Аз нямам представа какво е, но така както съм го видял мисля, че са хартиени фенери които изгарят, май им се казваше китайски.Но от далече го забелязах и без очила.Не знам как да боравя със снимките, за да мога от тях да видя нещо по-точно.
Аз нямам представа какво е, но така както съм го видял мисля, че са хартиени фенери които изгарят, май им се казваше китайски.Но от далече го забелязах и без очила.Не знам как да боравя със снимките, за да мога от тях да видя нещо по-точно.
Ако можеш ги сложи на фтп-то, ще ги мъчим. Въпреки че в такива условия и с модерен фотоапарат е много трудно да се изкара нещо, дори с "детективско" качество. На първата прилича на пламък, което наистина силно римува с китайски фенер.
Случайно ги забелязах и ги щракнах в движение набързо, струваха ми се далече.Движеха се назад, в смисъл отдалечавайки се от мойто местоположение.Движеха без видимо да нарушават групата.На първата снимка всъщност е второто, което се появи самостоятелно и то се издигаше право нагоре, а не назад.То ми заприлича на хартиен фенер.
Коментар