                              А другото какво е? "Благодат на душата" И каква полза?
                              Сега ще рипнете: -Какъв материализъм!
                              На спама не му е тук мястото, аме не се удържах...
                              Другото е.... Всичко друго, дето с пари не се купува.

Парите са средство, не цел. И всеки, на когото са били цел, рано или късно се е запитал: "Аз живях ли изобщо, или само изкарвах пари!?!?!?"

Наздраве!
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Тая риба май всички ни затормози.Ама аз съм си простичък и веднага кликнах некакъв отговор
                                Та изкарах 112 точки.Малко над среднотоинтелигените(ама не ми се верва)
                                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X