Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Виждане на минали събития на Земята

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Виждане на минали събития на Земята

Хмммм, пък Джорджо, покрай скитанията ни напоследък, сънувал, че край "изровена" крепостна стена, която скоро ще се превърне в прекрасен съвременен подземен гараж, сме намерили цифров фотоапарат от времето на строежа на стената. И диалогът:
    аз: - Брей, още в древността са имали цифрови фотоапарати
    той: - Че са имали - явно, щом ги намираме, ама дай да видим снимките !!

Ето и къде "намерихме" фотоапарата, каменните блокове са около 40/40/150 см, т.е. около тон всеки. Значи, ние намираме древна техника, а пък от паметниците на куптурата спят!
    Язък, къде загубих снимките??
    Прикачени файлове
    НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
    Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от loobian Преглед на мнение
      +1
      Къртиш мивки
      Тая фраза се пише с "Ф"
      Специфична е
      Кърти миФки
      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Я кажете нещо за виждане на бъдещи събития... Например печелившите числа от тотото при следващия джакпот...

Коментар

Ами, използвай "тунела" от другата тема...
          Може да се опита "парадоксът на близнаците". Заминаваш някъде със светлинна скорост. Докато се мотаеш, тиража е теглен. Връщаш се, виждаш числата, пак заминаваш, но този път се връщаш малко по-рано, за да подадеш фиша...
          А, изобщо, "пусни един фиш бе идиот" - знаеш вица, нали?
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Хрумна ми нещо за строителите на пирамидите.
            Директно наблюдение с телескоп е невъзможно, но информацията не е загубена. Тя продължава да се "рее" по вселената. Ако погледнем през подходящ "тунел", ще може да присъстваме на строежа...
            Не използват ли този начин, макар и неосъзнато, екстрасенсите...
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
              Хрумна ми нещо за строителите на пирамидите.
              Директно наблюдение с телескоп е невъзможно, но информацията не е загубена. Тя продължава да се "рее" по вселената. Ако погледнем през подходящ "тунел", ще може да присъстваме на строежа...
              За екстрасенсите не знам...но една позната каза нещо доста смислено...
              Значи, ние виждаме отражението на светлината в това които в същност виждаме.
              Само че тази позната твърди, че атмосферата на Земята би попречила това отражение да излезе извън нея и реално не можем да ги видим.
              Аз пък съм гледал сателитни снимки и съм виждал какво ли не...тъй че си мисля, че при добро време ще се видят...ама знам ли

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                +10 Идеята е страхотна!Така погледнато на нещата излиза, че всичко е навсякъде и едновременно -т.е. - излиза, че линейното възприятие за времето като минало, настояще и бъдеще си е наша измишльотина, за да можем да знаем по-точно кога ни свършва работното време.

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                  +10 Идеята е страхотна!Така погледнато на нещата излиза, че всичко е навсякъде и едновременно -т.е. - излиза, че линейното възприятие за времето като минало, настояще и бъдеще си е наша измишльотина, за да можем да знаем по-точно кога ни свършва работното време.
                  Ама от друга страна, ако не гледаме линейно на нещата, това с работното време е въпрос на договорки... я си представи, че никога не ходим на работа, защото все е Събота и си получаваме заплатите? Ще говоря с шефовете да го обмислят тоя вариант...нали все пак са мъдри хора, нека погледнат по-разчупено на нещата

Коментар

Чисто теоритично - да. Но трябва да си бая далеч.

А иначе за да погледнеш в бъдещето трябва не само да гледаш от обратната страна на телескопа, но и от разстояние с негативна стойност.

Тоест не трябва да се отдалечиш на едисиколко светлинни години а да се приближиш. Тоест за да погледнеш примерно 24 часа вбъдещето ти трябват две неща :

1) Обратен телескоп
                    2) Желание да се приближиш адски близо до това, което искаш да видиш - -31104000000 километра за 24 часа. Така ще видиш точно 24 часа вбъдещето. Но е трудно, пробвал съм. Много ме боля главата на другия ден.
                    VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Теоритично земята , такава каквато е била да речем преди 1000 год. в момента я вижда някой които е отдалечен на 1000 светлинни години от нея.Ако искаме и ние да я видим , те. да погледнем в миналото трябва да се движим със скорост по-голяма от светлинната.Невъзможно , масата става безкрайна , и за ускорението и е нужна безкрайна енергия.Теория на относителноста.А иначе , ако предположим хипотетично че се движим с по голяма от светлинната скорост , то колкото по-бързо се движим от светлината , толкова по-назад в миналото ще се връщаме.
                      0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                      Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                      Суперскан България www.decbg.com
                      Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Не е нужно да ходим на другия край на вселената за да видим земята преди Х години. Само трябва да поръчаме някой да сложи едно огледало някъде там което да гледа насам и да зяпаме в него
                        2010 CRF 250 R

Коментар

)))))))))))))))

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                            Не е нужно да ходим на другия край на вселената за да видим земята преди Х години. Само трябва да поръчаме някой да сложи едно огледало някъде там което да гледа насам и да зяпаме в него
                            Само дето вселената няма край
                            0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                            Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                            Суперскан България www.decbg.com
                            Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Идеята верно е супер, ще си поръчаме направо няколко огледала, едно на 24 часа растояние (за разни криминални разледвания), едно на 500 години разстояние и едно на няколко хиляди, за да има мехдан да ни гледат какви сме били маймуни преди 5000 г. Хаха лудница
                              VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Това с огледалата е супер далавера.
                                Хрумна ми една проста машинка на времето от първи род.
                                Правим затворена кутия покрита отвътре иацяло с огледала или огледален слой. Пробиваме много малък отвор в стената и поставяме вътре една ел. крушка. Палим, гасим и отиваме да погледнем през дупчицата. Ха ! - щепсела изключен, лампата свети ! Времето изглежда е или спряло, или се е върнало.
                                А, не е ли гениално ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X