Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Телевизия "Нова" без Коритаров.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Телевизия "Нова" без Коритаров.

Нищо общо няма сутрешния блок на "Нова" телевизия, след като "напуснаха" Коритаров. Без него тя силно олекна. А с идването на ерзаца Милен въобще се нуждае от баласт да не литне във въздуха.На Лора й хареса лигавенето на М.Цветков и се развихри да му приглася.
    "Нова" с Коритаров и тази с Милен Цветков - две големи разлики!

До: Телевизия "Нова" без Коритаров.

Аз гледам Бареков. Поне е сериозен.

Коментар

1.единственото сериозно нещо в Бареков е неговата повратливост
      2.Нова винаги е била различната телевизия...за добро или лошо

p.s.: личното ме мнение е по-скоро:
      No "Коритаров"-no problem

нищо лично

Коментар

Милен Цветков не е лош водещ, но някак си не за тоя тип предавания. Обича да налага своето мнение твърде неприкрито, което дразни. Общо взето малко лигав ми се вижда.
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        -----------------------------------------------
        0887770735

Коментар

Абе бате Симо за чий ти е бръщолевенето на агент Алберт.Какво може да каже един доносник ?Как е топил другарчетата си за да пълзи плужекът нагореЖалкото е че цялата телевизия е гнездо на плужеци какво очакваш от нея .Цялата БГ телевизия е филиал на ДС което е живо и здраво и не мисли да ни напуска А докато това чудовище е живо не очаквай нищо добро да се случва в България.Жалко за поробената ни Родина.
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Милен Цветков се опитва да наложи нов формат в сутрешния блок. Според мен успешно - предаването е разчупено, има профил във Фейсбук, спорта даже се представя по-ведро. Просто е нещо по-различно от всички останали и си има своята публика.

На мен ми писна сутрин да гледам "сериозни" коментари от сорта на : " а-а-а проблемите в социалната политика са натрупани с години и тяхното разрешаване трябва да е основен приоритет на всяко управление......

Коментар

И аз мисля,че Нова телевизия много олекна с новия водещ. Нищо нямам против него,но той изобщо не е за сериозно предаване. Коритаров може да е всякакъв, но си е журналист и анализатор...спомняте ли си как нарече Путин разбойник и му намазаха ските в БТВ !?
              пп: А инъче подкрепям Стария, че всички от една ясла се хранят.

Коментар

И аз съм на мнение, че предаването се провали след като го напусна Коритаров Лорчето е хубава, понякога и досетлива , но Милен Цветков е просто глупав. Нищо лично, но да седнеш и да кажеш "Хайде да погледаме как другите преглеждат днешният печат" или нещо подобно е меко казано малоумно А тъпите му флиртове са просташки...Критаров е един от големите ни настоящи журналисти и много повече ми харесва от Бареков. Не подкрепям мнението на Стария за агенти, ДС, филиали и други подобни глупости. Отдавна тези неща са минало свършено и са просто приказка

Коментар

Момчета, става въпрос все пак за сутрешен блок. Бареков и Коритаров обръщат сутрешните си блокове на тежки политически предавания. Мисля, че е по-добре сутринта предаванията да са по-леки и по-ведри - все пак предстои цял работен ден.
                  На времето по една телевизия бяха направили сутрешния блок да се води от студенти или току-що завършили - все млади, много млади. Беше ми като наркотик - въпреки несериозния вид на предаването цял ден ми влияеше положително. А то с Барека и Коритара - от сутринта се натоварваш и започваш да си задаваш тъпи въпроси - какъв изобщо смисъл да се живее в тази тежка действителност... Чак не ти се работи, а ти се коментира цял ден сутрешните повдигнати и нерешени проблеми...
                  "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Аз също не харесвам Милен Цветков арогантен и лигав тип,заради не го много хора вече не гледат сутрин НОВА
                    Кръвна група А1B+

Коментар

Нова - та идея на предаването да е по-разчупено граничи с лигавенето в домашна обстановка на тинейджърска ковпания...употребила стимуланти..

Не харесвам преобладаващо и натрапващото се присъствие и изява на " обратните" завзели и това предаване.Разбирам , че на днешно време е много трудно Мъжът да е МЪЖ , а не педал...като десетките недоразумения кръжащи там...
                      СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение
                        ...Не подкрепям мнението на Стария за агенти, ДС, филиали и други подобни глупости. Отдавна тези неща са минало свършено и са просто приказка
                        Ами да , тези неща са минало-свършено , ДС се е изпарило. Агентите отдавна са уважавани бизнесмени-милионери , а тези дето ги споменават са глупаци.... Странно къде се изпариха и към 200 000 доносници на изчезналата ДС , чиято задача в днешно време беше да подържат имиджа на господарите си и да подхвърлят от време на време фрази от типа " агенти ,ДС , Филиали и други подобни глупости..."
                        Що се отнася до сутрешния блок . И на мен не ми е кеф сутрин да започвам денят с този убил , онзи "присвоил" , тези политици "се подали" ... Независимо на кой канал гледам едно нещо хубаво не мога да чуя или с което да се гордея , например : Българин изобрети това , или българин откри онова. Или спечели световна олимпиада по математика и остана да учи в СУ. ...
                        Явно психологическата машина за смачкване на психиката на българина не е само в държавната ТВ.
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Абе,живна си Новатв
                          Вий ко искате, да гледате Коритаров как провежда разпит?
                          Той един виц като чете от вестника,и вица става най-тъпия на света,а съм се смял на тоя виц,ама като си го чета сам

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal-Васил Гергов Преглед на мнение
                            Аз гледам Бареков. Поне е сериозен.
                            Бареков се продаде отдавна.Вече е много скучен докато прави с....и!

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                            Ами да , тези неща са минало-свършено , ДС се е изпарило. Агентите отдавна са уважавани бизнесмени-милионери , а тези дето ги споменават са глупаци.... Странно къде се изпариха и към 200 000 доносници на изчезналата ДС , чиято задача в днешно време беше да подържат имиджа на господарите си и да подхвърлят от време на време фрази от типа " агенти ,ДС , Филиали и други подобни глупости..."
                            Що се отнася до сутрешния блок . И на мен не ми е кеф сутрин да започвам денят с този убил , онзи "присвоил" , тези политици "се подали" ... Независимо на кой канал гледам едно нещо хубаво не мога да чуя или с което да се гордея , например : Българин изобрети това , или българин откри онова. Или спечели световна олимпиада по математика и остана да учи в СУ. ...
                            Явно психологическата машина за смачкване на психиката на българина не е само в държавната ТВ.
                            Де да бяха 200 000.
                            Последно редактирано от cveti; 18-02-09, 15:43.
                            Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Не искам да влизам в спорове, а и темата е друга. Мен лично никой агент на ДС не ми е направил нищо лошо или пък ми е навредил. Даже като се замисля май и не познавам такъв, все пак съм само на 23 ...Но ми е странно когато хората говорят така, звучи ми като някаква приказка, митология. Най-вероятно защото за тези 23 години живот никога не съм се сблъсквал с това нещо, а само чета за него. Което е странно ...
                              Ееее, не трябва да гледаме толкова черногледо на света И не само защото чисто статистически това е невъзможно, а защото иначе щеше да е безинтересно сутрин рано...Шегувам се ...Затова че младите не остават в България съм съгласен ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X