Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Агроном или Машинен инженер...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Агроном или Машинен инженер...

Бате, що не запишеш едната спецялност, а другата да я изкараш на "индивидуална програма" като второ висше... Инвестирай няколко години напън в образование! После инвестицията ще ти се върне многократно... Какво мислиш за тази идея?
    Публикувайте отговор

Коментар

Аз като колега на EXKALIBUR само мога да вдигна ръка за машиностроителната специалност!Ако ще учиш агрономство,иди в университет,който има традиции в тази област-мисля че в пловдив има такъв агро-университет!А за това че в ТУ се изкарват ниски оценки-всичко зависи от теб самия-ако ти се учи и искаш знания,ще те ценят и преподавателите и оценките ти ще са на ниво.Ако обаче дремеш по аудиториите с едничката цел да имаш диплома,тогава наистина успеха ти ще гравитира около 3!И още една заблуда-лесна машиностроителна специалност няма!И както ти казаха и по-горе,избора ти трябва да е от продиктуван от интересите ти,а не от броя на колежките в специалността!
      TLC 120 Prado
      Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
        Бате, що не запишеш едната спецялност, а другата да я изкараш на "индивидуална програма" като второ висше... Инвестирай няколко години напън в образование! После инвестицията ще ти се върне многократно... Какво мислиш за тази идея?
        За да учиш 2 специалности едновременно мисля, че трябва да изкараш до 2-ри курс с определен успех. Трудно се изкарва една специалност а за 2 не ми се мисли, този номер го правят в свободните университети с "по-лек режим". Чесно казано и аз си го мислех, но бързо се отказах, сега мисля за по-различна магистратура която да ми се явява като 2-ро висше.
        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от kalin.p Преглед на мнение
          Точно това ме притеснява, че специалноста е от скоро в техническия и общо взето се учи о всички сфери на агрономията и нищо конкретно. А колежките не са проблем, те са навсякъде....

В чертането съм много добре...
          Първи на национална олимпиада по техническо чертане - 2011
          Първи на състезанието "НАЙ-ДОБЪР ТЕХНИК В МАШИНОСТРОЕНЕТО 2011"
          Тогава не знам какво се чудиш. А щом си технически грамотен и технологично любопитен ще дръпнеш много още първата година.
          Аз също имах титла от средношколска олимпиада по техническо чертане. В първи курс беше голям купон - докато колежките държаха детайлите с два пръста аз вече бях готов със скицата и със снетите размери : )
          Има и една тънка подробност - за инженерна специалност трябва да си добре с математиката иначе ще ти е трудно.
          А ако държиш да имаш прфесия "Агроном" съм 100% сигурен че към някое учебно заведение провеждат курсове за допълнителна или следдипломна квалификация по тази и по стотици други професии.
          А и настина - представи си колко странно ще изглеждаш с диплома "Агроном" от ТУ - Варна... Все едно да извадиш диплома "Химик" от УНСС : )

Коментар

Аз съм от ВМЕИ "Ленин" сега ТУ. Вярно слаботокова специалност, но образованието бе на ниво. Не случайно тогава имаше и ЛЕСНОтехнически институт.
            Последно редактирано от Пенчо; 27-06-11, 16:43. Причина: греш

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
              И аз си мислех за нещо такова, но за сега само една специалност ще е достатъчна...

Първоначално публикуван от mendi Преглед на мнение
              Тогава не знам какво се чудиш. А щом си технически грамотен и технологично любопитен ще дръпнеш много още първата година.
              ......
              А и настина - представи си колко странно ще изглеждаш с диплома "Агроном" от ТУ - Варна... Все едно да извадиш диплома "Химик" от УНСС : )
              Да, и аз си мисля така и се отказах да уча агромонство в ТУ, мисля да запиша впоследствие някъде другаде...
              И утре отивам и записвам МТТ или КТМ... (още не съм решил до утре има време)

Благодаря на всички за отзивите и отделеното време!

Коментар

Вече студент по "Машиностроителна техника и технологии".....

Коментар

Първоначално публикуван от kalin.p Преглед на мнение
                  Вече студент по "Машиностроителна техника и технологии".....
                  Честито! На есен трябва да се запознаем на живо, пък може и по-рано.
                  Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                  Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                    Честито! На есен трябва да се запознаем на живо, пък може и по-рано.
                    Само да си оправя и общежитието да се запиша, и купона е готов.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X