150 - за 20-тина минути.
Интересно някой прави ли 160?
Но имаше и подвеждащи въпроси:
"2.Ако Вие преподредите буквите "ЛЕПИРП" ще получите име на:
Океан
Държава
Щат
Град
Животно"
Има и град Прилеп(Република Македония), но има и животно прилеп. Аз съм го писал град, откъдето предполагам имам и загуба на точки. Ако тестът е правен от хамериканци, те едва ли знаят за наличието на такъв град.
Ами да - смених отговора на животно и като пуснах преизчислението веднага даде 155 точки.
"Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."
150 - за 20-тина минути.
Интересно някой прави ли 160?
Но имаше и подвеждащи въпроси:
"2.Ако Вие преподредите буквите "ЛЕПИРП" ще получите име на:
Океан
Държава
Щат
Град
Животно"
Има и град Прилеп(Република Македония), но има и животно прилеп. Аз съм го писал град, откъдето предполагам имам и загуба на точки. Ако тестът е правен от хамериканци, те едва ли знаят за наличието на такъв град.
Ами да - смених отговора на животно и като пуснах преизчислението веднага даде 155 точки.
То хубаво, ама нали си наясно че току що с това ти изказване темата приключи. Не трябваше да публикуваш отговори.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Всъщност тея двусмислици съвсем не винаги са случайни.
Идеята е да прецениш от двата смисъла кое е по-вероятно. За това също се иска акъл.
А и теста е от лесните. Попадал съм на такива, където се осирам тотално. Но все пак не бяха на Български, а това също има голямо значение, въпреки че се оправям и с английския.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Хора, не се втеляваите, не си мерете..., това е просто глуповат тест
Американците имат една "поговорка" - "като си толкова умен, къде са ти парите?"
Всички сме Интелегентни (Хеле па Я) и интелекта си го проявяваме (или пък не) в Реалният Живот, тестовете са за Майтап.
Пък и забеляазвам че на различните хора различните въпроси им се струват по-сложни - това е свързано с начина на мислене на хората - който се различава доста, а някой сме си останали с "Детско Картинно Мислене" ама какво да се прави
Коментар