Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Торсионни полета
Свий
X
-
До: Торсионни полета
Предупреждавайте бе, щях да счупя ръба на масата с чело)))))))))))))
Лошото е че не знам къде да скрия компютъра, да не се счупи от гама лъчите, с които го заливам. Па не знам и колко са, батерийките на дозиметъра са стари, и не показва нищо)
Коментар
-
нема-нема, и некой дигне темата.
По статията:
В Русия открай време варят нелоша водка, и също открай време я пият, докато свърши. Тези, обаче, са консумирали и гъби. Крайно време е Госнаркоконтроль да се поинтересува.
За Стефан: на тебе дозиметър ти не требе. Вземаш стара луминисцентна лампа. Доближаваш до челото. Гасиш осветлението. Ако не можеш да четеш на светлината от сцинтилацията, всичко е наред.
Коментар
-
А аз не съм виновен че живеем в материално - полева вселена. Не в психиатрична.
Твърдиш нещо - отлично. Нямам повод да не ти вярвам. Кажи къде и как да премерим нещото ти, каквото и колкото и да струва - ще бъде премерено без предубеждения. Резултатите - публикувани и тук, и на други подходящи места.
Коментар
-
Много жилави се оказаха пустите "торсионни полета" (може би е време за краткост да им викаме торсолетки или нещо такова).
Виждам само едно научно обяснение за това загадъчно явление.
Ентропията, уви, расте и не мисли да спира. Повсеместно, включително в главите человечески...
С торсионен привет!Искам България чиста!
Коментар
-
И в тази Вселена - нищо ново. Ирационалността е словесното и умствено проявление на ентропията. Какво распад на енергийните, какво на логическите връзки. Все едно - разпад.
Досадното е, че понякога хората спират да правят разлика между смешките и действителността. А пари за психиатрията няма. И всичкото това се разбеснява до официално поведение. До там, че във вестниците колонките с прогнозата за времето и с астрологията, са една до друга. Додето едното е проявление на висшите научни постижения които има човечеството, а другото - на най-безмозъчната му тъпотия.
Такива ми ти времена.
Коментар
-
От друга страна, описаните от Джамбазов и Zaarin наблюдения върху торсионни полета не са за изпускане. Методът с хлопване на глава в торсиона (описан от Джамбазов) се доказа и с Лада Самара, Стефан обеща да провери със ЗАЗ. Стефане, какво стана?
Наблюдаваните от Zaarin сгъстени форми на полето, предизвикващи изчезване на храна от работилници и гаражи, могат да се наблюдават например в гаража на дядо владо - около 20 разноцветни полета с енергия между 0.5 и 5 килограма. Проверено - храна изчезва в момента, в който не я гледаш (или даже като я гледаш, ако си далеч). Единствена следа от нея остава повишената енергия на едно или няколко от торсионните полета.
Коментар
-
Е, явно всички яко се нахвърлихте на тая словесна ентропия, щото къде 9 страници се обяснява как глупавото е глупаво. Паметник няма ли да му вдигнете вече ? След такова обсъждане...
Прогнозата за времето може да черпи ресурс и от най-висшите технологии и прочие космонавтики, обаче крайният й продукт все още е с такава предсказателна сила, че мястото и е баш там.Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар