Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хелуини, мелуини, празници, делници и куп глупости...

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хелуини, мелуини, празници, делници и куп глупости...

Абе за 14 години във Франция аз още не съм видял някой да се прави на кукер, или да носи сурвачка, та ич не се сещам от къф зор в православна България хората трябва да почитат и празнуват техните празници с грозните им символи.
    М/у другото, Ясене, аз все още съм си с БГ гражданство и ич ми не е зор да взимам френско /негърско, де/.
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
      ...М/у другото, Ясене, аз все още съм си с БГ гражданство и ич ми не е зор да взимам френско /негърско, де/.
      Ми идвай си. Не се мъчи.

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
        Ми идвай си. Не се мъчи.
        А? Да се мъча?!
        А ся де?!?
        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

В петък вечер се оказахме в един провинциален град с дъщерята преоблечена като граф Дракула и навита да си иска лакомствата. На въпроса къде това може да се организира (заедно с местните деца) получихме отговор "абе тука празнуват Рамазан Байрам, най-много да ви бият някъде" . Залъгахме детето с един банан

Коментар

ич не се сещам от къф зор в православна България хората трябва да почитат и празнуват техните празници с грозните им символи.
            Щото е модерно да правим,каквото правят другите...
            Очаквай байрам и китайска нова година
            Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

М/у другото, Ясене, аз все още съм си с БГ гражданство и ич ми не е зор да взимам френско /негърско, де/.
              Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
              Ми идвай си. Не се мъчи.
              Kozzzec е прав - тегли им една майна на педалската (че и негърска) католическа държава и се прибирай дОма. Кеф ти кукери, кеф ти сурвачки.

П.С. Изключително ми е смешно, когато някой гордо развява Българското си гражданство като кървав чаршаф на сутринта след родопска сватба. Хеле пък когато го ползва за довод в спор.

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
              Очаквай байрам
              Спри да го очакваш - вече се празнува в България. Остава ти да се притесняваш само за последната преграда пред тоталния крах на българщината - Китайската нова година.
              Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                В петък вечер се оказахме в един провинциален град с дъщерята преоблечена като граф Дракула и навита да си иска лакомствата. На въпроса къде това може да се организира (заедно с местните деца) получихме отговор "абе тука празнуват Рамазан Байрам, най-много да ви бият някъде" . Залъгахме детето с един банан
                Къф Байрам сега

Ама пък байрам без сладко няма та надали е останала капо
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                  Мнение на Димитър Колев
                  Очаквай байрам
                  Спри да го очакваш - вече се празнува в България. Остава ти да се притесняваш само за последната преграда пред тоталния крах на българщината - Китайската нова година.
                  Имам предвид като масово налаган празник,не като теб-по съвместителство.

Коментар

Бе не знам. На днешно време човек вече не може да емигрира из Европата, за да е емигрант с емигрантите трябва да ходи в Америка или някъде на юг.

Прочее, прословутите кукери аз и в България за 40 години не ги видях извън две казанлъшки села, ама ей на - някой е решил че това е нещото което редовият българин трябва да знае за дивотиите които се правят по селата. Със суровачките е друго и ако и ти да не си виждал из Франция, аз пък съм. Дето не съм бил там. И със сигурност има някой мърморан и там който обяснява как всякакви цигании от изтока правят из Франция, а Марсилезата никой не я знае наизуст.

Коментар

Стегнете се, Хелоуин не е религиозен празник.
                      Празнуват го дори у жапонско.

Нещо като 8 март, който не е руски, ми американски и не е на майката, а на работещата жена - пак пияни вещици по улиците.
                      Та всичките радетели за православие много искам да ви видя без цветя на 8 март
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Бабин-ден=
                        Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                        - пак пияни вещици по улиците.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                          Кеф ти кукери, кеф ти сурвачки.
                          Както вече казах, кукери няма, а суровачката е в НАП. Ма те и у Франция такива данъци си нагласиха че един от техните даже в Русия емигрирА.

Къф Байрам сега
                          Сега няма. Идеята е че по принцип празнуват Байрам, ама там дето празнуват Байрам не си представям да бият дете което идва на гости в какъвто и да било вид. Да гледат неразбиращо - може.

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
                          Имам предвид като масово налаган празник,не като теб-по съвместителство.
                          Няма масово налагани празници. Има неща които хората правят и други - които не правят.

Коментар

Американците да си вържат мартеница!Ние си имаме празник Заговезни се казва (за разбирачите и тълкуващите американската култура го казвам), за хора като Борко и Мишоци няма нужда да го пиша те знаят за този празник !
                            Отнася се за Ясен и Чавдар Форумните Велможи! Щом така добре разяснявате ,този не естесттвен за българите празник ми дайте да си преместим националния празник на 4 Юли кво шъ каеш мееен?
                            Чичко Чавдаре ,какво е лошото да идеш на Задушница ,и да почетеш гроба на този който си е белил коленете да те създаде!?
                            Ми не е американско,не е като да идеш техните безлични гробища с подредени гробове тип( километричен камък ) и внучето да реве за дядо си който е загинал за" свободата на Америка" във например Афганистан ,Ирак ,Виетнам!
                            Ако не ти е известно,и сигурно не е ! На Архангелова задушница се почитат войниците които са загинали при изпълнение на своя дълг.Оставили са дом и деца за свободата на България! Аз ИМАМ ДВАМА ПРАДЕДИ БЪЛГАРИ сражавали се за да ни има днес!
                            Почитай Хелоуин той Обама ще ти снесе червено яйце!
                            Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Стегнете се, Хелоуин не е религиозен празник.
                              Празнуват го дори у жапонско.

Нещо като 8 март, който не е руски, ми американски и не е на майката, а на работещата жена - пак пияни вещици по улиците.
                              Та всичките радетели за православие много искам да ви видя без цветя на 8 март
                              Има си и християнски "осми март" - Благовещение. Баща ми само тогава подарява на дамите цветя.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Няма масово налагани празници.
                                Особено чрез медиите...
                                НЯМА!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X