Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малоумни политици, слаба държава............

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Малоумни политици, слаба държава............

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
    Сори, но какво е това 4 литрово Хеми?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Qj1hpgJ-vb4.jpg
Прегледи:1
Размер:35.1 КБ
ID:5792857

тва в случая е 5,7л. , но по памет Гагич имаше неква бегачка с мотор около 4000куб(ако съм орязал кубиците, моля да ме извини ).
    Последно редактирано от ЕМО; 24-06-18, 23:50.
    Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
    Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
      Е, не е баш тъй. Има бая жилища строени отпреди ТЗВ, когато такава квадратура е тривиалност (ся, кое и колко е "център", е друг въпрос).
      То за имане - има. Сигур има и по полвин декар имоти у Центъро. Ама Гагич да ми плаче от скъпотията у КМБ щото, жив да го ожалиш, поддържа два ара имот у Центъро.... все едно Абрамович да ми се оплаква от скъпотията в Лондон, че нема къде да си паркира частната яхта с размер на малък самолетоносач. Манипулатор си е Гагич...
      Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
        Гагич се прави на умрела лисица. Залагам кило козе сирене че въпросните стоишейсе квадрата не ги ползва за жилище, а за офис. Демек сравнява круши с ябълки.

А Хемито не му е за хоби, а да ходи да секвестира житцето на хората.
        За офис го ползвам, живея си в панелка. Но не се води офис, жилище е по дукименти, а като прехвърлях партидите, ми казаха, че отдавна нямало разлика в тарифите за "бизнес" и "битови" абонати (да не се бърка с т.нар. "промишлен ток").
        "Хеми" за секвестиране не ползвам, за избягване на посегателства "Пасатора" по-рано, сега "Тротинетката" (1,5dci).
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
          ..."Хеми" за секвестиране не ползвам, за избягване на посегателства "Пасатора" по-рано, сега "Тротинетката" (1,5dci)...
          ЧъСъЙ няма ли въоръжение срещу посегателства? То по принцип Ганю Балкански разбира само от дебелия край на тоятага, а и тогава с гоуем зор увира, ама лекарство има.
          -Чем занимаетесь по жизни?
          -Ну в последнее время - в основном офигеваю от происходящего.

Коментар

Първоначално публикуван от KingofROAD Преглед на мнение
            ЧъСъЙ няма ли въоръжение срещу посегателства? То по принцип Ганю Балкански разбира само от дебелия край на тоятага, а и тогава с гоуем зор увира, ама лекарство има.
            Има, но нали се сещаш какъв вой би настал? Същият, ако пушнеш някой, че ти одраскал колата, ама умножен по 100.

Коментар

Първоначално публикуван от KingofROAD Преглед на мнение
              Наскоро мина темата, дето на колега търсят сметки от преди 10 години, които на всичко отгоре е платил. Кво, с жандармерия ли да идва Гагич да му вземе хладилника и вилиците?

Коментар

Удостоверява, че ги е платил и отпадат всякакви вълнения за Гагич и жандармерията.
                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Удостоверява, че ги е платил ...
                  Ти пазиш ли неограничено време копия на документи, удостоверяващи плащания? Споменавам копия, защото много оригинални касови бонове след няколко години ще са напълно неизползваеми.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                    .. много оригинални касови бонове след няколко години ще са напълно неизползваеми...
                    Вярно, след няколко месеца или година, мастилото по повечето касови бележки опадва, и е почти невъззможно да се прочете каквото и да било. Всички електрони плащания през дебинна/кредитна карта, или други видове електронни/банкови преводи би трябвало да се съхраняват и за по-дълги периоди от време. Аз от 2004г. насам ползвам И-пей, но не знам доколко време назад може да се направи справка.
                    -Чем занимаетесь по жизни?
                    -Ну в последнее время - в основном офигеваю от происходящего.

Коментар

Само веднъж, преди десетина години, ми пратиха два автобуса жандармерия Ама трябваше да се опразва едно "култово заведение", а мутретата вътре не искаха да си ходят. 10 полицая казаха, че няма да могат да се справят и им пратиха подкрепление два автобуса завръщащи се от протестите на Кремиковските работници пред Мин. на икономиката жандармеристи - мноу "загорели" щото цял ден не бяха набили никого Като Дарт Вейдър бяха всички - с някакви маски (противогази?) и като ходеха дрънчеше снаряжението им. Гледката на плонжиращи през прозорци и откъде ли не бягащи батки (вкл. май и през комина) беше неописуема

Коментар

Що медиите ПАк мълът,че гражданската ще се вдига ПАк ...
                        Последно редактирано от FiveFinger; 25-06-18, 10:59.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                          Ти пазиш ли неограничено време копия на документи, удостоверяващи плащания? Споменавам копия, защото много оригинални касови бонове след няколко години ще са напълно неизползваеми.
                          Такива, които могат да докарат нещата до ЧСИ (а то ЧСИ-то следва след съдилища и още какви ли не чудесии) - категорично.

ПП
                          Пък и удостоверяване не е непременно представяне на касова бележка.
                          Последно редактирано от davc; 25-06-18, 10:57.
                          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                            Що медиите ПАк мълът,че фражданската ще се вдига ПАк ...
                            На мен отдавна ми е направила ФЧепетление, че и на двете ми джипки ГО е по-скъпа от каското Ма туй заради двигателите им сигурно.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                              На мен отдавна ми е направила ФЧепетление, че и на двете ми джипки ГО е по-скъпа от каското Ма туй заради двигателите им сигурно.
                              Причината е защото сигурно тока+газа ще вдигат .... Делата по ражданската щели да се гледат извън сф, ама понеже нямало вещи лица, понеже щяло да има командоровани служители и т.н (неща които мен като редовен ХИЧ НЕ МЕ КАСАЯТ)..
                              Да ги вдигат за тия които не внимават, и карат като ненорманли ...

къде толкова ъкъл в тикви ... тук псувам ...

Коментар

Такива, които могат да докарат нещата до ЧСИ (а то ЧСИ-то следва след съдилища и още какви ли не чудесии) - категорично.

ПП
                                Пък и удостоверяване не е непременно представяне на касова бележка.
                                В много случаи разбираш, че си осъден - едва като почнат да ти удържат от заплатата, или като ти изчезнат банковите сметки. Дъвкахме го обстойно, и линкове минаха поне 10-тина, да не почвам пак.
                                Знам само за един случай ЧСИ да се е намесил по предназначение. Повечето случки, вкл. и срещу приятели - са в ОПГ да финализират някаква измама. Верно, че само тия случаи получават медийно внимание, и извадката ми е изкривена, ама...
                                Близу имаха тактика като си закриеш сметката да продължават да си сипят суми за плащане. Ходи после се разправяй като ти ги изшият, че и с все разходи за колектори и чси, още няколко хиляди. Мая Манолова спомена, че има стотици такива случаи, дори един за 20 стотинки го изшили 700 лева съдебни разходи.
                                И верно ли си пазиш цялата документация с 20 години назад, че и да можеш да намериш всяко едно нещо?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X