Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Телевизия "Нова" без Коритаров.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Телевизия "Нова" без Коритаров.

Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение
    ....Не искам да влизам в спорове, а и темата е друга. Мен лично никой агент на ДС не ми е направил нищо лошо или пък ми е навредил. Даже като се замисля май и не познавам такъв, все пак съм само на 23 ...
    Ти чукай на дърво да не ти се налага да се сблъскваш с такива
    Сори за офтопика
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение
      Не искам да влизам в спорове, а и темата е друга. Мен лично никой агент на ДС не ми е направил нищо лошо или пък ми е навредил. Даже като се замисля май и не познавам такъв, все пак съм само на 23 ...Но ми е странно когато хората говорят така, звучи ми като някаква приказка, митология. Най-вероятно защото за тези 23 години живот никога не съм се сблъсквал с това нещо, а само чета за него. Което е странно ...
      Има много неща на този свят, с които не си се сблъсквал, но това не означава, че не съществуват

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
        Нищо общо няма сутрешния блок на "Нова" телевизия, след като "напуснаха" Коритаров. Без него тя силно олекна. А с идването на ерзаца Милен въобще се нуждае от баласт да не литне във въздуха.На Лора й хареса лигавенето на М.Цветков и се развихри да му приглася.
        "Нова" с Коритаров и тази с Милен Цветков - две големи разлики!
        Такова фамилиарничене е достойно за всеки сериал.
        Коритаров отдавна показа що за стока е и че да се дават пари за негов ефир е обидно дори за телевизия, въртяща "Big Brother"

Коментар

Когато скандала си беше пресен попаднах на това
          в един форум. Много ми хареса. Ама не намерих нищо
          друго от автора.

Приказки от Средната Гора

-Лакомият Бухал-

Всички знаят приказната Средна гора. Всъщност тя е като всички други приказни гори, с една особеност- тя е нашата си и ние макар че рядко признаваме много си я обичаме.
          Също както и другите гори и в нашата наставаха промени, сменяха се лъвските племена на чело, но общо взето си беше едно и също, големите и силни животни определяха на какво ще се играе, а малките много се радваха ако успеят да ги измамят
          някой път.

Днес ще ви разкажа историята на лакомия Бухал.

Един мразовит ден, лъвското семейство отново се скара помежду си. След дълги разпри нов род взе короната. Но нещата малко се промениха. Настана трудно време, койотите и чакалите започнаха да отмъкват все повече и повече храна и Съветът на Голямата Лапа, (всички животни с лапа, по-голяма от главата на заек) се събра да мъдрува. Много дъжд изваля докато вълци, лъвове, мечки, и всички техни роднини спориха. Промениха се някои неща в Средната гора, но странно звездите на небето все така си светеха крайно незаинтересувани.

Една от многото промени, беше че на малките животинки започна да им се обръща внимание. Защото и те искаха да знае какво става в Гората. Преди когато катеричката пелтечеше от дървото, мечката рядко спираше да й обясни за новият бобърски бент, но това вече беше минало. Новото лъвско кралско семейство държеше на малките животинки и те трябваше да знаят за бента.

И тук в приказката се намесва днешният ни герой- Бухалът.
          След като дълги години, той дремеше в своето гнездо-хралупа, идеята че може да лети из цялата гора и да говори със всички животни много му хареса. След като се представи на Съвета на Голямата Лапа, Бухалът беше одобрен веднага, все пак никой от тях не искаше да се занимава с тази изнервяща и досадна работа.
          И така бухалът започна да разпитва всяка сутрин животните от Съвета, после летеше из Гората и разказваше какво са му казали. Всички бяха много щастливи, малките животинки знаеха всички новини от „първа ръка”, големите ги подпитваха доста по-малко, а Бухала беше просто на седмото небе. Беше станал много популярен, всички искаха да говорят с него, изслушваха го, беше станал важен.
          Но, както често става в живота, и това щастие си имаше своят край. И за това виновен си беше самият Бухал.
          А неговото падение беше породено от лакомия. Един ден, той реши че е станал силен. Приказвайки си всеки ден със животните от Съвета, той реши че е равен на тях.
          И поиска да има същите благини като тях. Реши че е заслужил хубаво дърво в покрайнините, животинки, грижещи се за храната и перата му постоянно. И той откри своят шанс в една голяма поляна в покрайнините на Средната гора. Поляната беше западна и буренясала, но с малко усилия на нея можеха да избуеят прекрасни дървета.
          И Бухала се свърза с едного от клана на Мечките. Викаха му Валчестия Златен Мечо. Той имаше много опит в залесяването на стари поляни и Бухала реши че с удоволствие ще се заеме с намерената от него. В замяна, не искаше много, само няколко дървета от поляната, лично за него и известно количество мед, най-ценната стока в гората.
          Но Мечо беше притеснен. Трудни времена се задаваха. Все по-трудно се залесяваха поляни и негови роднини от западните земи му казаха да затяга колана и да не се хвърля в нови начинания. И Мечо отказа.
          Но за нашият Бухал това беше немислимо. Той вече си беше представил големите дървета, и безбройните канчета с мед. Тъмнина и хлад изпълни неговта душа. Черен стана Златният Мечо в очите му. Истинска омраза изпълни дори и най-крайните бухалови пера.
          И реши се нашият стар приказливко да отмъсти на мечока. Той имаше едно оръжие, но достатъчно силно. Самозабравил се в своите мечти, Бухал реши че всичко му е позволено. И започна да разказва на всички животни из гората колко е лош и лаком Валчестият Златен Мечо. Викна много животни, които не го обичат и всички в купом започнаха да злословят. Смут се разнесе из горските шубраци.
          И точно с падането на първият сняг в Средната гора съвпадна краят на историята. Когато Мечо дочу за всички приказки, решението беше бързо, а действията точни и безкомпромисни. Отстраниха Бухал от Информационното дърво без много шум. Цялата му слава и сила се стопиха за секунди и последният звук който горските обитатели чуха от Бухал, беше глухото му тупване на земята.

Навярно Лакомият Бухал ще продължи да лети от дърво на дърво и да говори колко лошо са постъпили с него. Навярно ще има и животинки които ще го съжаляват.
          До колко Мечо наистина е бил лош, това само времето ще покаже, но както казва Старата Змия, „Гората си има свой живот и той никога не спира за който и да е, а с времето всеки, лъв, заек, мечок и жабка, всеки си получава заслуженото.”

автор: Димитър Мамулов
          Авторски права СВОБОДНИ
          източник: Интернет
          [IMG]http://kachi-snimka.info/images/bfi1236759624s.GIF[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
            Милен Цветков не е лош водещ, но някак си не за тоя тип предавания. Обича да налага своето мнение твърде неприкрито, което дразни. Общо взето малко лигав ми се вижда.
            Аз съм на същото мнение.Просто телевизията,т.т.Без Коритаров-пада и гледаемоста на "Здравей, България!Милен Цветков някак си-сякаш че телевизията е негово протеже.Мисли си,че като е водещ,ще се вдигни и рейтинга на сутрешният блог.Да,ама не.Нещо стана като махленско...

Коментар

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
              Аз съм на същото мнение.Просто телевизията,т.т.(?)Без Коритаров-пада и гледаемоста на "Здравей, България!Милен Цветков някак си-сякаш че телевизията е негово протеже(??!!).Мисли си,че като е водещ,ще се вдигни и рейтинга на сутрешният блог.Да,ама не.Нещо стана като махленско...
              Как тъй телевизията протеже?.............................................

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                Как тъй телевизията протеже?.............................................
                "Как"! Ами така-като стана Миленчо водещ- то не беше синоптичката нова-да не казвам,че и неопитна,декорът в студиото ново-с нои мебели,едни и същи лица всяка сутрин-къв беше тоя с глава лукова Мон дьо,и други,сякаш е казал- Аз съм водещ-това е и екипът ми,некакви си пешлемета,на оная с очилата,която е там. . дето пуска музикални клипове,че баща и работи в другото предаване "Часът на.......",С една дума-каналът е негово протеже!!!!Т.Т. "Здравей,България"- това е мое

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X