Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно професионално развитие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос относно професионално развитие

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
    Хи , хи, английският по-лесен от руския, ма то зависи, я да видим къде има повече потенция, май в Сибир, не в Лондон, малко е хладно, но плащат добре, минимума е 900 долара - щатски, има и надбавки за по-насевер + 30- до 70 %. Ма то си е до език. И до умения тоже. Аааааа, цените, ми като в централни хали + 10% за хайвера.
    В Аляска и Канада пак същото, ама на английски.
    Последно редактирано от NovemberCharlie; 21-01-13, 22:16.
    Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      ...

Пък и то всеки език е лесен до ниво да си поискаш хляб. И труден, ако трябва да не те различават местните.
      Мммм, тц...
      Има си трудни и лесни езици. Английския определено не е от най-трудните.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Оцапахме темата на момчето!

Сигурен съм, че в Сибир се изтрепват ИТ и Телекомуникационните фирми да откриват офиси

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
          Оцапахме темата на момчето!

Сигурен съм, че в Сибир се изтрепват ИТ и Телекомуникационните фирми да откриват офиси
          И правилно си сигурен, въпреки сарказма.
          А те в Канада премитат, с нови метлички.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

ИТ и Телекомуникации не е баш това,дето колегата учи,и ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА УЧИ,заедно с другото.После след средното-ще си покаже и види.
            А тези простотии се правят от името на всички ни.
            Даника
            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Благодаря ви колеги,наистина съм очарован от вниманието което ми обърнахте.Английския ми е до толкова добър,че мога да си превеждам филми в които няма много жаргони и терминология - с две думи слабо.За образувание в чужбина...не знам не мога да взема решение все още..Имам приятели дето учат в чужбина колкото да се каже,че учат,познавам и студенти в България които са доста способни.Мисля сега да наблегна на българският за да си взема матурата с много добра оценка и паралелно с това да уча английски и след това втори език.
              Поздрави
              Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                Не че разбрах по какво схемите тук и в Германия се различават, та там образованието да е по-добро от тука.
                Ми германското е признато в цял свят например, за разлика от българското. Кое е по-добро не знам. Имам и немско и българско. И двете не ми трябват в работата. Ама бяха задължителни за да я започна...
                Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Пробвай тогава да работиш със западноевропейски инженери. Завинаги ще разбереш какво е да си дресьор в училище за бавноразвиващи се павиани. И верно няма да ти трябва нищо, освен офисните чалъми за мийтинг, мейлинг и къв беше там некъв презентейтинг.

Коментар

Не го планирай много от далеч, и не възлагай голями надежди на това което си учил, или ще учиш...особено ако е чиста теория без практика!
                    Реализация в БГ имат само угодните, но не и кадърните.поледните са вредни, защото са повече от всичкото началство дето е над тях, а това е кофти и им напомня колко са дребни..
                    Акъл неможе да ти се даде, защото реализацията е в характера ти, и в шанса..
                    Тогава, чак ще са ти нужни истински качествени умения.
                    Прави нещо, но качествено по-добре от мнозинството около теб в средата дето ще живееш...
                    Ориентирай се от средата...в една среда са нужни лакеи и имитатори , разбирай демагози...ма четкат егото и ето им реализацията...огледай се ще откриеш много такива..
                    Другаде, средата иска реален продукт от ръцете или от умът ти...После изследват този продукт и те преценяват
                    Започни със най-важното....давай си реална самооценка, до къде си и за къде ти стиска да се напъваш...Другото е самоусъвършенстване и характер...
                    СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Бъди отворен за всякакви идеи, предложения, мнения, варианти. Запецнеш ли в някой тунел, никога няма да видиш светлото. По-лесно се спира камък от колкото кофа с вода. Как му викат на това- флексабилен ли беше? Другото ще го видиш сам, ако не го видиш, няма кой да ти го покаже.
                      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Всяко образование дава една сравнително обща база . На къде ще тръгнеш да надграждаш след нея е въпроса .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от nbajani Преглед на мнение
                          Благодаря ви колеги,наистина съм очарован от вниманието което ми обърнахте.Английския ми е до толкова добър,че мога да си превеждам филми в които няма много жаргони и терминология - с две думи слабо.За образувание в чужбина...не знам не мога да взема решение все още..Имам приятели дето учат в чужбина колкото да се каже,че учат,познавам и студенти в България които са доста способни.Мисля сега да наблегна на българският за да си взема матурата с много добра оценка и паралелно с това да уча английски и след това втори език.
                          Поздрави
                          Колега, Изключително се радвам, че има още такива като теб.
                          Завършил съм същото и като средно и като инженерно образование.
                          Обади ми се, да поговорим какво може да се направи със стажа ти.
                          А по-добре и да се видим на живо, по-лесна е комуникацията, поне за мен.
                          п.с. Тук е рядък шанса да работиш това което конкретно си учил, ама знае ли човек?

Коментар

Пробвай тогава да работиш със западноевропейски инженери. Завинаги ще разбереш какво е да си дресьор в училище за бавноразвиващи се павиани. И верно няма да ти трябва нищо, освен офисните чалъми за мийтинг, мейлинг и къв беше там некъв презентейтинг.
                            Не знам ти с какви павиани си работил, ама тук ги има в досущ същото количество, че и с горница. Свестните хора навсякъде са малко.

Коментар

Това предполагам е базирано на личен опит и комуникация на руски. Защо ли се сещам за една сцена от Алеко

Коментар

Колеги от лично наблюдение виждам,че е от голяма важност да си гъвкав на пазара на труда.Какво мислите за допълнителните квалификаций и обучения от ЕС?Маиками мина през такова и успешно практикува нова професия.Дали мога да се възползвам от такава програма при положение,че все още нямам средно и съм ученик?
                                Какво мислите за ТУ София?Разпитах и учителите и те казват,че може би в техническия е най-добре.За частните университети не бих отишъл понеже имам бегла представа какво става там(може и да греша).
                                Поздрави
                                Последно редактирано от nbajani; 22-01-13, 10:51. Причина: правопис
                                Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X