Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Виждане на минали събития на Земята

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Виждане на минали събития на Земята

АЧТ?
    - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
    - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от solenoid Преглед на мнение
      Това с огледалата е супер далавера.
      Хрумна ми една проста машинка на времето от първи род.
      Правим затворена кутия покрита отвътре иацяло с огледала или огледален слой. Пробиваме много малък отвор в стената и поставяме вътре една ел. крушка. Палим, гасим и отиваме да погледнем през дупчицата. Ха ! - щепсела изключен, лампата свети ! Времето изглежда е или спряло, или се е върнало.
      А, не е ли гениално ?
      Само трябва да я напълниш с вакуум, а огледалата да не попиват ни един фотон, а да отразяват всичките.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Само трябва да я напълниш с вакуум, а огледалата да не попиват ни един фотон, а да отразяват всичките.
        Вакуума не чак такава играчка. Пък и няма да го спираме напълно времето. Само ще го забавим малко. После, може да се помисли за някакъв вид "активни" огледала ? Все пак, не правим перпетуум-мобиле и пестенето на енергия не ни е приоритет.
        Приемат, усилват и излъчват. Нещо като комбинация между фото-матрица и ТФТ монитор, или луминофор ? Не знам как ще дойде бързодействието , обаче Пък и с течение на времето, според мен ще се натрупат артефакти в изображението.
        Може да има и други хватки, по-оптически.
        Последно редактирано от solenoid; 16-09-08, 19:28.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X