Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Абитуриенти 2008-а

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Абитуриенти 2008-а

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
    Майтап, майтап ама тази година на мойта Фероза ще и закича балони и ще и махам хардтопа. Дъщеря ми реши, че е много подходяща за бала й.

пс.
    На всички абитиуренти пожелавам весело изкарване на бала и успешен старт в живота.
    Ученическите години наистина са най-хубавите в живота.
    Е, ако трябва да съм честен, май пропуснах да спомена, че покрива се маха...
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Здравейте и от мене!
      Видях,че темата е доста добра ,а и се разрешават доста и най-различни въпроси.Та и аз искам да се включа за малко в темичката.Аз съм на 18 години и догодина съм абитуриент,но да ви питам с каква кола бихте ми препоръчали да отида?
      Аз съм се насочил към семейното Жигули/бялото/,много от съучиниците гледам ,че са много материално настроени,в смисъл към по-нови и наточени возила.Аз съм от хората,които се кефят на нетрадиционното и по-точно на ретро стила.Бих отишъл и с една Волга-от тези с еленчето,първите модели или Вършава,но съм съгласен и на Москвич 407.Ми това от мен!

Поздрави!
      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от ludau Преглед на мнение
        Здравейте и от мене!
        Видях,че темата е доста добра ,а и се разрешават доста и най-различни въпроси.Та и аз искам да се включа за малко в темичката.Аз съм на 18 години и догодина съм абитуриент,но да ви питам с каква кола бихте ми препоръчали да отида?
        Аз съм се насочил към семейното Жигули/бялото/,много от съучиниците гледам ,че са много материално настроени,в смисъл към по-нови и наточени возила.Аз съм от хората,които се кефят на нетрадиционното и по-точно на ретро стила.Бих отишъл и с една Волга-от тези с еленчето,първите модели или Вършава,но съм съгласен и на Москвич 407.Ми това от мен!

Поздрави!
        Метай се на един Уазик
        sigpic УАЗ-452

Коментар

Ето с това:

http://www.moskvichgallery.hit.bg/mo...el%20-%204.jpg
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

уазика мисля ,че е едно от най-удачните превозни средства за такъв случаи

Коментар

Здравейте отново!
              Ми да ви кажа аз имам и Москвич 412 ДЭ-т.е. дванадесетак с дефорсиран двигател.И Москвича е един от вариантите,защото и той е доста запазен,но нещо се отклоних от темата.В нашия град има един учител с една Волга от най-първите модели-с еленчето отпред и даже фамилията му е Еленчев.
              Кое бихте ми пропоръчали между москвича и Жигулата,а за Уаз още не съм мислил,но това е доста добър вариант.
              Поздрави!
              Прикачени файлове

Коментар

Няма проблем да се появиш и с Унимог (нали ми е слабост), стига да намериш Поне е сигурно, че ще "изтрепеш рибата", а и никой няма да се е сетил
                Иначе последните години сме виждали доста оригинално пристигащи абитуриенти - с каручка, файтон, Трабант, с много стар и ръждясал автомобил, с ретро автомобил, с камион дори; но обра точките един, дето живееше в блока срещу хотела - докараха го в ръчна количка, накипрен като "на годен циганин брат му"
                Исках да кажа на всички абитуриенти нещо подобно като Зарин и Йопо, но те са ме изпреварили
                Желая на всички абитуриенти незабравимо изживяване на бала! И много късмет, щастие, здраве и любов по пътя след това! Както и никога да не забравят славните ученически години и приятелите от това време
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Мерси за хубавите пожелания...

А за откачените возила: миналата година видях един багер ЖСБ окичен с балони (каран от човече с костюм, в края на май) да "изхвърча" (доколкото багера може да лети с невиждана скорост ) на бул. България... Добре че отиваше в другата посока, защото иначе щеше да е леко притеснително...

Поздрави на всички бъдещи и настоящи абитуриенти...
                  "That is not dead which can eternal lie,
                  And with strange aeons even death may die."
                  ~H. P. Lovecraft

Коментар

Първоначално публикуван от ludau Преглед на мнение
                    Здравейте отново!
                    Ми да ви кажа аз имам и Москвич 412 ДЭ-т.е. .....Кое бихте ми пропоръчали между москвича и Жигулата,.....Поздрави!
                    Москвича е по атрактивен. Важното е, да е твоя колата (или на семейството ти). Да бъдеш такъв какъвти си, това е стил. Другото е суета.
                    О899 2б2 1З2

Коментар

Много готина тема !

Миналата седмица бях на годишнина на училището ми, след няколко седмици се събираме нашия випуск по случай 10 години...

Носталгия яко, колко беше хубаво последните 2 години (11 и 12 клас), не е истина. Цъкахме си карти, току научавахме по нещо интересно, кафенце, гаджета.. безгрижен живот ! С удоволствие бих се върнал пак в 11-и клас. Айде не по-назад, че там вече се налагаше и да се учи

Що се отнася до колите - наистина както и другите казват - нещата не са такива, каквито бяха... Преди на фона на 90% лади и москвета, като изкарат някое ново Ауди 80 си беше лудница. На моя бал с жена ми бяхме с други приятели в един Кадилак лимузина среден размер. Съжалих 500 пъти.

Как да е, аз и тази година ще предоставям возилата за извозване на абитюренти, така че ако някой му е на зор и не намира решение - аз съм насреща, нямам нищо против да возя
                      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                        Много готина тема !

нямам нищо против да возя
                        Аз също, ......в каросерията
                        sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                          Няма проблем да се появиш и с Унимог (нали ми е слабост), стига да намериш Поне е сигурно, че ще "изтрепеш рибата", а и никой няма да се е сетил
                          Иначе последните години сме виждали доста оригинално пристигащи абитуриенти - с каручка, файтон, Трабант, с много стар и ръждясал автомобил, с ретро автомобил, с камион дори; но обра точките един, дето живееше в блока срещу хотела - докараха го в ръчна количка, накипрен като "на годен циганин брат му"
                          Исках да кажа на всички абитуриенти нещо подобно като Зарин и Йопо, но те са ме изпреварили
                          Желая на всички абитуриенти незабравимо изживяване на бала! И много късмет, щастие, здраве и любов по пътя след това! Както и никога да не забравят славните ученически години и приятелите от това време
                          Здравейте!
                          Какво ще каже "Унимог",много ми е чудно?
                          Чудя се дали да не ида с Трабант кабрио-това ще е наистина атракция.
                          Поздрави!

Коментар

Ето колега, това е истинската атракция - наслаждавай се (каквото и да ти кажа или обяснявам друго си е да се види)

http://forum.offroad-bulgaria.com/ne...ote=1&p=593204
                            Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Какво да видим, бре?
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Хм, нещо не се е получило, извинявам се

Ето това:

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=409
                                Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X