Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камък над Челябинск

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Камък над Челябинск

Това какво е? Прилича на космически фенери.

Коментар

Аз нямам представа какво е, но така както съм го видял мисля, че са хартиени фенери които изгарят, май им се казваше китайски.Но от далече го забелязах и без очила.Не знам как да боравя със снимките, за да мога от тях да видя нещо по-точно.
      Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
        Аз нямам представа какво е, но така както съм го видял мисля, че са хартиени фенери които изгарят, май им се казваше китайски.Но от далече го забелязах и без очила.Не знам как да боравя със снимките, за да мога от тях да видя нещо по-точно.
        Ако можеш ги сложи на фтп-то, ще ги мъчим. Въпреки че в такива условия и с модерен фотоапарат е много трудно да се изкара нещо, дори с "детективско" качество. На първата прилича на пламък, което наистина силно римува с китайски фенер.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Случайно ги забелязах и ги щракнах в движение набързо, струваха ми се далече.Движеха се назад, в смисъл отдалечавайки се от мойто местоположение.Движеха без видимо да нарушават групата.На първата снимка всъщност е второто, което се появи самостоятелно и то се издигаше право нагоре, а не назад.То ми заприлича на хартиен фенер.
          Всеки трети е шести

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X