Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За римските сенатори или защо няма дума, която завършва на "Й" в множествено число

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: За римските сенатори или защо няма думичка, която завършва на "Й" в множествено ч

Абе кво станА но покрай една вакла темичка този "субсидий" взе да никне като плевел!?!
    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

• От: За римските сенатори или защо няма думичка, която завършва на "Й" в множествено ч

е, най-после някой да се сети к'ви сте ми такива..........

Офроуджий

Коментар

Сенатор до сенатор....
        Не му знам найменованието , но ще разпитам колегите на баща ми за него.Служи за погасяване на вредните вибраций и звукойзолация , както и много сериозна подова настилка с висока контактна ефективност (сиреч кат Видинка на сняг)
        Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Няма защо да разпитва. Сенатор Вибраций отговаря за сексуалното ориентиране
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Застрой не отговаря нито за строевата подготовка на останалите сенатори, нито им приготвя топла супичка, когато са болни.

Оказва се, че отговаря за уплътняването със сгради на градинките около хотелите в древен Рим.
            124 -> 164
            T4

Коментар

Никъде не видях да се спомева за ФотографиЙ,син на ПерверзиЙ и потомък на ГенеалогиЙ.
              Пътят е целта.

Коментар

Глупаците с и-кратко са за смях, това е ясно, но къде сме ние с липсата на"ѝ "което тук в този високопоставящ се форум даже не ми се изписва правилно?

Коментар

Гледам използва се "й" за ударено, пък аз пиша "и" без ударение и всеки да се сеща сам дали е ударено или не

Коментар

Първоначално публикуван от lodkar Преглед на мнение
                    Глупаците с и-кратко са за смях, това е ясно, но къде сме ние с липсата на"ѝ "което тук в този високопоставящ се форум даже не ми се изписва правилно?
                    Кажи от къде го вадиш, мамка му и буква! Натисках всевъзможно комбинациЙ...
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Заповядай, копирай в случай на нужда: главна: Ѝ, малка ѝ
                      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                        аз пиша "и" без ударение и всеки да се сеща сам дали е ударено или не
                        Правилно. И аз така.

Коментар

Чикий в множествено число си е друго, покрай 3-ти март всичко може да се прочете.

Коментар

Чикия като инструмент или като манипулация? Има двама сенатори с това име. Чикий старши и Чикий джуниър. Сами се сетете кой за какво отговаря.
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
                              по скоро свиквай, ето защо:
                              Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                              Не точно. Езикът няма как да падне и умре. Смисъл просто наблюдаваме раждането на нова езикова норма.
                              Баси това раждане! С това все по-масово писане на "й" и по средата на думите, направо да обявяваме, че буквата "и" вече не се ползва, освен пред "й" като окончание.
                              И ако "й" накрая на думите, масово се пише, но едва сега почвате да го чувате тук-там, то пустото му шопско ме-кане буквално ми мачка ушите отвсякъде. Надявам се сега, когато вече онзи банкянски илитерат не е толкова актуален - и подражателите му да поутихнат.
                              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Ми аз пък винаги съм го пишел Й. Първо, защото сега разбирам, че клавиатурата ми можела да напише Ѝ. И второ, защото ако изборът ти за Ѝ се колебае между И или Й (понеже нали не знаех за баш Ѝ-то), то много ясно, че ще ползваш Й като заместител - по "техническа", да я наречем, логика.

Тва мнение май беше за съседната тема. Карай, то все е манджа с грозде в квартала...
                                Последно редактирано от Yordan; 11-03-13, 10:18.
                                Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X