Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тирове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тирове

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
    Старо ,ей за тия моменти живеем ...макар ,че не останаха сандъци по ремаркетата (ей за това мразя палетоносачите ) пак е весело вечерно време с колегите по паркингите .
    Пичове, да почвам ли да търся стари кабини и резервни колела?
    Нали го знаете лафа за пенсионираните тирадиии?...

Честита Нова Година на всички от тираджийския бизнес!

Коментар

Първоначално публикуван от vlageo Преглед на мнение
      Пичове, да почвам ли да търся стари кабини и резервни колела?
      Нали го знаете лафа за пенсионираните тирадиии?...

Хааа....много е як,кажи го сигурно доста не го знаят-от четящите!!
      Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнение
        Хааа....много е як,кажи го сигурно доста не го знаят-от четящите!!
        Е, ХУБАВА РАБОТА!
        Тираджията (междунарония шофьор по научному) като се пенсионира му трябват две неща:
        - стара кабина - да спи в нея, и
        - колело с гума - да пикае до него, че иначе не се получава нито едното, нито другото...

Пп. Никога не съм питал как жената влиза в ролята на кака, ама айде да не прекаляваме, че сме в раздел наука, все пак...

Коментар

Е, ХУБАВА РАБОТА!
          Тираджията (междунарония шофьор по научному) като се пенсионира му трябват две неща:
          - стара кабина - да спи в нея, и
          - колело с гума - да пикае до него, че иначе не се получава нито едното, нито другото...

Пп. Никога не съм питал как жената влиза в ролята на кака, ама айде да не прекаляваме, че сме в раздел наука, все пак...
          То това е ясна,ама липсва сандъка

Коментар

Първоначално публикуван от Гена Преглед на мнение
            То това е ясна,ама липсва сандъка
            Без сандък ще умре от глад ли?

Коментар

Е, ХУБАВА РАБОТА!
              ....
              Те тука е разковничето.... Пенсионират се само като спрат да мислят за жените като за жени... Това баш Тираджийте. Срещам чат-пат хора на над 70 години и цял живот работили тази професия...(вече пенсионери или пак работещи нещо).Не спират да ме удивляват с какво ли не. Един от тях е личен шофьор на нЕкъв шеф в една фирма(нема да казвам), явно малко с връзки но няма значение... Е, тоя човек кара като Фитипалди...
              Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                Е, тоя човек кара като Фитипалди...
                Еммерсън или Кристиян/Фитипалди/?Щото има разлика,която не знаеш.

Коментар

Първоначално публикуван от fill Преглед на мнение
                  Да караш като Фитибалди е стар кореняк-софийски лаф - честно казано изобщо нямам идея за кой от всичките Фитибалди иде реч...

Коментар

Първоначално публикуван от fill Преглед на мнение
                    Прав си, не я знам. Имах предвид Емерсън. Другия не го познавам Нито пък баща му Уилсън Фитипалди, нито ги знам че са роднини... нито въобще че имат нещо общо с автомобилните спортове..
                    Когато е излязъл лафа, тия другите пичове от фамилията, въобще никой не ги е познавал, а Кристиан може и да не е бил роден. Има го даже в някои стари български филми тоя лаф, ако не ме лъже паметта, ама не е важно... Важно е, че важниО човек е Емерсън, а другите са му не'ква рода. Ама па т'ва с камионджийството дали па има нещо общо..??!
                    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Естественно,че няма да умре от глад.Тук става дума за нещо друго,но не всеки ще го разбере.

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                        Спор нЕма, че неволята учи на много неща, а тези хора често се борят с нея.
                        Дългото и безаварийно каране на такава техника може и да е изкуство, ама преди всичко трЕбва и късмет. Не може без късмет да навъртиш милиони километри, без никакви инциденти колкото и добре да караш. Т.е. всеки такъв късметлия благодари подобаващо и на късмета, а не изтъква с повод и без повод, че не е имал проблеми никога и за нищо, щото е много велик шофЕр.
                        Имах такъв човек в родата брат на баба ми лека му пръст . Беше шофьор от преди 09.09.1944 година втората световна я е изкарал като моторист разузнавач . Един от първите стохилядници с Чепел и един от първите шофьори в СО - МАТ . Нямаше място на тая земя на което да не е бил поне по няколко пъти . Като се пенсионира взе една Европа в ДАП Самоков и работи още 5 - 6 години беше си взел една дълга отпуска няколко месеца не кара получи инфаркт и почина . Имах и един съсед също стар шофьор от стария пети клон аз като почвах той тамън се беше пенсионирал . Една сутрин зимата човека беше тръгнал да си изхвърли кофата с боклук а аз вдигах въздух пред нас погледна ме и каза зачакай ме малко .Донесе ми една чисто нова шофьорска шуба с голяма кожена яка дяде ми я и каза без това няма да искараш много по пътищата . Прав беше шубата си я пазя до ден днешен и като я облека винаги го споменавам с добро и съм му безкрайно благодарен за съветите които ми е даваше . От него съм запомнил една приказка " Кола и жена са от женски род и винаги може да ти извъртят някой номер за който не си подготвен" .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ковеш си един сандък на стената у кухнята и жена ти ти сервира на капакаСамо внимаваш да не се унесеш от ракията и да я заговориш на рускиче може да играе точилката

Ей момци весели времена беха.
                          К мирной жизни не пригоден.
                          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Като сме тръгнали да поставяме нещата на научна основа Съндъка с храната е така да се каже фейсбука на международния шофьор . Около него се създават приятелства и контакти с хора на които и езика им не знаеш но някак си се разбирате . Къде другаде можеш да видиш таджик ; българин ; германец и турчин на една маса насядали на сгъваеми столчета чакащи втори ден да минат албанската граница . Къде на друго масто може да видиш турчин правоверен мюсолманин да нагъва с доволна физиономия шарена сланинка с червен пипер а един час по късно да си бие главата в земята молейки се на всевишния (вероятно да му прости за сланината) а след още един час да се пазари с въз мургава девойка за цената на услугата . Къде другаде ще видиш германец след 5 - 6 ракии да пее на чист български градил Илия килия
                            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                              Къде другаде можеш да видиш таджик ; българин ; германец и турчин на една маса насядали на сгъваеми столчета чакащи втори ден да минат албанската граница
                              Ей това "германец на албанската граница" не мога да си го представя даже !

Коментар

фр. Transports International Routiers
                                Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                                Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X