Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камък над Челябинск

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Камък над Челябинск

В последно време отново се заговори, че при разглеждането на видео от тялото прелетяло и взривило се над Урал се вижда друго тяло, което го догонва по курса, врязва се в него и може би е причина за взривяването му в атмосферата.Някои изказват мнения, че е възможно тялото да е ударено от средство за аеро-космическа защита на ракетните им войски.

http://vbox7.com/play:a209f5a5e3

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20130301.bkfempqnnm.jpg
Прегледи:1
Размер:9.8 КБ
ID:6016585
    Последно редактирано от Самодържец; 09-06-13, 20:02.
    Всеки трети е шести

От: Камък над Челябинск

А дано!
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
      А дано!
      Появи се отново !
      По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Какво се е появило отново?Нещо съм пропуснал ли, има ли друга тема относно случая?
        Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
          Появи се отново !
          НЛО - то след третата мастика.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
            Какво се е появило отново?Нещо съм пропуснал ли, има ли друга тема относно случая?
            Aз съм, няма друг метеорит, от бая време не бях влизал. Това иска да каже колегата .
            Само DIESEL !!!

Коментар

А здрасти и добре дошъл.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Aз съм, няма друг метеорит, от бая време не бях влизал. Това иска да каже колегата .
                Неволно или нарочно ?
                По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Ако е работа на съответните ПВО, или ЗРВ - поклон от мен! Браво!
                  Само DIESEL !!!

Коментар

По разни форуми се изказват подобни предположения.Просто тия дни забелязах отново оживление по темата, коментари и предположения.Друг аспект е, че подобни преки попадения в мишената са крайно редки.Обикновено ракетата се взривява в близост до обекта и различни компоненти от бойната й част поразяват целта.Например в масовия случай някакъв тип осколки.Доволно трудно е да прихванеш и настигнеш по курса цел движеща се с висока скорост.От руска страна не зная дали има официален източник потвърждаващ, че това е космическа скала.Подозрително е, че не е прихванато по-рано, при положение, че се следят тези обекти и обикновено не се появяват от нищото без предупреждение, а и мисля, че приблизително по същото време следяха по-голям обект преминаващ покрай нас.Има и спекулации относно траекторията и ъгъла, които били нетипични за метеорит.
                    Последно редактирано от Самодържец; 09-06-13, 21:23.
                    Всеки трети е шести

Коментар

Ако е работа на съответните ПВО, или ЗРВ - поклон от мен! Браво!
                      Мани го камъка, то си е поредната конспирация, направо да преименуват темата .
                      Къде беше, какво те загуби за форума?
                      Ако и то не е конспирация де.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                        Мани го камъка, то си е поредната конспирация, направо да преименуват темата .
                        Къде беше, какво те загуби за форума?
                        Ако и то не е конспирация де.
                        Мишкува нейде, май.

Коментар

Трябва човек да е ебаси мега, турбо, гига оптически джедай за да тръгне да анализира филмови кадри на обект с меко казано висока яркост, сниман с широк обектив от камера на видео регистратор, през зацапано, неоптимизирано за фотография предно стъкло, чийто ъгъл спрямо заснемания ярък обект се променя (понеже колата е в завой, да не говорим заснимания обект с каква скорост се движи), с което пък дебелината предно стъкло която трябва да мине светлината варира постоянно, ако и с малко, и мега турбо гига на куб оптически джедай за да изкара и тежко заключение накрая.

Поправка: за последното е достатъчно и просто да си е повярвал и да има интернет

Толкова за тия пичове дето ги пускат тия "анализи" в нета.

Аз пък да ви кажа че с апаратура дето само обектива и струва колкото десет такива регистратора ако снимам в движение не метеорит, а улична лампа, около нея ще се изсипе във феерия не руското, а цялото световно ПВО, барбар с лазерите дето още не са изобретени. Или поне така ще изглежда на филмчето. Широките оптики са склонни към всякакви видове паразитни отблясъци, чието премахване, особено при светлинен източник пряко в кадъра (да не говорим - източник с такава яркост) е почти невъзможно. При камерите с по-малки матрици (като видео регистраторите) обективчетата са по-малки, съответно отблясъците са по-контролирани, но това не означава че ги няма.
                          Последно редактирано от Goblin; 09-06-13, 23:23.
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Няма значение, хората си анализират и си задават въпроси.Ако си такъв специалист и разполагаш със съответната техника в подходящия момент, ще е много интересно да предоставиш кадри на подобно явление.Да се изказваш от позицията на човек, на който все едно всичко му е ясно, дори и подобни явления, е меко казано смешно за възрастен човек, с претенции че всичко му е ясно.Дет казваш, кво да поясняваш на човек, който не може да си отсее плявата от конкретното си мнение по темата, ама пък как да го приемеш на сериозно при това положение.Искал си нещо да кажеш в което има смисъл, ама след като си украсил с тъпизми, човек предпочита да го пропусне покрай ушите си.

Ааа, чакай, сетих се - ключовата дума е руско.Да.Брей да се смеем ли, или да псуваме.
                            Всеки трети е шести

Коментар

Няма значение, хората си анализират и си задават въпроси.Ако си такъв специалист и разполагаш със съответната техника в подходящия момент, ще е много интересно да предоставиш кадри на подобно явление.Да се изказваш от позицията на човек, на който все едно всичко му е ясно, дори и подобни явления, е меко казано смешно за възрастен човек, с претенции че всичко му е ясно...
                              Не знам какъв ти е проблема, може би по същата причина поради която кълвеш на такива "новини" и тълкуваш написаното от мен по начина по който го тълкуваш

Написаното от мен можеш да прочетеш с думи прости като "...Това което е коментирано на кадрите може да е абсолютно всичко, понеже информацията е недостатъчна. Има някакви шансове да е НЛО, ПВО, Баба Яга, изпърдян от магаре със запек царевичен мамул. Но все пак, шансовете да е оптически ефект са много по-високи, понеже при условията при които е снимано подобни ефекти са очаквани, редовни и закономерни, по законите на оптиката, на фотографията и на видеографията, по които нямам претенции да съм нито специалист, нито всезнаещ, но с които все пак ми се е наложило да се съобразявам на моменти ..."

Дет казваш, кво да поясняваш на човек, който не може да си отсее плявата от конкретното си мнение по темата, ама пък как да го приемеш на сериозно при това положение.Искал си нещо да кажеш в което има смисъл, ама след като си украсил с тъпизми, човек предпочита да го пропусне покрай ушите си.
                              Изумително точно си изразил мнението ми Направо е обезпокояващо, уж съм ширмован срещу телепатия. Но което си е право - право си е: наистина няма какво да ти пояснявам. Не мога да очаквам от човек който дори не си е дал труда да прочете цялото ми мнение преди да скочи с рогата напред (в противен случай щеше да си наясно че коментарът ми не беше срещу теб, а срещу тези които си правят реклама в тубата с подобни "анализи") да си направи и труда да разбере какво съм писал.

За тъпотиите с които съм го украсил - отново - ако не си разбрал какво съм написал - няма нищо лошо в това. Не си длъжен. Не ми се задълбава, тъй че карай да върви - така си го видял - така си го написал.

Но за да ти подам ръка:

- Дори и да приемем че това НЕ Е оптически ефект, а реално тяло - пак не виждам особена причина да вадя спешно станиолената шапка срещу извънземни от гадероба:

Голямо космическо тяло хвърчи към Земята и среща все по-плътна атмосфера, която го забавя все повече и повече. В опашката му летят отломки, далеч по-малки, и оказващи далеч по-малко въздушно съпротивление (да не говорим че "баткото" отпред им "цепи въздуха"). В крайна сметка "дребосъците" отзад блъскат рязко намаляващото скоростта си небесно тяло отпред. Един от тях оцелява колкото да мине от другата страна, където си догаря.

Не казвам че това е станало. Но пак е по-вероятно от това зелените човечета да са минали през него с бормашината. Същото за ПВО, ракети и прочее. Освен ако вече няма ракети дето да влизат цели като анусни свещички и да излизат пак цели (може би за да поразят следващата цел ? Лелеее ) - ракетата (или каквото и да било друго средство на ПВО) не би излязла от другата страна в същия "завършен вид".

Както и да е. Успех с анализа
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X