Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мюзик-аидъл.Коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мюзик-аидъл.Коментари

Абе няма ли да коментираме тази година?
    Миналата година аз се изказах че ,Фънки е дебела свиня,и си докарах много негативи.
    Да ви кажа чесно, тази година нито аз съм изневерил на себе си, нито той.

До: Мюзик-аидъл.Коментари

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
    Абе няма ли да коментираме тази година?
    Миналата година аз се изказах че ,Фънки е дебела свиня,и си докарах много негативи.
    Да ви кажа чесно, тази година нито аз съм изневерил на себе си, нито той.
    На твоето мнение съм,Фънки не мога да го понасям,то какво да се коментира,като се види само журито... без коментар.Не съм го гледала много,а и показват лигавищините на кандидатите от кастинга,ама са за оплакване,леле,мале,накъде въври музиката.

Коментар

Ква музика.
      Простащина.

Коментар

Още като видях оная чалгаджийка в журито се зарекох, че никога повече няма да гледам мюзикайдън Но тогава бях сам. Сега съм принуден да търпя издевателството върху ушите ми, заради жената
        А когато разбрах, че чалгаджийката е мара отварачката, съвсем ги намразих тия. Когато даваха рекламата на Ариана, също се бях зарекъл, че може и вода да пия, но Ариана повече няма да купя. Това заради гадната реклама с мара. И не съм купувал. Е, не съм пил и вода, де... Та и сега така-от bTV правят всичко възможно да ме откажат да гледам телевизия. И май успяват, ако не е жената даже не бих пуснал телевизора.
        Това, какво ни забавлява е показател за нивото на интелекта ни.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
          Ква музика.
          Простащина.
          Коко, гледаме, значи едновременно.
          1. Журито: Дони, чието единствено достоинство е жена му Ети,
          2. Фънки - излъчва самодоволство и мазнина отвсякъде.

....2.Общото между двамата - 50-60 сантиметрови опашки, грижливо отглеждани и предмет на гордост.

Вторичните полови белези за тези кори феи са най-важното.

Дони към участничка блондинка:
          -Вие какво правихте в тоалетната, преди да излезете на сцената?
          -Аммми...разпявах се...
          -А друго???
          -Аммми, какво се прави в тоалетната...
          -Кажи го! кажи го!

Ей така се стига до истината. Пишкало е момичето от притеснение. А публиката трябва да знае всичко!

Коментар

Кофти то е че се излагаме пред света.
            Оня педро в евровизията и сега това.
            сеир да има.

Коментар

"К*пеле, тая сигурно яде деца нощем"
              Много е тъпо това предаване. Даже и него вече не мога да гледам.
              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
              A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                "К*пеле, тая сигурно яде деца нощем"
                Много е тъпо това предаване. Даже и него вече не мога да гледам.
                Ами то в последно време "останаха" ли хубави предавания с приятни водещи? Сигурно не! Та само като си отвори устата Мара-ужас,уста като на дете г-за.Нямам думи

Коментар

Ще ме прощавате, ама току що казах на жената, че Мара с тия устни ми прилича на надуваема кукла от сексшопа!!
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                    Ще ме прощавате, ама току що казах на жената, че Мара с тия устни ми прилича на надуваема кукла от сексшопа!!
                    Ботоксови.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                      Ботоксови.
                      Ама само Фънки като каже на някой
                      -Я се погледни бе!
                      Много гадно се бъзика със хората ама ако се погледне направо трябва да не излиза от в къщи.
                      Вчера нали едно момче пее песента от ''Титаник" и той там да бил на кораба.Аз си викам че ако е бил той на кораба ,е щял да потъне още на пристанището.

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                        Ама от преоценените,дето стават за фитнес на учениците...,че и те се мръщят като си погледнат ръчичката и книжката в чантето...
                        ДрОпла,като и слушам компетенциите спрямо "певците",башка милия "осеменен кравешки взгляд"...-супер си е предаването,спор няма...

Коментар

То със това жури дето са ги събрали от кол и въже,и Тина Търнър да дойде да пее няма да я харесат.А туй миньонче Мария една песен неможе да изпее ,пък са я извикали да бъде жюри.
                          http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Лошото е че от гласовите качества на участниците се интересуват най малко.А нали затова е конкурса.Дебелака почва аааа трябва да свалиш килограми присмяла се куката на кривото дърво.По него Марето оооо визията каква е тая прическа,ботуши,рокля и така нататък.И като вземе да си правят гаври с малоумници на сцената незнаеш да се смееш ли да плачеш ли.Ама за всичко си има аудититория.

Коментар

И сега, така както скочихте, никой няма да си признае, че го гледа. Всъщност всички си признахте, че го гледате. По една или друга причина. Аз, лично, за разпускане и забавление.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X