От: Малоумни политици, слаба държава............
При нас по "невнимание" преди 5-6 г. полицаите спират ВЕЧЕРТА на проверка огняря и в бензиновата кола- 5 туби нафта.
След намеса на директорското тяло,полицаите излязоха "виновни" за проверката.
Огняря бил "услужил" на училището и просто си прибирал върнатото от ръководството количество
Мила, "майко Българийо"...........
Първоначално публикуван от santaclash
Преглед на мнение
След намеса на директорското тяло,полицаите излязоха "виновни" за проверката.
Огняря бил "услужил" на училището и просто си прибирал върнатото от ръководството количество
Мила, "майко Българийо"...........

. Да, всеки който има мотивацията да научи нещо, ще го направи без чужда помощ, но според мен образователните институции имат именно такава функция - да мотивират слабите и на насочват колебливите (другите се оправят сами, така или иначе). Огромна част от знанията си в различни сфери съм придобил въпреки някои "преподаватели", а не с тяхна помощ... В Хенри Форд (а.к.а Вилхелм Пик), преподавател по устройство на автомобила ни обясняваше, че НЕ трябва да ползваме ДВГ за спирачка, защото иначе "гори "гарнитурата" на главата"
Когато контрирах с: "Еми, ок - бихте ли ни показали този стил на управление, пускайки връх Шипка - ние ще съберемЕ пари за ковчег!", последва: ходене при директор, обясняваници, аграризми, консултации с други специалисти, с училищните инструктори и т.н. докато не се установи, че аз съм прав. Друг титан на мисълта твърдеше, че при 30 градуса сумираща се от привода хлабина, на ротора на ладов прекъсвач-токоразпределител "нищо му няма" и че това не влияе на процесите в ДВГ... Това, разбира се, докато сме свързали стробоскоп, ДВГ работи ужасяващо и белезите се чудят къде да застанат
Коментар