Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво ще стане ако си сложите ръката в лъча на Адронният Колайдер?
Свий
X
-
От: Какво ще стане ако си сложите ръката в лъча на Адронният Колайдер?
Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнениеМай ще получа разширени вени! От вакума. Ама това си е за спама.и това си го обсъдиха във филмчето
Факт е че никой не знае и Никой не иска да пробва
Коментар
-
Може пък да станеш БогУскорената частица да се сблъска с частица от твоята ръка, да последва нов Голям взрив... и практически новата Вселена да е създадена буквално от ръката на Бог
Всъщност може и вече да се е случвало
Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнениеЧе какво пречи вместо човек да си поставя ръката там, да сложат едно прасе на изхода на тръбата ! Пък да видим, що за вселена ще се получиЧовешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Вие нв сте ли чели "Шестото клеймо" ?
Там всичко си пише. Дан Браун го е обяснил подробно.Тази земя, по която тъпча сега,
тази земя, която пролетен вятър пробужда,
тази земя – не е моя земя,
тази земя, простете, е чужда.
Коментар
-
Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнениеНапротиви това си го обсъдиха във филмчето
Факт е че никой не знае и Никой не иска да пробва
Не закачайте прасетата моля ви се , че ако излезне вярно това с вселената , много свинска ще стане работата.
ПП Тук някой не продаваше ли колайдер втора употреба? Той трябва да знае. Аз като продавам нещо първо го пробвам. И продавам ако не ми харесва или не ми трябва.Последно редактирано от Жоро Нешев; 28-09-10, 14:55.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
А ако имам два?!
http://www.offroad-bulgaria.com/show...E0%E9%E4%E5%F0Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар