Обява

Свий
Няма добавени обяви.

психотронно оръжие да или не?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• психотронно оръжие да или не?

Много взе да се тръби за психотроното оръжие в последните години и като се замисли човек то наистина существува според мен.Прочетох доста литература която много трудно намерих "можеби нарочно я няма по пазарите" и прочетеното в нея ме отчая.Всичко което става по света е благодарение на него, вие на какво мнение сте?
    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

До: психотронно оръжие да или не?

Че дежурният доктор ще дойде след малко, отиде да пие кафе.
    Глупостта е естествено състояние на човешката популация, не е нарочно оръжие. А истинската психологическа война няма нищо общо с вестник Психо. Виж вестникът наистина е чест от арсеналът и.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      Че дежурният доктор ще дойде след малко, отиде да пие кафе.
      + МНОГО
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Аз пък смятам, че такова съществува и то не от вчера.Може би, за да бъде дискусията по-конкретна, трябва да се каже за кое от всичките му разновидности ще говорим.На Стефан му е май най-лесно всичко, което и на йота се отличава от традиционното, да го сложи в раздел "лудница" и да не се занимава повече.То вярно, че е лесно, пък и звучи много категорично и даже убедително, обаче дали е правилно?

Коментар

Sorry за спама, ама това започва да ми прилича на една друга тема
          sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Di Преглед на мнение
            Sorry за спама, ама това започва да ми прилича на една друга тема
            Дежа Вю, то и това е от асортимента на психопатологиите!
            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Психотронно оръжие ???
              За дебилите в парламента ли става въпрос?
              Като ги гледа човек, верно че се облъчва с лудост и идиотизъм
              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
              Суперскан България www.decbg.com
              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Стефан има спомени, колкото и да не ги обича. В това число от подразделенията за психологическа война от състава на Силите Специални операции. Има такива неща в БА.
                Няма значение дали вярваш, това не интересува никого. "Психотронното оръжие" във вида му от жълтите вестници не и е прашка пред танка. В сравнение с методите, които реално са на въоръжение и даже са остарели. Това не е и смехотворно. Досадно е.

Коментар

Ясно е, че започва да прилича на "торсионните полета".Аз просто бих приканила да дадем определение за "оръжие", а след това - за "психотронно оръжие".Може пък да се окаже, че говорим за различни неща.

Коментар

Тъй като това "психотронно оръжие" ми звучи като извадено от "Стар трек", отворих дебелия речник и там пише:
                    психотроника=Наука, която се занимава с парапсихологичните явления и влиянието им върху поведението на човека.
                    парапсихология=Наука, изучаваща необичайните (паранормалните) явления (телекинеза, телепатия и др.), които не могат да бъдат обяснени с познатите ни природни закони.
                    Макар част от горните явления да са отдавна познати, за пръв път чувам за съществуването на такова ОРЪЖИЕ. за какво всъщност става въпрос?
                    НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                    Omnia vincit amor !

Коментар

Бе Кики, не се бъзикай! Ти знаеш ли кво е да облъчиш депутатски мозък с един Псих, а? Обичайно подготвен депутат по принцип не може да издържи такова претоварване. Веднага става евродепутат.
                      А какви по-мощни средства има ... Има методики, плавно ги захранват с малки дози, по няколко милиидиота. Поразените са със страшни симптоми, оцелелите стават направо министри.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                        Стефан има спомени, колкото и да не ги обича. В това число от подразделенията за психологическа война от състава на Силите Специални операции. Има такива неща в БА.
                        Няма значение дали вярваш, това не интересува никого. "Психотронното оръжие" във вида му от жълтите вестници не и е прашка пред танка. В сравнение с методите, които реално са на въоръжение и даже са остарели. Това не е и смехотворно. Досадно е.
                        Всеки има спомени, аз -също и моите може и да те изненадат, но не това е темата.Аз не писах "вярвам" , а - "смятам".Вярата е за църквите, а аз не съм религиозна.Само ще те попитам - вилицата оръжие ли е?

Коментар

Че кой не би взел доза психоидиотизъм ако знае че ще работи 30 дни в годината ще получава 15хил.Еуро месечно и дори няма да има нужда да знае чужди езици освен турски 3-4 нива 1 ниво български, и кога и кого точно да почерпи с кебапчета и бира,нищо че каймата ще е смес със свинско.
                          Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Щом като един прост телевизор може да накара една сюрия говеда да купят нещо точно определено от точно определен магазин и при това същите говеда да си мислят , че е по тяхно желание.
                            Следователно същите говеда могат да бъдат накарани да направят нещо друго. Например да викат в един глас нещо на точно определен стадион.
                            Това се прави и се поддържа уж, че е спорт. И така постепенно можем да достигнем до военни сценарии.
                            Но защо да достигаме до военни сценарии.
                            Пусни им една мода на подрастващите да ходят с голи кръстове, кото сега и те хайванчетата ходят. После след 10 години нямя да имат поколение и готово опразнени територии готови за заселване.Що ти е война да те намразват.

Коментар

Не обиждай техниката! Телевизорът изобщо не е прост. Едно време си изкарвах прехраната с ремонта им, та знам Той е (беше) най мощното оръжие за промиване на мозъци, пък не знам дали може да се нарече психотронно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X