Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Абитуриенти 2008-а

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Абитуриенти 2008-а

Пускам темата с цел всеки абитуриент посещаващ форума да се похвали с каквото може. Този петък (25-и април 2008г.) ни бешепоследният учебен, като ще се появяваме в училище единствено за 6-те изпита (като класни изпитвания) и на 22-и май за връчването на американските дипломи... Поздрави на всички "съабитуриенти" във форума... У-ВОЛ-НЕ-НИ-Е-Е-Е!

П.С. Аз да се похваля че вчера ми поръчаха костюм в Агресия, а за транспорт съм си уредил колата на баща ми (това е единствената, която ще мога и сам да си карам, защото едва ли има човек, който би си дал возилото на абитуриент )
    "That is not dead which can eternal lie,
    And with strange aeons even death may die."
    ~H. P. Lovecraft

До: Абитуриенти 2008-а

Ех, всяка година като видя радостни абитюренти ми се иска да им кажа нещо... Сега най-сетне ми се отдава такава възможност

То и аз се радвах навремето, като бях... После разбрах, че всъщност си е било направо за плачене, а не за радост . Знам, че сега не ви се вярва, ама да си го кажа, особено на тези дето ще са такива в по-далечно бъдеще - Наслаждавайте се още колкото имате на живота в училище, колкото и зле да ви се вижда... после става адски много по-гадно
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
      Ех, всяка година като видя радостни абитюренти ми се иска да им кажа нещо... Сега най-сетне ми се отдава такава възможност

........................................................................................................
      УДава се! Този чудесен български глагол е затирен в пенсия! Несправедливо

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
        ........................................................................................................
        Ааа, тя възможността направо сама си падна, така че в този контекст сама ми се отдаде, а не ми се удаде сам да я намеря

П.П.: Това в кръга на шегата, иначе благодаря за корекцията
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
          Церберът на правописа не спи! Внимавайте!

Коментар

Аз миналата година завърших... Да си изкарате супер еи и 1 съвет с кола на бала ако има кои да те закара да иначе не
            S10 & Frontera

Коментар

Той не пие
              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
              A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                Той не пие
                Похвално
                Ако и не "прелита" над шосето и не дава на "багажа" (другите возещи се в автомобила) да стърчат от всички възможни дупки, ще е за пример.
                btw, такива бални "изцепки" май има само у нас. Някой виждал ли е по света хората, които са преминали нещо обичайно (придобиване на средно образование), да щуреят така, все едно са получили Нобелова награда. (май сравнението е малко неуместно - те Нобеловите лауреати са винаги на по-солидна възраст и не им отива да правят така )
                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Да , и всяка година едни и същи скучни лъскави возила

я какви екзотични машини има тук, но.... това е положението , не ги разбират младите работите и това е
                  sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
                    Да , и всяка година едни и същи скучни лъскави возила

я какви екзотични машини има тук, но.... това е положението , не ги разбират младите работите и това е
                    Хехе Майтап, майтап... ама... Преди известно време бях дал Ферозата на баща ми, докато неговата кола беше на ремонт, веднъж ходил с нея до баба ми и тя я видяла, после казала на вуйчо ми, че съм имал джип.. и той взе че ми се обади да ме пита може ли да возя братовчедка ми на бала с джипа дето е карал баща ми тогава... Аз казах, че принципно нямам против, ама да вземат да я видят все пак първо , не останаха много очаровани . Така че за сега остава резервния вариант да бъда шофьор с паркетника .Не я щат Ферозата , пък тя даже горката си има поне няколко места, където не е надрана чак до ламарина .

Коментар

Преди няколко годинки лъскавите файтони изглеждаха наистина впечатляващо на фона на автопарка ни,не че сега не са,НО вече омръзнаха,а на такъв ден доколкото знам се гони индивидуалност и това да е различен човек
                      Е питам аз, какво по-добро място от тук за уникални машини,та чак ум да ти зайде
                      sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от Stan40_San Преглед на мнение
                        Пускам темата с цел всеки абитуриент посещаващ форума да се похвали с каквото може. Този петък (25-и април 2008г.) ни бешепоследният учебен, като ще се появяваме в училище единствено за 6-те изпита (като класни изпитвания) и на 22-и май за връчването на американските дипломи... Поздрави на всички "съабитуриенти" във форума... У-ВОЛ-НЕ-НИ-Е-Е-Е!

П.С. Аз да се похваля че вчера ми поръчаха костюм в Агресия, а за транспорт съм си уредил колата на баща ми (това е единствената, която ще мога и сам да си карам, защото едва ли има човек, който би си дал возилото на абитуриент )
                        Радвайте се деца,че после като ви очука живота само спомена за безгрижието остава!
                        Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Ами той багажа ще трябва да се държи добре като се има предвид че един от компонентите трябва да е госпожата по философия - на около 50и години... А и знам откъде се заключват прозорците За кола си бях избрал един Коч Рам СРТ 10, ама така и не питахме в къщата, защото с баща ми разбрахме че няма да ми го дадат... А за колата - баща ми ще си я вземе около 9 часа и после ще мога да се напия като свиня (не че имам нужда или ще го направя де, но оставя теоретичната възможност)
                          Поздрави

П.С. Така и не ме обхванала еуфорията на много от съучениците ми... кофти ми е, че напускам любимото даскало, но "шоу мъст гоу он"
                          "That is not dead which can eternal lie,
                          And with strange aeons even death may die."
                          ~H. P. Lovecraft

Коментар

То и аз се радвах навремето, като бях... После разбрах, че всъщност си е било направо за плачене, а не за радост . Знам, че сега не ви се вярва, ама да си го кажа, особено на тези дето ще са такива в по-далечно бъдеще - Наслаждавайте се още колкото имате на живота в училище, колкото и зле да ви се вижда... после става адски много по-гадно
                            Да и на мен не ми се вярваше, но да знаеш само колко си прав
                            Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Хехе Майтап, майтап... ама... Преди известно време бях дал Ферозата...........
                              Майтап, майтап ама тази година на мойта Фероза ще и закича балони и ще и махам хардтопа. Дъщеря ми реши, че е много подходяща за бала й.

пс.
                              На всички абитиуренти пожелавам весело изкарване на бала и успешен старт в живота.
                              Ученическите години наистина са най-хубавите в живота.
                              О899 2б2 1З2

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X