Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мюзик-аидъл.Коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мюзик-аидъл.Коментари

Мен журито не ме кефи,но пък някои участници много ме ,а има и такива който пеят по добре от Дони и Мара

Коментар

Дони се движи с Джип Вранглер.Може да ни е съфорумник...

И аз го гледам за разтоварване.
      Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
      ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Мнения, мнения и т.н.Ясно че бълггарите разбират от всичко че и от музика.Пък всеки вика "Аз ако бях там" или пък "Ако я набарам тая или тоя"И оценки се дават и все от хора които разбират от музика.
        Да разгледаме журито един по един.
        Дони.Мнения от сорта:- Той не може да пее.Не разбира от музика.Жена му Нети.Единственно доказват невежеството на участниците тук.
        Дони може да пее.Разбира от музика.Жена му е ОК.
        "Уморени крила" не я е изпял някой разбирач, а същият този Дони дето не може да пее.Разбира от музика защото това прави и то успешно вече дълги години.Във Freemantle media не са идиоти за да ангажират некадърници.Дони е музикален педагог на три предавания, .
        П.С. Момичето в тоалетната е пила алкохол с успокоителни.Гледайте внимателно, а не избирателно.
        Мария.Тя ми тъмна, по-простата причина че не слушам чалга.Опс попфолк.Устата й наистина е .Но ако не за музиката поне за външния вид дава оценки.Не я знам какво пее на мен всички такива са ми еднакви.Съмнявам се дори че има музикално образование.Но .
        Фънки.Арогантен.Дебел.Гаден.Обижда.Не може да пее.Плюс всичко най-лошо на света.ДА АМА какво невярно каза.За музиката, за кандидатите.За визията.За цялата българска идиотщина.
        Та да си дойдем на думата.Арогантен е да.Кой няма да е ако 200 човека на ден ти вият на главата като карпатски вълк?И в същото време ти обясняват какви таланти са?Защото мама така им е казала, примерно.Хора с говорни дефекти.Полуидиоти.И огромен брой мучащи крави и телета, които накрая завършват с думите:-Аз пея страхотно но ,тези тука не разбират от музика.Заяжда хората за килата сам той е .Така е, но той няма да пее пред цяла България и да друса сланинки на сцената.Как ви се вижда 120 килограмов Роби Уилямс, или Бионсе изхвърляща 150 литра от ваната.На мен не ми се връзва.После-Фънки е басист, не вокал.Какво искате да ви изпее.Дали тук има хора които помнят "ЕРА".И това че е басист не значи, че не чува музиката.Все едно да кажеш, че никой китарист не отбира, кадърните от некадърните певци.Иван Лечев дали разбира и той от музика или има нужда от няколко урока.
        Накрая не забравяйте че половината от тези хора избраха и обучаваха миналогодишните финалисти, които предложиха страхотно шоу на публиката, КОЯТО ГИ ГЛЕДА.
        И наистина накрая не вярвам, всеки от тези разбирачи и критици които плюят по предаването и дават умопомрачителни оценки:"Тъпо","Скучно","Гадно" и т.н. да нямат дистанционно управление на телевизора или пък да гледат само тази телевизия при положение че ефирните програми са поне 5-6.
        Последно редактирано от Karlos; 12-03-09, 00:48.
        Grand Cherokee WJ 4.7 V8
        Това е положението.

Коментар

Здравейте
          И мойте мнения съвпадат с повечето то вашите , но пък Мустафа (грацкия) го познавам и мога да ви кажа че го отгледаха 3 ма мой познати (него и брат му),и на майтап го облякоха направиха му лична карта дадоха му пари.Кога Мустафа от улицата ще отиде в София ще спи на хотел без да плаща ще яде ще пие ще се срещне с толкова хора и ще раздава автографи като звезда (и ще се надува ).
          Както казват съселите това е мюзик айдъл.
          ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Истинският мюзик айдъл започва, когато свърши този цирк с подбора на кандидатите.За продуцентите е най-важно шоуто да го има постоянно/пък било то и откровена идиотия/.Всичко е първоначално режисирано и проиграно с оглед на психологическите нагласи на аудиторията, която е пряка целева група на този спектакъл!С една дума - търговия!За всяка нация психоподходите и триковете са различни, но таргетът е винаги един - кинтите след калема!!!

Коментар

С това предаване се доказваме колко струваме......
              Чак ми става смешно-толкова много младежи искат да станат певци,на това ли само се научиха в Училище
              ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=GTFpN...eature=related
                "Гордостите на България"
                Много си държа на кавичките!!!
                Станахме за посмешище!
                Валентина Хасан по-известна от Нора, Тома...... СРАМ!!!
                Daddy's girl! Always & Forever!
                Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                  http://www.youtube.com/watch?v=GTFpN...eature=related
                  "Гордостите на България"
                  Много си държа на кавичките!!!
                  Станахме за посмешище!
                  Валентина Хасан по-известна от Нора, Тома...... СРАМ!!!
                  Недей така!Не сме станали за посмешище!Просто това е шоубизнесът!Тази искрица сензация/пък било то и В.Хасан/показва само кое е по-интересно на юзърите в нет-а!Нищо повече!За кратко това момиче изживя славата си и в това няма нищо лошо.Всеки в съвременния свят се стреми да се "продаде" по най-добрия начин и тя го постигна!
                  Клиповете на талантливите певци са също в нета и всеки може да ги види, когато поиска.Друг е въпросът, че техния успех не зависи само от самите тях и трябва да бъде плод/ако изобщо се случи/ на упорита работа на сериозен екип и не малка инвестиция/албум, клипове, реклама и т.н./.

Както писах малко по-нагоре - всичко е търговия с ценностите и психонагласите на аудиторията!

П.П. Щом "тримата глупаци" заемат толкова телевизионно време, значи има кой да ги гледа!

Коментар

Първоначално публикуван от pilot_1 Преглед на мнение
                    Недей така!Не сме станали за посмешище!Просто това е шоубизнесът!Тази искрица сензация/пък било то и В.Хасан/показва само кое е по-интересно на юзърите в нет-а!Нищо повече!За кратко това момиче изживя славата си и в това няма нищо лошо.Всеки в съвременния свят се стреми да се "продаде" по най-добрия начин и тя го постигна!
                    Клиповете на талантливите певци са също в нета и всеки може да ги види, когато поиска.Друг е въпросът, че техния успех не зависи само от самите тях и трябва да бъде плод/ако изобщо се случи/ на упорита работа на сериозен екип и не малка инвестиция/албум, клипове, реклама и т.н./.

Както писах малко по-нагоре - всичко е търговия с ценностите и психонагласите на аудиторията!

П.П. Щом "тримата глупаци" заемат толкова телевизионно време, значи има кой да ги гледа!
                    Че заемат телевизионно време не значи че са много гледани
                    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнение
                      Дони се движи с Джип Вранглер.Може да ни е съфорумник...

И аз го гледам за разтоварване.
                      А това е джипа на Фънки: http://pics.data.bg/zoom/shared/e934...49fee01c2cdffb.
                      Общо взето, ние се разгорещяваме в спорове, а хората просто си правят шоу и пари. Ако конкурса беше много сериозен щяха да го гледат само професионалисти.
                      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                      -----------------------------------------------
                      Питието определя съзнанието....
                      -----------------------------------------------
                      0887770735

Коментар

Чета темата и мнението ми съвпада с това на повечето.

Не знам как е това предаване по другите държави, дали следва тази схема, но тук явно това е важното - конфронтация, смях и малко глупости.
                        Средностатистическият българин има сив ден. Криза, липса на пари и лоши подтискащи новини, които го заливат.
                        Може би затова шоу от този тип е интересно и вървежно.
                        Става за отпускане, за малко смях.
                        Това че се подиграват с част от хората, явили се на кастинги си е гадно да, и на мен на моменти ме ядосват, но явно това е част от идеята да се гледа.

Журито..не съм вещ за да преценя, но отстрани не ми изглежда най-подходящото. Мисля, че тази година доста се изложиха с това...
                        Нито Дони, нито Мария, Фънки..донякъде може би.
                        За добро или лошо трябва да има "лош" човек в журито. Малко по-строг, за да не се дава шанс на всички.
                        Условията са състезание, а състезанието има задължителни елиминации.

Дони разбира от музика, но ми е някак си.. сив, скучен. Не виждам да е постигнал нещо съществено за да е гуру/жури/да определя съдбите на толкова таланти. Да не говорим въобще за сравнение с покойния Вили Казасян /лека му пръст/.

За Мария...нямам думи. Въобще. Не знам защо и поради каква причина е там. И кой реши че тя е достатъчно компетентна.

А пък гостите, които канят като 4-ти човек, повечето са ми смешни. Доста смешни - разни НЕреализирали се в живота, псевдо звезди с доста стари и забравени и малки постижения.
                        Изключвам човекът на кастинга в Македония, той явно си разбираше.

И да - гледам го, признавам си. Интересно ми е, нищо че на моменти е по-зле от сапунен сериал. Само че си го тегля от нета, по-удобно е, може да се превърта напред като започнат да се правят на глупави
                        .

Коментар

Никога не съм го гледал, но чат пат попадам на клипчета из нета и се счупвам от смях.

Коментар

Таз година трябваше да го нарекат Sex Idol. Като се започне с това как изглежда Марийка, после с критерийте за избор на участиците - трябва да подмокриш журито за да продължиш напред (според думите на същата). Явно формата търси хора с идеална външност а не хора с музикален талант. Потресаващо.....
                            А дуото "М" ?!?! - да смях за зрителите , но пълна подигравка със самите хора и най-вече с всички участници, които отпаднаха днес.

Коментар

Като чета как хора от най-сериозния на Балканите форум се захласват по Айдъла, нищо чудно някои да си признаят, че и Биг Брадър гледат.

Тогава "Къде сме ние?" Кои сме?

Коментар

Време беше и аз да се намеся У тая тема(Просто досега си мислих че поне едно предаване няма да бъде окепавазено) Възмутен съм другари и другарки Даже несъм възмутен ,а бесен

Александра !!!
                                Момиче с перфектна визия и перфектен глас,наистина имаше какво да научи още за музиката,но все пак нали това предаване е точно затова Да научат талантите!!! Отново се поакаха(без извинение) на метеното.Много са нещата които искам да кажа ,но ще замълча тактично защото ше си изкарам един Бан-ан Незнам на какво мнение сте вие ,но това девойче определено заслужаваше да остане поне още няколко предавания.Баси

Допълвам в крачка: Ето сега в момента пее некъв от Поредните парцали и понеже си е показала задника като всички наши "Световно известни Фолкаджийки" ще я оставят,а това че няма грам чувство и усет за музика остава на заден план Еваля на Холдинга
                                Последно редактирано от veritas; 23-03-09, 21:15.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X