Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво ще стане ако си сложите ръката в лъча на Адронният Колайдер?
Свий
X
-
От: Какво ще стане ако си сложите ръката в лъча на Адронният Колайдер?
НапротивПървоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнениеМай ще получа разширени вени! От вакума. Ама това си е за спама.
и това си го обсъдиха във филмчето
Факт е че никой не знае и Никой не иска да пробва
Коментар
-
Може пък да станеш Бог
Ускорената частица да се сблъска с частица от твоята ръка, да последва нов Голям взрив... и практически новата Вселена да е създадена буквално от ръката на Бог
Всъщност може и вече да се е случвало
Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Защо пък прасе? Като сменихте аватара и бързо нападнахте горките животинки. На тях и без това много лоши неща им се случват около Коледа.Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнениеЧе какво пречи вместо човек да си поставя ръката там, да сложат едно прасе на изхода на тръбата ! Пък да видим, що за вселена ще се получи
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Вие нв сте ли чели "Шестото клеймо" ?
Там всичко си пише. Дан Браун го е обяснил подробно.
Тази земя, по която тъпча сега,
тази земя, която пролетен вятър пробужда,
тази земя – не е моя земя,
тази земя, простете, е чужда.
Коментар
-
Да ама на служебния комп не "хващам" филмите. И даже не се вижда , че има прикачен клип. Иначе , толкова болни мозъци има , че само да намигнат и ще се извие опашка от мераклии да придобият най-известната липсваща ръка.Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнениеНапротив
и това си го обсъдиха във филмчето
Факт е че никой не знае и Никой не иска да пробва
Не закачайте прасетата моля ви се , че ако излезне вярно това с вселената , много свинска ще стане работата.
ПП Тук някой не продаваше ли колайдер втора употреба? Той трябва да знае. Аз като продавам нещо първо го пробвам. И продавам ако не ми харесва или не ми трябва.Последно редактирано от Жоро Нешев; 28-09-10, 15:55.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
А ако имам два?!
http://www.offroad-bulgaria.com/show...E0%E9%E4%E5%F0Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар