Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Торсионни полета

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Торсионни полета

Ето една статия : http://www.xnetbg.com/new/content/view/330/40/

Коментар

Предупреждавайте бе, щях да счупя ръба на масата с чело)))))))))))))
      Лошото е че не знам къде да скрия компютъра, да не се счупи от гама лъчите, с които го заливам. Па не знам и колко са, батерийките на дозиметъра са стари, и не показва нищо)

Коментар

нема-нема, и некой дигне темата.

По статията:
        В Русия открай време варят нелоша водка, и също открай време я пият, докато свърши. Тези, обаче, са консумирали и гъби. Крайно време е Госнаркоконтроль да се поинтересува.

За Стефан: на тебе дозиметър ти не требе. Вземаш стара луминисцентна лампа. Доближаваш до челото. Гасиш осветлението. Ако не можеш да четеш на светлината от сцинтилацията, всичко е наред.

Коментар

Нормално се чете. Да търся ли втора?

Коментар

Не. Премести компютъра под бюрото, а за намаляване на излъчването - 2 оловни сачми 3 пъти дневно. Преглъщай с оловен ацетат.

Коментар

Ми ти как ще си светиш?
              Не ща, докарва ми киселини(((

Коментар

Последователни материалисти. Няма нужда от убеждаване. Разбира се че вярвате в това, че съществуват. А и гърбавия едно нещо го изправя.

Коментар

А, чак последователни не сме. Аз не вярвам в нищо. Еле па в материята. Просто тя върши работа за много цели, а торсионните полета - само за една. Да станеш за смях.

Коментар

А аз не съм виновен че живеем в материално - полева вселена. Не в психиатрична.
                    Твърдиш нещо - отлично. Нямам повод да не ти вярвам. Кажи къде и как да премерим нещото ти, каквото и колкото и да струва - ще бъде премерено без предубеждения. Резултатите - публикувани и тук, и на други подходящи места.

Коментар

Много жилави се оказаха пустите "торсионни полета" (може би е време за краткост да им викаме торсолетки или нещо такова).

Виждам само едно научно обяснение за това загадъчно явление.

Ентропията, уви, расте и не мисли да спира. Повсеместно, включително в главите человечески...

С торсионен привет!
                      Искам България чиста!

Коментар

Дали не можем да преборим ентропията с едно торсионно превратче?
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

И в тази Вселена - нищо ново. Ирационалността е словесното и умствено проявление на ентропията. Какво распад на енергийните, какво на логическите връзки. Все едно - разпад.
                          Досадното е, че понякога хората спират да правят разлика между смешките и действителността. А пари за психиатрията няма. И всичкото това се разбеснява до официално поведение. До там, че във вестниците колонките с прогнозата за времето и с астрологията, са една до друга. Додето едното е проявление на висшите научни постижения които има човечеството, а другото - на най-безмозъчната му тъпотия.
                          Такива ми ти времена.

Коментар

Давай темата в коша! Поне ще спамиме на воля.
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

От друга страна, описаните от Джамбазов и Zaarin наблюдения върху торсионни полета не са за изпускане. Методът с хлопване на глава в торсиона (описан от Джамбазов) се доказа и с Лада Самара, Стефан обеща да провери със ЗАЗ. Стефане, какво стана?

Наблюдаваните от Zaarin сгъстени форми на полето, предизвикващи изчезване на храна от работилници и гаражи, могат да се наблюдават например в гаража на дядо владо - около 20 разноцветни полета с енергия между 0.5 и 5 килограма. Проверено - храна изчезва в момента, в който не я гледаш (или даже като я гледаш, ако си далеч). Единствена следа от нея остава повишената енергия на едно или няколко от торсионните полета.

Коментар

Е, явно всички яко се нахвърлихте на тая словесна ентропия, щото къде 9 страници се обяснява как глупавото е глупаво. Паметник няма ли да му вдигнете вече ? След такова обсъждане...
                                Прогнозата за времето може да черпи ресурс и от най-висшите технологии и прочие космонавтики, обаче крайният й продукт все още е с такава предсказателна сила, че мястото и е баш там.
                                Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X