Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Торсионни полета

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Торсионни полета

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    А, най накрая ми го показаха тоя. Май става дума за банална сенилна деменция.
    А най-гадното е, че плюе, в чисто физиологичен аспект,
    с далекобойност около 1.5 м, много досадно, ако са ти на свършване носните кърпички.
    И е така от поне 20 години, но чак сега, капитализма му даде възможност да претвори миризливите си слюнки в ....пари!!!!
    Ей, тоя професор в 1991г., на гости, пред мен изяде буца сирене, около килограм, а децата го гледаха с поглед безумен от глад !
    Той хич и не забеляза, просто пръдна, за финал, от доволство!!!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
      А най-гадното е, че плюе, в чисто физиологичен аспект,
      с далекобойност около 1.5 м, много досадно, ако са ти на свършване носните кърпички.
      И е така от поне 20 години, но чак сега, капитализма му даде възможност да претвори миризливите си слюнки в ....пари!!!!
      Ей, тоя професор в 1991г., на гости, пред мен изяде буца сирене, около килограм, а децата го гледаха с поглед безумен от глад !
      Той хич и не забеляза, просто пръдна, за финал, от доволство!!!
      Ми това освен грешка на растежа не го виждам по другйй начин!!!!
      А както рушвет ли го д....де?

Коментар

Това тоя професор дето дрънка глупости по "Скат" ли е и дето може да запълни цяло предаване на "Господари на ефира"?

Коментар

В "Трайчо Костов" винаги става едно и също. Нощната смяна се напива.
          Да не забравяме че 7 прекрасни години от живота ми са минали в работа там
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
            Да не забравяме че 7 прекрасни години от живота ми са минали в работа там
            quadra, хейде разкажи, какви са тия експереименти дето са се правили там....
            Между другото, за какво беше този завод?
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Това е ТЕЦ, понастоящем София-Изток, преди Трайчо Костов. Никакви такива простоии не са и чували там, ама нали така като го напишат звучи по-наукообразно....
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Да бе, това да не е Царичина. КЕЧа да си рови надолу, на север, нагоре, на майка си у природата. Ше ти даде някой да му торзионстваш в турбинния цех. Ше те фърлят на тръбарите, ше им кажат ей тоя праи неква торзия с тръбите на пещите, ей тва е една туба ракия, шефо я даде за вас.
                А? Мезе ли немате? Месо не става ли? Айде че бързам.
                Сигурно затва нема пълна теория на торсионните полета. Тръбарите са гепили автора още в началото.

Коментар

Торсионни морсионни незнам. Полета ,ливади шосета.

Има много необесними случки.

" Има толко невероятни неща, на които неможе да се вярва, но няма невероятно нещо, което да не може да се случи" - Незнам автора.

Но тази мисъл цял живот ме вдъхновява да правя какви ли не щуротии.

Само ще Ви кажа едно нещо. Има във всяка ситуация общо намерение на нещата. И ако имаш или възпиташ усет за него, ставаш част от това намерение.

Например торсиони , ГЕЕТ - а , и др. не са верни и са пълни глупости , но бензина на колата понякога ми свършва на бензиностанцията.

Полицейска кола я надушвам от 300 метра и то по скоростта с която карам и се питам " Абе аз що карам с 40 какво ми стана? И ги гледам чакат".

Колата горката ме закарва в сервиз за гърнета и аз стоя и се чудя какво търся там и си тръгвам разбира се. Точно след 50 метра и ми пада цялото гърне на асфалта.

Три хиляди километра карам с разбито каре и се счупва познайте къде? Пред къщи. Тази кола много ме обича, но можеше да се счупи в някоя кална локва, в гората, без покритие на телефон. Защо така се случва ? Защото има такова намерение.

Ако трябва да се получи такова поле торсионно и то стане общо намерение и Господ неможе да го отмени , то ще съществува. Въпрос на време.

Коментар

От изчетеното до тук стигам до извода, че май и двете страни са прави - и Стефан, като казва, че торсионните полета нямат нищо общо с физиката на този етап от развитието й като наука и привържениците на теорията, които пък смятат, че такива полета все пак съществуват, могат да бъдат не само измерени, но и да се използват.Все пак човек не може да не си припомня, че маса неща, които сега са наше ежедневие само до преди 1 век са били приемани най-малкото с недоумение и насмешка като някаква фантастика и със сигурност учените от тогавашното време биха ги обявили за изцяло ненаучни бръщолевеници.

Коментар

Аз не видях някой да казва как точно се мерят, още по-малко пък да го демонстрира. Успее ли да направи това то тогава ще бъдат признати за реални и част от физиката.
                      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Има в нета, но не исках да задръствам темата с линкове.Пишеш в google и излизат много - особено и най-вече - руски.

Коментар

С извинение, но дълбоко уважаваните от мен учЕни отричат всичко дето не им се побира у мозъците. А те явно са се попрепълнили и вече не побират.

Има достатъчно примери на необясними за науката явления. Веднага давам и примерче: моноатомно злато. Трябвали са им няколко години да открият какво е. През цялото време са твърдели, че е нещо друго и няма общо със злато.

Формули, учЕни и т.н. Щом не им се впише в теоремата или мръдне малко от основните им закони и веднага се обявява за невъзможно. Добре, че нямат повече власт, още утре ще го обявят и за незаконно.

На всичкото отгоре пущината удивително отказва да се впише в закона за запазване на масата/материята. Егати наглата субстанция да се дърпа на учЕните.

За чест на руските учени тяхната академия се е справила с въпроса, след като господин Hudson безуспешно е пробвал преди това и западните учЕни. Е, още не им е много ясно къде си губи масата, ама има време и за това.

Така че, не се нахвърляйте на торсионните полета, че след някоя друга година да не ....

Коментар

Мда. Господа торсионисти! Тежестта на доказателството като правило лежи върху авторите на твърдението. Така че сега ще мръдна до хладилника, ще седна удобно и ще започна да ви слушам внимателно. Нямам нищо против никакви полета. Убедете ме, покажете ги. Ще приема за доказателство всяко от обичайните, които показват наличието и свойствата на физическите полета.

както знаеш аз обичайно съм съгласен с теб, нали?

Но! тук ме провокираш да те питам и аз 1 провокация...

Ако се абстрахираме с чисто научна цел от каквито и да торсиони торсени и прочее правописни грешки, как се доказва нещо дето не е Обичайно с Обичайни методи? А?

Са да не ми заговориш за друго, аз знам туй е офтопик, Но...

Така де в науката няма прогрес и нововъведения ако се ползват само 1 и съши методи... демек, като възникват нови дялове възникват и нови методи и т.н.

Твоето принципно отречение ми е много познато, ясно, присъщо и за мен самия, но си давам ясно сметка, че ората сме тъповати, мислили сме земята за плоска и така де сещаш се на каде бия... някои неща не могат да се доказват по начините, по които ни се ще. и тряа се напънем да измислим друг. критиката си е плюене ако не е градивна и не посочва реален изход, решение и прочее по въпроса, който се критикува... нито съм за нито против, прости си разсъждавам, ще да е от бирата... и правописните гршки и те от нея

Коментар

Уф.
                              Науката за това е наука а не техника. Или водопроводчик. Нейният стандартен набор от инструменти служи за наблюдаване и мерене на непознати до момента на измерването неща. Занаят такъв. С наистина неизвестното и нечовешкото ежедневно се сблъскват учените. Не тъпигьозите от холивудските бози.

Коментар

И като се сблъскат какво правят?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X