Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НАО Рожен пред затваряне

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: НАО Рожен пред затваряне

Паспорта да си покажа ли? Става дума за парите за БАН, а не за мене. Няколко пъти ти обърнах внимание да не правиш декларации по въпрос, за който не си и чувал, не само не познаваш, ти - пак. Да си ме чувал с апломб да просвещавам невежите за рецепти за циментови разтвори?
    И без това всичко е лошо. С глупостите си само влошавате работата, като леете вода на мелницата на убийците на народа си.
    Вервай ми, това което плямпате, е същото, каквото дянков и сие, които в тоя смисъл, са общопризнати безумци.
    Нито можеш да помогнеш с нещо, нито искаш. Просто млъкни.

Щом знаеш къде са парите - просто ги донеси, и разговорът ще е безсмислен. Като не можеш да ги донесеш - дръпни се. Много по-умни от тебе хора не успяват да оправят батака, ти къде се буташ? Нито си от тая среда, нито имаш работа там. Пък помен с чужда пита - хич да не е - не е прилично.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      да прехвърляш пари между перата на бюджета не може.
      Е те този въпрос, всъщност е решаващ. И не може да го подработи никой, освен БАН.
      Имам предвид, както да се разреши по-смислено харчене на наличните пари, така и да се ПРАВИ по-смислено харчене на пари.

На Рожен ако направят нормален ремонт на сградите, той ще им се изплати от ток за две зими, а сигурно и за една. Последно там съм бил преди 25 години, ама сигурно не съм изпуснал нищо по този въпрос. Това е и една от причините да предложа ходене до там.

Сигурно може още по-драстично да се инвестира в потягане на апаратура и личен състав, ама ей на - и това не се прави. Затова сигурно текат реки от азот и хелий.

Сигурно може да се назначи някой да ги мисли тия работи, ама ей на - и това не се прави, оттам и пълната неподвижност на всичко.

----
      Правителството, че е за високи клони и плитък гроб - тва е ясно, ама то просто е есенция на цялото ни общество. Досущ като БАН и в частност НАО.

Всичко това не е съзнателно унищожаване на БАН, това е безхаберно отмиране на българската държавност.

И не, че може без наука. Не може, а също така не може без промишленост, земеделие, чалгаджийки, мЪгистрали и футбол даже. Просто какъвто ни БАНът, такива ни и чалгаджийките. БАН отказва да измисли оправията, а на чалгаджийките това не им е работа. Те си имат своя работа, която вършат зле. И на министър-председателя не е, като се замисля. Не дойде ли от умните хора, няма да дойде от никъде.

Коментар

С апломб, или без такъв, като "падне къщата", е очевадно, че цимента е по грешна рецепта - в тя връзка е несъстоятелен именно твоят (апломб, а и рецепта). Не знам къде са парите, ти поскоро трябва да имаш представа - особено за механизма на "потъването им като в пясък" (от времето, когато ги е имало)! Дали мога, или не - да ги донеса - няма значение, защото така, или иначе съм принуден да го правя!

пп
        А ти може би с умностите си, си оправил работата...
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Повтарям - не става дума за мене.
          До сега всички разбираха от футбол и политика. Не знаех че и от наука.
          Последно редактирано от Zahari007; 17-11-12, 06:55.

Коментар

И ко стана ся
            неало кинтьи а?
            http://offnews.bg/index.php/125786/k...nstitut-na-ban
            Таратанци, майнен дамен унд херен.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              И ко стана ся
              неало кинтьи а?
              http://offnews.bg/index.php/125786/k...nstitut-na-ban
              Таратанци, майнен дамен унд херен.
              Да, де НеемЪ!

Първоначално публикуван от offnews.bg
              Касиерката и главната счетоводителка на институт на БАН са присвоили 371 000 лева, обяви изпълняващият длъжността председател на БАН проф. Евгений Николов на извънредна пресконференция днес.
              И к'во сЪ 371 000 лв.? Капка в морето, Вие драги данъкоплатци давайте от Вашия залък, а наУчените работници шъ си ги сгъват кинтите и ШЪ си плачат, защото който плаче-папкааа...
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X