Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Торсионни полета

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Торсионни полета

Само на мен ли ми звучи малко като хомеопатия при полетата?

Т.е. искат да ми кажат, че ако сипя барут и стрит тебешир в едно канче и го сложа в подобна постройка, като след това внимателно отделя барута от тебешира. От първия направя бомба, а втория сипвам едно в едно бурканче и пращам по въздушна поща. И понеже електроните в атомите на тебешира би трябвало да са прихванали нещо от електроните в атомите на барута, то като взривя бомбата на земята и тебешира в самолета ще се разхвърчи със същата енергия? Иха! Това може да обясни доста взривени самолети
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Тове то, алхимията от средните векове. Сега като се върнеме малко назад във времето, със скоростта от оня тема - всичко ще си дойде на място.

Коментар

Да де ама вижте какво казва чичко Гугъл за Стефан и Шарън Стоун:
        http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=1141
        Опа! Благодаря ти!
        Не бе, бях се разлигавил, гледам няма ги всичките милиони, няма я поканата за полет до Марс, няма я Шарън Стоун в кревата, и бирата я няма в шишето, мислех че Гугъла само търси, де да знам че и пие, егати!

И после ..... оди доказвай че няма торсионни полета .......
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Не всичко което не е доказано с математически формули е лъжа или както е казва един мъдрец: Науката е бедната сестра на истината.
          !

Коментар

Шопът като види жираф казва: "Е, те такова животно нема!"

Коментар

Какво е ставало в "Трайчо Костов"?
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

В "Трайчо Костов" винаги става едно и също. Нощната смяна се напива.

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                  Шопът като види жираф казва: "Е, те такова животно нема!"
                  Малееееееееее сега Стефан ще те изяде с парцалите В този момент не искам да съм Пенка

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                    В този момент не искам да съм Пенка
                    И аз!

Коментар

Мда. Господа торсионисти! Тежестта на доказателството като правило лежи върху авторите на твърдението. Така че сега ще мръдна до хладилника, ще седна удобно и ще започна да ви слушам внимателно. Нямам нищо против никакви полета. Убедете ме, покажете ги. Ще приема за доказателство всяко от обичайните, които показват наличието и свойствата на физическите полета.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                        Мда. Господа торсионисти!
                        Е така му излиза име на човек!Ми аз чаках на тебе да ни светнеш.Ние какво - ние сме само за боевете.

Коментар

Ама аз наистина не съм се интересувал от механизмите на груповите психози. А шизофренията е и наистина сложно явление. Даже да излезе че наистина е инфекциозна болест и братовчед на грипа, пак не знам кое, кога и защо им харесва и ги обединява.
                          Това няма нищо общо с физиката и никога не е имало. В тая категория са още летящите чинии, извънземните, теле-дрън-дрън, парапсихологията, психотронното оръжие, Кубрат Томов, смахнатите от разни кабеларки, астрологията, дежурният лекар ...

Коментар

Ама аз съвсем сериозно ви казвам, че има тосионно поле, даже торсионна щанга - между ушите на академика.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                              Ама аз наистина не съм се интересувал от механизмите на груповите психози. А шизофренията е и наистина сложно явление. Даже да излезе че наистина е инфекциозна болест и братовчед на грипа, пак не знам кое, кога и защо им харесва и ги обединява.
                              Това няма нищо общо с физиката и никога не е имало. В тая категория са още летящите чинии, извънземните, теле-дрън-дрън, парапсихологията, психотронното оръжие, Кубрат Томов, смахнатите от разни кабеларки, астрологията, дежурният лекар ...
                              И професор Вучков...

Коментар

А, най накрая ми го показаха тоя. Май става дума за банална сенилна деменция.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X