Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Това го знае всяко хлапе.. хммм

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Това го знае всяко хлапе.. хммм

Хм. А домашното по физика пише ли си?
    Не ги бий бе, те още вярват че щом го пише на хартия - значи е вярно. А то отдавна не е ...(((

Коментар

Първоначално публикуван от Stela Преглед на мнение
      Това, че в един пост съм бързала, притискана от времето и съм допускала грешки (справям се по-добре с латинските букви на клавиатурата), въобще не ме притеснява. Който е чел всичките ми постове има по-ясна и точна представа за нивото ми.

Аз съм Грозна (приложила съм снимка), Тъпа (виж всичките ми мнения във форума) и особено Заядлива!!!
      Да сте Живи и Здрави!!!
      Главните букви "вадят" очите и ги ползвам, когато крещя (акцентирам върху нещо)
      А сега, хубава работа. Ако си толкоз " тъпа " колкото си и "грозна", което се вижда от снимката, значи си за Нобелова награда.
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Tiger Преглед на мнение
        Stela, никой не е коментирал външния ти вид! Поне не в тази тема.
        И кое по-точно е издребняване, както си ми писала в червената точка, която си ми дала? Че ти показвам колко грешки правиш, когато пишеш и си "притисната от времето"?! Ако претендираш за грамотност нямаш право на подобни оправдания...
        Или с това, че ти показвам какви несвързани и донякъде грешни неща приказваш на тема физика/химия?!
        Че и се оправдаваш, че понеже си жена, не можем да те разберем... Айде да не е точно така...
        И за да видиш моята позитивна нагласа към теб - няма да ти върна червената точка

П.П. Може да не си заядлива, ма и не приемаш критика. Вземи малко пример от Цвети - твой набор, красива, умна и приема забележки...
        Не всичко е такова каквото изглежда на пръв поглед. Аз май предупредих че дискусии по червените точки няма да толерирам. Най-малкото защото повечето от тях са... караници върху предположения. Та в случая най-отговорно заявявам че Stela не е давала никаква червена точка... на никого...!
        VPetrov.photography

Коментар

Колеги, макар по-горе и аз да съм дал няколко може би по-остри мнения, ми се струва че нещата отидоха твърде далеч. Тъй като никой не отстъпва, независимо кой е прав и кой крив, мисля че се стигна до там, че всяко продължение би довело до още по-големи негативи.

Аз, в името на добрия тон, ако с нещо съм засегнял някого без основание се извинявам и оттеглям думите си, независимо дали съм прав, или не. Смятам че спорове от такъв характер не водят до нищо позитивно, а напротив. Ако някой има нужното желание, може да научи всичко. Ако пък няма, трудно някой друг би могъл да го накара.

С това не визирам нито един от включилите се в темата конкретно.

Всичко добро.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Stela Преглед на мнение
            Това, че в един пост съм бързала, притискана от времето и съм допускала грешки (справям се по-добре с латинските букви на клавиатурата), въобще не ме притеснява. Който е чел всичките ми постове има по-ясна и точна представа за нивото ми.

Аз съм Грозна (приложила съм снимка), Тъпа (виж всичките ми мнения във форума) и особено Заядлива!!!
            Да сте Живи и Здрави!!!
            Главните букви "вадят" очите и ги ползвам, когато крещя (акцентирам върху нещо)
            Ех ..Стела....кой го интересува колко си умна и красива,както каза един колега, снимки много....а и с тази снимка си направи регистрация в сладур.ком....мой съвет,там ще ти е по интересноУспех!!

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
              Не всичко е такова каквото изглежда на пръв поглед. Аз май предупредих че дискусии по червените точки няма да толерирам. Най-малкото защото повечето от тях са... караници върху предположения. Та в случая най-отговорно заявявам че Stela не е давала никаква червена точка... на никого...!
              Щом шефът на форума казва, значи аз съм в грешка. Стела, извинявай за обвинението!
              Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Колеги, макар по-горе и аз да съм дал няколко може би по-остри мнения, ми се струва че нещата отидоха твърде далеч. Тъй като никой не отстъпва, независимо кой е прав и кой крив, мисля че се стигна до там, че всяко продължение би довело до още по-големи негативи.

.....
              +1 Да се заключи темата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X