Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Концерт на AC/DC в България?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

За AC/DC ?? Доколкото знам, прокламират, че са група от народа и едно от условията им е евтини билети.Д..ба и посредниците.

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
    Метни на лично, обещавам да не разпространявам
    Имай още малко търпение.
    Последно редактирано от cveti; 04-02-09, 22:06.
    Grand Cherokee WJ 4.7 V8
    Това е положението.

Коментар

До: Концерт на AC/DC в България?

Първоначално публикуван от karlosjackal Преглед на мнение
      За AC/DC ?? Доколкото знам, прокламират, че са група от народа и едно от условията им е евтини билети.Д..ба и посредниците.
      Нека кажа, че не съм им луда фенка, не им знам текстовете наизуст и не знам кой им е бил китарист през '87ма, но нали са вече нещо като легенди, би трябвало да правят концертите, за да могат да ги видят повече хора, а не да вземат повече пари, още повече пък, ако искат да са група от народа.
      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
      A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
        Нека кажа, че не съм им луда фенка, не им знам текстовете наизуст и не знам кой им е бил китарист през '87ма, но нали са вече нещо като легенди, би трябвало да правят концертите, за да могат да ги видят повече хора, а не да вземат повече пари, още повече пък, ако искат да са група от народа.
        Чакам сега да видим дали ще дойде Мадона, има инфо на сайта и, остава да се споразумее с нашите
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Билети за концерта в Атина се продават от вчера в www.ticketpro.gr и www.ticketpro.bg . В София обаче ти дават ваучер, с който си получаваш билета като отидеш в Атина в гръцкия офис. Нещо не ми се тръгва за концерта с ваучер в джоба, вместо билет...

Коментар

Първоначално публикуван от 4ovekat s amfibia Преглед на мнение
            Билети за концерта в Атина се продават от вчера в www.ticketpro.gr и www.ticketpro.bg . В София обаче ти дават ваучер, с който си получаваш билета като отидеш в Атина в гръцкия офис. Нещо не ми се тръгва за концерта с ваучер в джоба, вместо билет...
            Какво те притеснява в ситуацията ? Ако им нямаш вяра, поръчай на някой приятел в Гърция да ти купи

Коментар

Аз чух по Стар FM, че ще свирят и в Блеград!

Коментар

Току що обявиха , че кмета на Каварна Цонко Цонев е организирал цяла влакова композиция за концерта в Белград . Ще се продават билети в офиса на Z-ROCK и в община Каварна . Те ще включват пътя до там и обратно , транспорт до стадиона и БИЛЕТ за концерта Цените са 195лв. , 240лв и 295лв(за VIP зона)

Не мога да си прибера усмивката още ...
                ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
                  Току що обявиха , че кмета на Каварна Цонко Цонев е организирал цяла влакова композиция за концерта в Белград . Ще се продават билети в офиса на Z-ROCK и в община Каварна . Те ще включват пътя до там и обратно , транспорт до стадиона и БИЛЕТ за концерта Цените са 195лв. , 240лв и 295лв(за VIP зона)

Не мога да си прибера усмивката още ...
                  Кога е концерта им в Белград ?

Коментар

26.05
                    ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                    WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
                      26.05
                      Охоооо, къде продават билети ?

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                        Нали това казвам,DC държат евтини билети, затова промоутърите не печелят от тях, но е престиж да направиш DC.

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                        Метни на лично, обещавам да не разпространявам
                        Мадона беше почти сигурна, но не беше етично да казвам.Дори за рокаджии концерта ще е интересен.Невиждани досега сцена, балети, хореография, костюми и т.н.
                        Последно редактирано от cveti; 18-02-09, 16:41.
                        Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                        Това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от karlosjackal
                          Мадона беше почти сигурна, но не беше етично да казвам.Дори за рокаджии концерта ще е интересен.Невиждани досега сцена, балети, хореография, костюми и т.н.
                          И аз помислих че за нея говориш
                          Чакам да дойде 19-ти и да си купувам билет, вече се събрахме 7-8 фена

Коментар

Ето ги! 4 часа чакахме пред радио Зи рок на 19ти.От офиса изкараха една колона и в ритъма на ДС не усетиме студа.Даже и цветя оставих на паметника на Левски...
                            В Белград сме!
                            Прикачени файлове

Коментар

Еееех, блазе Ви...
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

По това време от къде могат да се купят билети за AC/DC за Белград?
                                [IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=79977&stc=1&d=1237313877[/IMG] Дискавъри 2 , ТД5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X